Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 278.
-
ολα καλα σφαιρα η rom ευχαριστω πολυ
-
Οκ είμαι standby
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαCoronavirus στο δικό μου έβαλα το twrp που με βοήθησες δε δούλευε το wifi το έχανε σε κάθε επανεκκίνηση στο παλιό (το τελευταίο δλδ ) twrp δούλευε το wifi δεν έπιανε το δακτυλικό αποτύπωμα άι στο καλό του μέσα έβαλα την ελληνική stable έχω φλασαρει στο παλιό κινητό ότι θες τέτοιο πράγμα ποτέ υπομονή για την επόμενη είμαστε και σε ζορική περίοδο
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@Jim_Evang βαλε το παπακι σε οποιον θες να απαντησεις εμπρος βοηθαει και λεω αν θες ανοιξε στις ρυθμισεις και πατα καμια δεκαρια φορες επανω στο σημα 11 του update
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΧθες που ήθελα να βάλω fastboot rom να στήσω για την ελληνική μου ήρθε μέσο του update
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπω τοση ωρα καταλαβα τι κανω λαθος θα δοκιμασω να περασω την 20.3.12 με το τελευταιο twrp του Γιωργου και αν δεν τοτε ....γιατι δε μπορει μονο σ εμενα να κανει ολα τα κουλα
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπαιδια πρεπει να εχω θεμα με την κρυπτογραφηση και εγω πως φλασαρω αυτο το zip files.orangefox.tech/OrangeFox….1_02-Stable-lavender.zip δοκιμασα κατι κανω λαθος
-
ξεκλειδωμα με δακτυλικο αποτυπωμα δεν δουλευει και χανει παλι τον κωδ του wifi σε καθε επανεκινηση το ψαχνω ακομα. Edit. το αποτυπωμα εστρωσε
-
Γιωργο μολις την περασα χωρις να φλασαρο το km4.mbn μπαινω κανονικα στο twrp χωρις να ζηταει κωδ μεχρι εδω οκ το στηνω και βλεπουμε ευχαριστω και παλι
-
δε ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ο pro user αλλα οι κινεζικες rom που τις φτιαχνει η ομαδα πανε πιο σφαιρα απ τις official και αμα τις δοκιμασεις προσωπικα εγω δυσκολα να παω σε official
-
Γιωργο ειχα την τελευταια stable του φορουμ γι αυτο περασα την official μετα οταν κατι ψιλιαστηκα για το twrp ηταν αργα δε πειραζει με ετρωγε το χερι ολα καλα
-
δοκιμασα το οδηγο του Γιωργου φλασαρα πρωτα την fastboot global 11.0.5.0 μπουταρισε ολα οκ μετα το twrp_lavender_3.3.1_18-06-19_ss_blue_internal.img φλασαρισμα την 2.3.5 format data και με το που ανοιξα γυρισμα σε fastboot mode να δωσω την εντολη (fastboot flash keymaster km4.mbn) απ το φάκελο adb που ειχα κατεβασει και το αρχειο αλλα στο cmd μου εβγαζε error( σορυ παιδια δεν το εβγαλα φωτο )δλδ δεν επαιρνε την εντολη fastboot flash keymaster km4.mbn οκ κατι κανω λαθος αφαιρεσα απ την rom το φακ…
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
apos - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαθαρη εγκατασταση με εναν ssd που περασα στο λαπτοπ εδω και μια εβδομαδα σφαιρα!!!ευχαριστω την ομαδα για αυτην την εκδοση
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “Παράθεση από apos: “με fastboot rom 11.0.4.0 την δοκιμασε κανεις μπας και παει καλυτερα λεω σαν ιδεα!!! ” Πως την περναω αυτην? ειπα να δοκιμασω και με αλλες custom rom, αλλα απο τη μια δε θελω να ξαναστηνω το τηλεφωνο και απο την αλλη οσες εχω δει ολες εχουν τα θεματα τους, δε παιζει το ενα, κολλαει το αλλο κτλ. ” με το mi flash εχουν οδηγο εδω τα παιδια αλλα ξανα στησιμο φτου και απ την αρχη δυστυχως