Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 81.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από mynam3: “Τι κάνουμε εμείς που φοράμε πολαριζέ και πρέπει να τα βγάζουμε κάθε φορά για να δούμε την οθόνη του κινητού? Επισης, η ένταση των ακουστικών μου φαίνεται πιο χαμηλή από το 4Χ ή είναι η ιδέα μου? ” Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “1 στα 3 μηνύματα ρε παιδιά είναι για την ένταση , δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απορίες.... αφού το είπαμε 100 φορές , οι ρυθμίσεις είναι @$!$@! (και καλά λόγω Ε.Ε. αλλά είναι @$!$!@) αν θέλετε παραπάνω αλλάξτε το …
-
Παράθεση από spyrossss: “Καλησπερα στην παρέα! Παρατηρώ ότι δεν λειτουργεί η μία από τις δυο κάμερες,την καλύπτω με το χέρι και δεν κάνει κάτι. Επισης στο CIT στο twin camera δεν δείχνει τίποτα.Μηπως θέλει κάποια ρύθμιση;465af30f32df9b1c458d58d0256fa765.jpgda9560b0b7f15c4297bc286cebd80eca.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο CIT μέσα, αν μπεις στη VICE Back Camera, εκεί δουλευει την πάνω κάμερα. Στο Master Back Camera είναι η κάτω κάμερα. Στο Twin Back Camera σου α…
-
Πάρε αυτό εδώ: Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Redmi Note 5 Pro Το έχω παραγγείλει και το περιμένω! Αν θες full coverage, εχει εκει στο site η Nillkin , αλλά γράφουν οι ίδιοι ότι γίνεται αλλοίωση των χρωμάτων και της ποιότητας την οθόνης και συστήνουν καλύτερα αυτο που έβαλα απο πάνω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Babis19944: “Χμμ εχω κανει επανεκινηση στο ρουτερ αλλα το ιδιο του κανει.Και τι μπορει να φταιει και να συμβαινει μονο στο Rn5 ?? ” κοίτα να σε αποσυνδέει το καταλαβαίνω , το ότι δεν βρίσκει μετά κανένα αυτό δεν καταλαβαίνω το να αποσυνδέει μπορεί να είναι απλά θέμα ip π.χ. για κάποιο λόγο πάει να δώσει την ίδια Ip σε κάποια συσκευή που παέι να συνδεθεί οπότε υπάρχει διένεξη clear τον dhcp στη σελίδα του ρουτερ να ξανά σύνδεση της wifi συσκευές (κατά προ…
-
Κάτι που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες με το wifi του σπιτιού μου. Είναι συνδεδεμένα στο wifi Rn4 του πατέρα, Rn3 της μάνας, Rn4 της αδερφής και το δικό μου . Ξαφνικά εκεί στα καλά καθούμενα με αποσυνδέει, δεν βρήσκει wifi (ούτε της γειτονιάς δίκτυα) και σε 10 δευτερολεπτα ή και λιγότερο μερικές φορές, ξανασυνδέεται. Και το κάνει αυτό μόνο στο σπίτι μου. Σε καφετέριες και σε άλλα σπίτια που το κοίταξα δεν το κάνει. Τι μπορεί να φταίει;; Θέμα του wifi δεν είναι γιατί οι υπόλοιποι είναι κανονικά…
-
Καλημέρα παιδιά Σαν νέος κάτοχος του Rn5 και εγώ(δυο εβδομάδων) παράγγειλα τα παρακάτω για την συσκευη μας! Τζαμάκι από το επίσημο Worldwide website της Nilkin Official Nillkin worldwide store: cases, screen protectors, digital accessories: Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Xiaomi Redmi Note 5 Pro Το περιμένω να μου έρθει Θήκες προστασίας 360 απο AliExpress : GKK Case for Xiaomi Redmi 5 Plus Case 360 Full Protection Anti knock 3 In 1 for Redmi Note 5 Pro Note5 Redmi5 Cov…
-
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αρκεί μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όπως επίσης και διαγραφή του Mi Account σου μέσα από τη συσκευή. Επίσης θα πρέπει να αδειάσεις και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του κινητού. ” Με την επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων δεν θα κάνει διαγραφή και τον εσωτερικό χώρο;;
