Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 278.
-
Μόλις έκανα ξανά δοκιμή sms όλα κομπλέ παιδιά ευχαριστώ για ολα
-
Αμα φάμε κάνα μήνα ακόμα καραντίνα (φτου κούφια η ώρα που τ ακούει) θα βγάζουμε δικές μας rom
-
Το δοκίμασα με επανεκκίνηση δούλεψε τώρα θα το και αργότερα
-
Δοκιμασα μόλις τώρα δεν στέλνει άστο καλύτερα
-
12.1.3.57 κατάλαβα τι λες κατέβασα την 12.2.2.0 δεν την κάνει εγκατάσταση όχι δεν είμαι root υπομονή μέχρι την Παρασκευή
-
Ναι δε το είχα προσέξει απ' την μέρα που την πέρασα αν δεν έβλεπα το ποστ σου πολύ παλιά είχα παρόμοιο θεμα εγώ τη περάσα κανονικά γιατί έκανα δοκιμές με τις official stable
-
Ο γιος μου με το mido official rom k Vodafone κανονικά στέλνει δέχεται αυτό τωρα πως έγινε πως την Παρασκευή που έκανα επιβεβαίωση sms δλδ για το app της Πειραιώς ήταν οκ ιδέα δεν έχω
-
Θα με τρελάνει πριν 10 λεπτά έκανα δοκιμή μια χαρά και την Παρασκευή που πέρασα τη ρομ με την εφαρμογή της Πειραιώς με sms που γίνεται η επιβεβαίωση τώρα τι στο καλό έπαθε μάλλον το δίκτυο της Vodafone
-
Μια χαρα στο rn7 εχει και καινουργιες τσαχπινιες η developer ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!
-
Δε ρολαρει όπως οι κινεζικές τώρα αυτό εξαρτάται και από την χρήση του καθενός ειδικά σε λειτουργία πλήρες οθόνη λες χάνει κάπου. Η κάμερα κάπου κολλάει δε κεντραρει της έκανα καθαρισμό δε δε ούτε developer να ήταν και την παλεύω δύο βδομάδες σχεδόν και κάνα δυο φορές στα καλά καθούμενα πάγωσε το τηλ το έκανα επανεκκίνηση προς θεού δεν μου έχει πέσει ούτε νερα
-
Αν ρωτας για την official rom eea V12.0.2.0.QFGEUXM για εμενα οχι πολυ χαλια δεν ρολαρει καλα την περασα για δοκιμη με εφαγε ο αδερφος μου εχουμε την ιδια συσκευη αλλα δεν ασχολειται και κλειδωμενο απλα του ηρθε ΟΤΑ εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τα ιδια και περασα ξανα την stable της ομαδας μια χαρα αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι developer rom και εκει με βλεπω σε αυτες να ξαναπαω γνωμη μου παντα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Πρόβλημα με τα Ελληνικά
Μήνυμακαι στο δικο μου δουλεψε μια χαρα ευχαριστω παιδια