Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 81.
-
Παράθεση από Antretng: “Υπάρχει περίπτωση να χει βρωμιά ο φακός της κάμερα; Αυτό που καθαρίζει ειναι απλά τζαμάκι απο το καπάκι. Το χεις ξανανοιξει στο παρελθόν πριν ξεκινήσει το θέμα που έχεις στις φωτογραφίες (μην βιαστεις να καθαρίσεις το φακό της κάμερας... απάντησε πρώτα αυτό που σε ρωταω). ” Οχι δεν το ειχα ξανανοιξει πιο πριν. Τον φακό της καμέρας τον είχα κοιτάξει τότε που καθάρισα το τζαμάκι κ ήταν καθαρός, δεν είχε κάτι πανω του
-
Παράθεση από ANDREAS54: “Καλό είναι να παραγγείλει Original πλάτη με 10-20 € ή 5-10 € ΟΕΜ από eshop μαγαζιά ή από Ελλάδα 10-20 € όχι όμως original και αφού το εξασφαλίσει ότι όλα Ο.Κ. τότε ασχολείται με την παλιά (αλοιφές, διαλύτες). ” Παράγγειλα καπάκι, το περιμένω να το βάλω , κ λέω αν δω διαφορά Παράθεση από fog: “Τη γρατζουνιά/ες την αποκλείω (αν και μια ακόμη φωτο θα βοηθούσε να βάζω και στοίχημα) Οι φωτογραφίες του φίλου του μπορεί να μην είναι την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο, για νάχει τις ί…
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από Babis19944: “Παράθεση από Antretng: “Μπαμπη μήπως έχει φθορά το τζαμακι; ” Απ'οτι φαίνεται στο τζαμάκι της κάμερας, έχει μια ψιλή-ψιλή γρατζουνιά. Αλλά να επηρεάζει όλη την φωτογραφία; ” Δυστυχώς αυτό πρέπει να φταίει ” Τι μπορω να κανω εκει; με αλοιφή γυαλισματος (οπως τα φαναρια των αυτκινητων ) και τρύψιμο μήπως φέυγει;;
-
Παράθεση από demakhs: “εμένα για τρέμουλο μου κάνει...το χες το κινητό ακουμπισμένο κάπου ή όχι? το HDR ενεργό ή όχι? με κάποια έκδοση GCAM δοκίμασες? ” Το είχα ακουμπήσει σε τοιχάκι, δεν είχε κουνήσει καθόλου, έβγαλα τρεις φωτο, η μία με HDR και βγήκαν το ίδιο. Σε αυτήν το HDR δεν είναι ενεργό, όχι. Όσες φορές έχω δοκιμάσει διάφορες Gcam, όλες κράσαραν. Παράθεση από Antretng: “Μπαμπη μήπως έχει φθορά το τζαμακι; ” Απ'οτι φαίνεται στο τζαμάκι της κάμερας, έχει μια ψιλή-ψιλή γρατζουνιά. Αλλά να ε…
-
Καλημέραα, Έχω τo Redmi note 3 pro και τον τελευταίο καιρό μετά που έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις miui παρατηρώ πως στις νυχτερινές φωτογραφίες τα φώτα φαίνονται έτσι όπως την παρακάτω φωτό που τράβηξα χθες το βράδυ. Τι μπορεί να φταίει και φαίνονται έτσι; Έχω ανοίξει το καπάκι και έχω καθαρισει το τζαμακι της κάμερας μεσα-εξω, το ίδιο κ την κάμερα. Βλέπω δηλαδή φωτό φίλου στο ίδιο σημείο με Redmi note 4 και ξενερώνω στην διαφορά ανάλυσης... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51821/
-
Διπλό κλικ
ΜήνυμαΣυνδεσα προσφατα το δικό μου Redmi Note 3 Pro σε φορτιστή φίλου Sony, και άρχισε το κινητό να κάνει τα δικά του. Η αφή παραδούλευε, έκανε μόνο του διπλά κλικ, κουνούσε η οθονη πανω κατω σε καποιες σελιδες, ενω εγω το πηγαινα δεξια αριστερά το συρσιμο. Οτι ναναι. Το εβγαλα απο τον φορτιστή και αμέσως δουλευε κανονικά. Ισως να είναι θεμα τασης της μπαταρίας στο δικό σου. Τι να πώ..