-
Παράθεση από alvin1983: “@Babis19944 Για βραδινές αυτή θα βάλεις. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk Είναι έτοιμη για Redmi note 3 σεταρισμένη. Το μόνο που θα αλλάξεις είανι το HDR+ Parameters και θα το βάλεις Super High. Αυτό προυποθέτει βέβαια να έχεις Api2 αλλιώς δε δουλεύει. Μην περιμένεις θαύματα βέβαια αλλά καθαρίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τον Θόρυβο. Εγώ μόνο αυτή χρησιμοποιώ στο κινητό αυτό. ” Την έχω βάλει ήδη αυτή την έκδοση αλλά την είχα στο Very High. Το Api2 το εχω ενεργοποιημένο Παράθεση από Antret…
-
Παράθεση από Antretng: “Ειναι και αυτο που σου ειπε ο Χρηστος και δεν το προσεξα οτι το χες γραψει. Έχεις βαλει HDR. Στη xiaomi το hdr δεν δουλευει σωστα τη νυχτα. Κάνει κατι σαν long exposure, δηλαδη έχει πιο αργο κλειστρο με αποτέλεσμα να ειναι επιρρεπες σε camera shake. Ξαναδοκιμασε την ιδια χωρις hdr. Και δες με και χωρις hht (λειτουργια νυκτος) να δεις ποια προτιμας. Τραβα αρκετές (3-4) και κράτα τις λιγοτερο θολές. ” Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Babis19944: “Έκανα εστίαση στον δρό…
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από ANDREAS54: “Το Redmi Note 3 έχει ΗΗΤ; Θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει; Η GCam στο MInISO και σε σταθερό σημείο ή τρίποδο ή μέγγενη έστω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52246/ ” Ανδρεα αν δεν εχει αλλαξει κατι το HHT δεν βοηθαει και τοσο δυστυχως στο rn3pro. Αν το ενεργοποιησεις, εχει μεν περισσοτερη λεπτομέρεια αλλά εχει και πολύ περισσότερο θόρυβο. Οπότε ειδικά για τους κόκους που ρώταγε ο φίλος δεν νομιζω να τον συμ…
-
Παράθεση από Babis19944: “Καλημέραα, Έχω τo Redmi note 3 pro και τον τελευταίο καιρό μετά που έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις miui παρατηρώ πως στις νυχτερινές φωτογραφίες τα φώτα φαίνονται έτσι όπως την παρακάτω φωτό που τράβηξα χθες το βράδυ. Τι μπορεί να φταίει και φαίνονται έτσι; Έχω ανοίξει το καπάκι και έχω καθαρισει το τζαμακι της κάμερας μεσα-εξω, το ίδιο κ την κάμερα. Βλέπω δηλαδή φωτό φίλου στο ίδιο σημείο με Redmi note 4 και ξενερώνω στην διαφορά ανάλυσης... forums.xiaomi-miui.gr/index…
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Κράτα το παλιό για φωτογραφικά εφέ σε νυκτερινές. Σε άλλες εποχές θα έδινες πιο πολλά λεφτά για αυτό παρά για καινούργιο. Γράψε διαδικασία παραγγελίας, αλλαγής και κόστους. ” Μωρέ θα το κρατήσω εγώ αλλά είναι λίγο βαβούρα το βάλε-βγάλε του καινούριου σε σχέση με το παλιό που έχουν σπάσει μερικά αυτάκια από τα χτυπήματα Παραγγελία από FixMobile.gr (Καπάκι Μπαταρίας Xiaomi Redmi Note 3 Pro Χρυσό | FixMobile Store) στις 26/03/18 μεσημέρι Παραλαβή στις 27/03/18 το πρωί, το α…
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Καλό είναι να παραγγείλει Original πλάτη με 10-20 € ή 5-10 € ΟΕΜ από eshop μαγαζιά ή από Ελλάδα 10-20 € όχι όμως original και αφού το εξασφαλίσει ότι όλα Ο.Κ. τότε ασχολείται με την παλιά (αλοιφές, διαλύτες). ” Λοιπόν, ήρθε το back cover, το άλλαξα και κατευθείαν το ίδιο βράδυ είδα διαφορετικά αποτελέσματα! Οπότε επιμένουμε στο ότι έφταιγε το τζαμάκι της κάμερας.. 41049218972IMG_20180328_220246 | Babis Dafermos | Flickr edit: Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να βάλω την φωτ…