Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 278.
-
η fast boot rom μπορει να περαστει μονο με mi flash και ειναι η official rom με την οποια βγαινει το κινητο στην αγορα και η εταιρια την δινει στους πελατες της προς χρηση εφοσον θελουμε να τα πειραζουμε και παντα πιο safe ειναι να εχουμε ξεκλειδωτο τον bootloader και για το πως...... εχει η ομαδα οδηγους
-
Τι είναι η Fast-Boot Rom ? H Fast-Boot Rom, είναι η Rom που μας βοηθάει να επαναφέρουμε της συσκευή μας μετά από soft brick ή μετά από hard brick. Μπορούμε να τις βρούμε εδώ Official Xiaomi Fast-Boot Rom ή τις αντίστοιχες Ελληνικές Fastboot Rom. Οδηγούς εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε εδώ Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Κλικ για περισσότερες πληροφορίες. Τι είναι η Fast-Boot Rom ? H Fast-Boot Rom, είναι η Rom που μας βοηθάει να επαναφέρουμε της συσκευή μας μετά από soft brick ή μετά από…
-
το πρωτο πραγμα ειναι να διαβασεις τους οδηγους που εχει η ομαδα για rom, flash ,unlock bootloader κτλ της συσκευης σου ετσι εκανα και ετσι κανω για να μην χανεσαι και γινει ζημια στην συσκευη σου γνωμη μου. Για τους drivers που γραψεις πιο πανω διαβασε και αυτο εδω xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%B1-Windows-x64-x86/φιλικα παντα
-
θα σου ελεγα να τα δοκιμαζες και σε αλλη συσκευη αλλα οπως ειπες της συζυγου δουλεψαν οκ. Σε περιπατο το πρωι πολη και σε λοφο μονο μια φορα μου εκανε διακοπη ο ηχος σε ιντερνικο ραδιοφωνο που ακουγα ηταν στο ιδιο σημειο και οταν πηγαινα και οταν γυριζα τι να πω μαλλον ελαττωματικα.....δοκιμασε με αλλη συσκευη να δεις τι παιζει μπας και
-
ξεκλειδωτο το εχω το θεμα δεν ειναι αυτο οκ ναι απ την αρχη. Διαβασα στο xiaomi.eu στο νημα για το RN7 οτι τα μοντελα με 3 gb ram κρασαρει η καμερα με την 12.5.3.0 οπως παθαινα με τις τελευταιες developer ειχα δοκιμασει και οτι μου ειχε πει ο baxalo αλλα δεν... και μετα απ fastboot rom του περασα της stable V12.0.3.0 της ομαδας που παει μια χαρα
-
ξεκλειδωτο το εχω το θεμα δεν ειναι αυτο οκ ναι απ την αρχη. Διαβασα στο xiaomi.eu στο νημα για το RN7 οτι τα μοντελα με 3 gb ram κρασαρει η καμερα με την 12.5.3.0 οπως παθαινα με τις τελευταιες developer ειχα δοκιμασει και οτι μου ειχε πει ο baxalo αλλα δεν... και μετα απ fastboot rom του περασα της stable V12.0.3.0 της ομαδας που παει μια χαρα
-
* Redmi Note 7 * Lavender * 12 - Global * 20/07/2021 * V12.5.1.0.QFGMIXM * Σύνδεσμος λήψης στο χθεσινο ποστ αυτην εχετε ειναι η σωστη απ τον updater που δοκιμασα μου βγαζει την V12.5.3.0.QFGCNXM και στο λινκ με τις rom μην κανω κανενα λαθος ευχαριστω
-
* Redmi Note 7 * Lavender * 12 - Global * 20/07/2021 * V12.5.1.0.QFGMIXM * Σύνδεσμος λήψης στο χθεσινο ποστ αυτην εχετε ειναι η σωστη απ τον updater που δοκιμασα μου βγαζει την V12.5.3.0.QFGCNXM και στο λινκ με τις rom μην κανω κανενα λαθος ευχαριστω
-
την δοκιμασα οκ ειναι εκτος το ξυπνητηρι δεν λειτουργει με το κινητο απενεργοποιημενο (η δεν βρηκα οσο το εψαξα)εχει καποια θεματα αλλα το βασικο που ειδα κατα την διαρκεια της κλησης εχανα την ενταση και του μικροφονου και του ακουστικου και γυρισα σε miui eea official μιλαω για την τελευταια εκδοση stable 11 plus edition
-
εχω περασμενη την developer 21.3.17 xtrv με τις πιο καινουριες δεν μου δουλευει η καμερα οκ. Το θεμα μου ειναι βρεθηκα εξωτερικο οταν το ειχα πρωτο παρει και περιαγωγη δεδομενων ενεργοποιημενη δουλευε μια χαρα με τη official rom θα δουλευει με την develorer γιατι μερικες εχουν τα θεματακια τους δεν ξερω ρωταω με ολη την καλη διαθεση παντα