-
Απο την αρχή φαινόταν η μεγάλη διαφορά στους ψήφους! Συγχαρητήρια!!
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παιδιά σοβαρά.. σε ΑΥΤΗ την τιμή πάρτε από 2-3 νά 'χετε. Απίστευτα χρήσιμο ειδικά με χρήση πάνω σε Power bank. ” Πήρα 3 να τα έχω καβάτζα Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως να τα συνδέσω όταν έρθουν;; Παράθεση από flytouch1111: “Αυτο τώρα είναι repeater;; ενισχύει και τα σήματα απο ελεύθερο Wi-Fi?? Λιγο μπερδευτηκα, ενα ξπλειν κάποιος. Νομιζω θα μου λυσει κάποια θέματα ” Απ'οτι κατάλαβα επεκτείνει την ένταση του σηματος του WiFi για να πιάνει και σε σημεία του σπιτιού που …
-
Ψήφησα και σήμερα. Απορώ, πως οι άλλοι έχουν μείνει τόσο πίσω;
-
Πρώτη θέση και με τεράστια διαφορά!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πάμε γεράαα! Αντε καλη μας επιτυχία! Ψηφισα ως Babis19944
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “Αυτή πάντως δουλεύει και με 6. Την είχα στην 6 και ίδια έκδοση χρησιμοποιώ και τώρα με 7. Για Mi5s μιλάω όμως. Στο LG G4 με Android 6 ας πούμε δεν δούλευε. Έβγαζε μαύρη οθόνη. Dropbox - GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam.apk from my Mi5s ” Τωρα την δοκιμασα και δεν δουλευει Οποτε πανω απ ολα φταινε οι rom που ειναι εγκατεστημενες στις συσκευες...
-
Παράθεση από fog: “Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ή παίζει κάποια έκδοση με android 6 στο kenzo. Σε android 7 (αφού ενεργοποιήσεις το api2 αν η rom δεν το έχει ήδη) δουλεύει κανονικά. ” Παράθεση από makisfz: “πρεπει να γραψεις αυτο: persist.camera.HAL3.enabled=1 στο build.prop για να δεις αν δουλευει ” Παράθεση από Antretng: “Από xda έχω δει ότι δουλεύει κανονικά. Πρέπει όμως να βάλεις rom nougat. Επειδή δεν υπάρχει miui με nougat, θα πρέπει να βάλεις AOSP/LOS based. Για περισσότερα, δες την υπογραφή μο…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Babis19944: “Κατέβασα την κάμερα απο το λινκ αλλά μάλλον δεν την υποστηρίζει Redmi note 3 pro (kenzo) Ανοίγει η εφαρμογή και έχει τα κουμπιά και τις ρυθμίσεις αλλά έχει μάυρη οθόνη και δεν βγάζει φωτο. ” Δεν γνωρίζω εάν υποστηρίζει το RN3.Για να δουλέψει η Gcam, ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση είναι να έχεις ενεργοποιημένο το api2...το οποίο δεν ξέρω κάν εάν υποστηρίζεται από το RN3 pro και υπάρχει δυνατότητα "ξεκλειδώματος" ... ” Επειδή ζηλευω τα αποτελεσματα των φωτογρα…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από linuxilakis: “Το άλλο θέλω όχι το 3.2 . Το άλλο που πήρε ο Χρήστος με μέιλ. Ξέρει.. ξέρει ” Πάρτο : Dropbox - Camera_clone_v3.8.apk Υ.Γ πρώτη φορά δίνω link απο Tapatalk. Εάν δεν δουλεύει...στο στέλνω αύριο από PC. from my Mi5s ” Κατέβασα την κάμερα απο το λινκ αλλά μάλλον δεν την υποστηρίζει Redmi note 3 pro (kenzo) Ανοίγει η εφαρμογή και έχει τα κουμπιά και τις ρυθμίσεις αλλά έχει μάυρη οθόνη και δεν βγάζει φωτο.
-