Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 278.
-
Επαναφορα εφαρμογησ health
Μήνυμαγια ριξε μια ματια εδω apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-health/
-
split-screen ?
apos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠχ στο δικό μου μοντέλο με official rom V12.0.1.0 QFGMIXM ειχε split screen με update στην V12.5.3.0.QFGMIXM χάθηκε ψαξτο λίγο εκτός αν μιλάς για rom της ομάδας εδω
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαOk νασε καλά μάλλον θα την ξαναπεράσω και βλέπουμε
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑν σου ειναι ευκολο τσεκαρε λιγο μπαταρια πως παει με 3gb ram στο δικο μου δεν κρατουσε οσο η V12.0.3.0 λιγο που την δοκιμασα νομιζω οτι δουλεψε και στο δικο μου το vowifi με vodafone αλλα λεω θανε ιδεα μου με τοσες δοκιμες πιο παλια
-
Μήπως υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα θαύμα
-
Μια απ' τα ίδια με την τελευταία stable ειναι αισθητή η διαφορά σε θέμα μπαταρίας
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι στο δικό μου έσπασε το ένα απ' τα δύο αυτακια που συγκρατούν το κουμπί volume up k down και κολλούσε υπήρχε μια παρτίδα με αυτό το θέμα απ ότι έψαξα λίγο αλλα αν πιάνουν τα χέρια σου είναι εύκολο έχει διάφορους οδηγους
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑκόμα ένα που βρήκα είναι και αυτο για κάνε μια δοκιμή apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2…6-8-android-apk-download/
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμακαι στου αδερφου μου το κινητο RN7 με την ιδια αναβαθμιση της rom το ιδιο συνεβη
-
Redmi 3s (land) - bootloop
Μήνυμααφου δεν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader περνα την κινεζικη ειναι πιο safe απ οτι να βαλεις την global αν το πηρες απο κινα τοτε ερχοταν με unofficial rom μετα απο περιπου ενα χρονo εβγαλε η xiaomi global rom γιατι το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειχε τη μπαντα Β20 και παλι (ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΡΙΚΑΡΗ)λογω τα ξεκλειδωματα για τις unofficial rom των κινεζικων καταστηματων το ειχα και εγω αλλα ξεκλειδωμα και ελληνικη και ακομα ετσι ειναι στα χερια της γυναικας μου. εδω εχει εναν οδηγο διαβασε λι…