Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 81.
-
Καλημέρα παιδιά, μπορείτε να μου πείτε πως σας φαίνονται οι φωτογραφίες στο άλμπουμ; Τις τράβηξα προχθες, είχα πάει στο χωριό και έκανα τον φωτογράφο Ολες ειναι τραβηγμενες στο χερι με OpenCamera και ρυθμιζα πανω-κατω το exposure και μερικες ειναι με HDR flickr.com/photos/154752989@N02/with/38696537451/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Babis19944: “Ωωω ρε φιλε, ξεχασα να το δω αυτο..Μπορούμε μέσα απο το cpu-z να δούμε ποια φοράει; ” Εάν πατήσεις επάνω στον kernel (πληροφορίες συσκευής) 7 φορές θα σου ανοίξει ένα μενού. Στο 1ο ή 2ο λέει τί κάμερα φοράς. ” s5k3p3_omida01 για την back camera ov5670_omi5f06 για την front camera Του φίλου έχει ίδια back camera αλλά διαφορετική front
-
Παράθεση από Antretng: “Όπως είπα και προηγουμένος, χρειάζεσαι NOUGAT και όχι lollipop που είσαι τώρα. Δεν υπάρχει βέβαια Miui nougat για rn3pro (για αυτό και είπα ότι θέλεις custom rom). Ενδεχομένως βέβαια να δουλεύει μια έκδοση της mm (6+) αλλα και πάλι θέλεις την νεώτερη miui. Σε κάθε περίπτωση, αν παραμείνεις Miui καλό θα ήταν να βάλεις κάποια νεώτερη Rom που θα είναι με mm. Για περισσότερα για το hdr+ δες την υπογραφή μου. ” Αααα Με Miui θα το αφήσω, δεν θα αλλάξω λογισμικό. Απλά τις αναβαθ…
-
Παράθεση από Antretng: “Για το lens flare θα έλεγα σε πρώτη φάση (αν δεν το χεις κάνει) να καθαρίσεις το φακό. Αν συνεχίζει, κάτω από τεχνητό φως προσθαησε να δεις αν έχει γρατζουνιές. Ποια rom φοράει το καθένα; Πάντως είχα διαβάει ότι δουλεύει και η gcam με hdr+ στο redmi και μάλιστα βοηθάει πολύ. Θέλει όμως nougat => custom rom. ” Όταν είδα την διαφορά αυτή, άνοιξα το καπάκι και καθάρισα τον φακό και δεν είχε και μάλιστα δεν είχε τίποτα. Είναι πεντακάθαρος και από γρατζουνιές και σκόνη. Η Goog…
-
Καλημέρα παιδιά, έχω μια απορία. Έχω το Redmi note 3 pro με miui 9 7.11.2 Android 6.0.1 και ένας φίλος έχει την ίδια συσκευή με miui 7ή8 και android 5.1.1 (δηλαδή δεν την έχει αναβαθμίσει τόσο καιρό) και αυτός βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Παρακάτω έχω βάλει φωτό απο την δική μου συσκευή και την δική του. Και οι δύο είναι τραβηγμένες με HDR ενεργό. Ωστόσο στο δικό μου δεν φαίνεται αισθητά τόσο η διαφορά με HDR και χωρίς HDR... Το πρόβλημα αυτό το έχω παρατηρήσει απο όταν έφυγα απο το androi…
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο ” Σε ευχαριστώ
-
Παράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό να έχει πρόβλημα το usb board και η μπαταρία, δεν κάνεις μία βόλτα από ένα κατάστημα service κινητών να σου κάνουν έναν έλεγχο ότι μπορούν ? ” Αυτό το είχα στα σχέδια μου για αύριο να περάσω μετά που θα σχολάσω, αλλά έλεγα μήπως έχει ξανατύχει σε κάποιον τίποτα παρόμοιο σε ίδια συσκευή. Σε ευχαριστώ πάντως edit: Τώρα το βράδυ που το έβαλα να φορτίσει πάλι τα ίδια κάνει οπότε θα πάω αύριο όπωσδηποτε να το δει τεχνικός. =============== Νοε 7th 2017, 11:07am ===…
-
Καλημέρα παιδιά. Την Δευτέρα 30/10 όταν ήμουν στην δουλεία και ήμουν στο γραφείο με καλό σήμα wifi δοκίμασα να κατεβάσω το update για την 7.10.26 αλλά κάπου στο 10% διακοπτόταν το download και έβγαζε Fail και έλεγε κάτι για το md5 hash ότι δεν είναι το ίδιο. Το δοκίμασα 3-4 φορές αλλά κάθε φορά το ίδιο. Έτσι είπα να το αφήσω να κάνω το κατέβασμα στο σπίτι. Στον δρόμο για το σπίτι το κινητό έκανε 2 φορές μόνο του επανεκκίνηση και έπεσε και πολύ γρήγορα η μπαταρία από το 65% που ήταν στη δουλεία, …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάρε ένα Backup από το TWRP Recovery πρώτα μιας και είναι το Πρώτο Update με OTA, και μετά .... Προχώρα στο Update... ” Προχώρησα στην αναβάθμιση πριν δω την αλλαγή στο μήνυμα που είπες για να παρω backup αλλά πάλι καλά δούλεψε αψογα και δεν εχασα τιποτα!
-
Μόλις μου ήρθε OTA Update , δεν χρειαζεται να κανω τιποτα Backup για να το κανω ετσι;;; Είναι το πρώτο μου ota update και δεν ξερω τι αλλο ισως πρεπει να κανω πριν πατησω το κουμπακι της αναβαθμισης !!
-
Αυτός είναι ο πωλητής που πήρε ο @Thanos159 το κινητο donn-hanlo on eBay και αυτή είναι η δημοπρασία που κέρδισε Xiaomi Redmi Note 3 Pro Πιστεύω πως για 5 λίρες δεν πειράζει που είναι κλειδωμένο. Αξίζει και την οθόνη να φτιάξεις αν θες. Έχει πουλήσει διάφορα κινητά ο συγκεκριμένος οπότε το ενδεχόμενο να είναι κλεμμένο υπάρχει. Και απλά προσπαθεί να τα διώξει από την χώρα όσο γρηγορότερα μπορεί..
-