Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 278.
-
Χθες περαστηκε μια χαρά ρολαρει ευχαριστώ!
-
Παράθεση από baxalo: “@apos οχι το φακελο της καμερας αλλα τον συγκεκριμενο που ανεφερα αν μπορεις να βρεις, απο τον file manager του twrp. /data/system/package_cache/ και σβηνεις τον φακελο που εχει εκει μεσα (ενα μακριναρι ονομα) ” το βρηκα οπως μου το ειπες αλλα δεν θελει μουλαρωσε παλι τα ιδια οκ δεν πειραζει θα το κανω επεμβαση
-
Παράθεση από baxalo: “απο twrp να σβησεις το περιεχομενο του φακελου /data/system/package_cache ” δεν το χω root με το twrp το εψαξα βρηκα το φακελο της καμερας τον εσβησα αλλα τα ιδια οκ το βλεπω για φορματ ευχαριστω για την βοηθεια
-
η καμερα με το που την ανοιγεις μετα απο λιγο κρασαρει και κλεινει εχω δοκιμασει καθαρισμο της εφαρμογης κτλ καμια ιδεα ξανα περασα την rom μπας και .....τα ιδια
-
μια χαρα στο RN7
-
τζαμπα φασαρια καναμε δλδ sorry ειπα και γω
-
ουτε και σε εμενα πατιουνται απλα δοκιμαζα στην τυχη τωρα δεν ξερω αν παιζει ρολο που την περασα με καθαρη εκγατασταση δλδ συνεχεια εχω τις developer της ομαδας εδω αλλα αν καποια δεν μου καθεται καλα του ριχνω μια fastboot ναρθει στα ισια του ποτε ποτε ελπιζω να βοηθησα
-
οπως ειδες και στις δυο φωτο απλα πατησα στο πληκ *#*#4636#*# και μετα απ το μενου που μου ανοιξε εκανα δοκιμες και με αυτη την ρυθμιση οπως στην πρωτη φωτο κανει κληση
-
οχι καρτα CU ειναι με την τελευταια developer αυτην εδω ετσι πειραμα εκανα και λεω μαλιστα σιγα μην δουλεψει και μαλιστα να δες δουλευει και ετσι τωρα τι να σου πω (πανω αριστερα φαινεται που κανω κληση κανονικα)
-
το δοκιμασα και εγω ετυχε πετυχε ας το δοκιμασει και καποιος αλλος σε RN7 με vodafone νομιζω οτι δουλευει
-
το ζαχαρωνο για τον γιο μου λιγο ακομα μπας και πεσει η τιμη του γμτ τον covit γμτ
-
απ τoν updater ουτε στο δικο μου γινεται η εγκατασταση της ρομ δυο φορες δοκιμασα εκανα και καθαρισμο της εφαρμογης μονο απ το twrp
-
Ολα οκ σε RN7 ευχαριστώ την ομάδα
-
Παράθεση από anpho81: “Παράθεση από apos: “@anpho81 κανε μια δοκιμη μπες στο play store και κανε απεγκατασταση το update απ την εφαρμογη Υπηρεσιες εταιριας κινητης τηλεφωνιας ειχαμε παρομοιο θεμα σε ΡΝ7 σε μια προηγουμενη ρομ μας το ειχε βρει ο baxalo με το μηνυματα ” Ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν μ αυτό. Ξέρουμε ποιό είναι το πρόβλημα τελικά; είναι θέμα της rom ή του παρόχου κινητής; ” μάλλον της εφαρμογής θέμα τι να πω δεν έχω ιδέα ας είναι καλά ο Βαγγέλης που το βρήκε
-
@anpho81 κανε μια δοκιμη μπες στο play store και κανε απεγκατασταση το update απ την εφαρμογη Υπηρεσιες εταιριας κινητης τηλεφωνιας ειχαμε παρομοιο θεμα σε ΡΝ7 σε μια προηγουμενη ρομ μας το ειχε βρει ο baxalo με το μηνυματα
-
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους σας παιδιά ευχαριστούμε την ομάδα για τις rom