Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΠου κάνω αίτηση στην Xiaomi;;; Μου είπανε ότι μπορώ να την κάνω από τώρα για να μη χάνω χρόνο αφού έτσι κι αλλιώς το κινητό θα έρθει σε κανά μήνα....
-
XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G με 200 δολλάρια... Να το πάρω;;; Χρειάζονται ρυθμίσεις;;;
ΜήνυμαΩραία, αυτό θα πάρω, ελπίζω να το ρυθμίσω σωστά γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο, αν το αφήσω χωρίς να αλλάξω τις ρυθμίσεις, τι πρόβλημα θα έχω;;;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, βρήκα σε πρόσφορα το XIAOMI Redmi Note 3 Pro 5.5 inch 4G από το GearBest, να το πάρω;;; Χρειάζεται ρυθμίσεις;;; gearbest.com/cell-phones/pp_30…ign=Displayads&vip=138135
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρώην κάτοχος ενός LG G2 (μου έσπασε) με έψησε ένας φίλος να πάρω XIAOMI και κατέληξα στο XIAOMI Redmi Note 3 Pro από το GearBest με 196 δολλάρια... Λοιπόν έχω πολλές απορίες: - Πόσο καιρό κάνει να έρθει;;; - Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει ελαττωματικό;;; - Δαιβάζω κάτι για ROM, τι γίνεται με αυτό;;; Δεν έχω ιδέα, έχει να κάνει με την γλώσσα του κινητού ή με τις επιδόσεις;;; - Ποια η γνώμη σας;;; Αξίζει να το αγοράσω;;;