Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 363.

• Παράθεση από vanni: “Πρέπει να βγει disable όχι enable ξανά κάντο ” οκ. το απενεργοποιησα και μετα απο επανεκκινηση εμφανιστηκε στο μενου οποτε και το ενεργοποιησα απο εκει... φαινεται ενργο και στο Πληροφοριες τηλεφωνου... πως τσεκαρουμε τωρα αν λειτουργει?????

• τα φωτα καποιος???? σε mimax3 ενεργοποιω την υπηρεσια με το *#*#volte#*#* και γινεται enable . ημουνμ σιγουρος οτι υπηρχε ρυθμιση μεσα απο το μενου αλλα τωρα δεν φαινεται πουθενα... πριν λιγο που ενεργοποιουσα κανονικα την επιλογη wificall φανηκε η σειρα που ελεγε volte γκριζαρισμενη αλλα μετα εξαφανιστηκε... στο Πληροφοριες λεει οτι το volte ειναι ανενεργο , WifiCalling enable... ειμαι σε voda ... κανεις καμια ιδεα ???

• Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλησπερες. Όλα καλά και στο mi max 3 με την διορθωμένη ρομ εκτός από τη μπαταρία βέβαια.. ” πρεπει να υπαρχει καποιο bug στις επαφες .... σε ονομα με πολλες επαφες για να επιλεξεις ποιο νουμερο θα καλεσεις ειναι αδυνατον. το πατας πολλες φορες και αν πιασει...

• ΣΕ mimax3 οταν τερματιζεις την κληση το σημα χανεται τελειως ..... παω πισω στην προηγουμενη))))

• Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα. παιδια σε mimax3 η τελευταια ρομ δεν εφφανιζει ειδοποιησεις viber , messenger κλπκλπ ουτε ενεργοιποιηται το ledaki. μπορω να γυρισω στην προηγουμενη ρομ ?? Ρωταω λογω antirollbak !!!!! ” βεβαια εχω δωσει ... με τις προηγουμενς ολα δουλευαν ρολοι))))) γενικα απο οτι διαβαζω και αλλα παιδια εχουν διαφορα προβληματακια με ειδοποιησεις κλπκλπ))) ευχαριστω)

• καλημερα. παιδια σε mimax3 η τελευταια ρομ δεν εφφανιζει ειδοποιησεις viber , messenger κλπκλπ ουτε ενεργοιποιηται το ledaki. μπορω να γυρισω στην προηγουμενη ρομ ?? Ρωταω λογω antirollbak !!!!!

• σε ΜΙΜΑΧ3 ολα τελεια!!!!!!!!!!

• Εμένα πάντως σε mimax3 η μπαταρία κρατάει εμφανώς ποιο πολύ από ότι με την προηγούμενη ρομ. Είναι τέλεια... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

TOLIS38 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Ωραίος!!!!! Έχει αλλάξει και μορφή και το εμφανίζει σε δύο καρτέλες πια.... Έξυπνο))))))))) ευχαριστώ πολύ.Παράθεση από kostas_thess: “@TOLIS38 @myst77 Σε android 9 pie πρέπει να ενεργοποιήσετε το extended power menu από τις επιλογές προγραμματιστών.” Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Αυτό το έχει και στο δικό μου αλλά ενώ τα εμφανίζεται στην αρχή κάποια στιγμή μετά από πέρασμα ρομ (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς ) χάθηκαν ... Ξέρει κανείς γιατί αλήθεια??????Παράθεση από myst77: “επίσης γιατί στο Mi8 Lite κρατώντας πατημένο το POWER δεν εμφανιζει επιπλέον επιλογες (reboot in recovery κτλ) όπως σε παλιότερα xiaomi που είχα;” Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόσθετες ρυθμίσεις... ..,,,, επιλογές προγραμματιστών.....,,,, Night mode .. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• και σε MIMAX3 ολα καλα ... simple black + night mode = ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!

• Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα τώρα δύο τρεις μέρες ένα παράξενο φαινόμενο. Με την οθόνη κλειστη αν πιάσω το κινητό η αν κουνηθεί ανάβει η οθόνη για 2-3 δευτερα και ξανακλεινει. Έχω κοιτάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά δεν φαίνεται κάτι. Μάλλον αυτό έγινε πριν μερικές μέρες που κατέβασα κάτι θέματα από την συσκευή και έλεγαν ότι ίσως δεν είναι απόλυτα συμβατά με το miui 10. Επανεφερα βεβαια το default θέμα αλλά τι θέμα παραμένει. Έχετε καμία ιδέα?? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το πέρνατε; Mi Max 3 6/128

TOLIS38 - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Πάρε το από Ελλάδα να είσαι ήσυχος!! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από changlee: “Μου απάντησαν το εξής: This phone is unlocked , chinese version, but we have installed global multi-language rom and google play , then seal it well.” Μην το πάρεις)))) Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Με την global edition θα έχεις κλειδωμένο τον bootloader ,πράγμα που είναι απαραίτητο γιατι αν έρθει με ξεκλειδώτο τότε θα πρέπει να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις μέχρι να το φέρεις στα μέτρα σου.)))) Κανονικά πρέπει να το ξεκλειδώσεις εσύ με δικό σου λογαριασμό για να γίνουν ομαλά οι διαδικασίες στην συνέχεια. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Να πάρεις την global edition του κινητού. Για αυτό να επιμείνεις. Αν έρθει έτσι τότε σίγουρα θα έχει μια νορμάλ ρομ για αρχή και θα έχεις άμεσα και τo update Miui 10.0.1 stable που βγήκε επισημο. αν έχεις ενεργό λογαριασμό στην xiaomi μπορείς να το ξεκλειδώσεις άμεσα οπότε και προχωράς με την εγκατάσταση της δικιάς μας ρομ. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sisois: “@TOLIS38Τωρα μόλις έκανα έλεγχο adb και λέει ότι δεν έχει.αλλα που ξέρεις;” Αφού λέει ότι δεν έχει τότε δεν είναι ενεργοποιημένο ακόμα))μπορεί να το περιέχει η ρομ αλλά δεν το έχουν ενεργοποιησει ακόμα οπότε κάνε την δουλειά σου άφοβα... Και εγώ αυτό έκανα και όλα μια χαρά. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Bug της ρομ είναι!!!!! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sisois: “@MIUI_ARTχαιρετω.σε παρακαλω εχω στο κλειδωμενο mi max 3, την 8.10.25 cn official φυσικα,rom κ περιμενω λιγες μερες για ξεκλείδωμα.αφου ξεκλειδωσει,δεδομενου του antiroll 4,μπορω ναβαλω οποιαδηποτε ρομ ,που εχει antiroll 4;ή απο 8.10.25 κ πανω;ευχαριστω” Έχει εσένα antiroll ?? Εμένα που πήρα το global και του πέρασα την επίσημη global miui 10 το antiroll είναι ακόμα ανενεργό!!!! Μάλλον τελικά αυτό με το antiroll ισχύει με τις κινεζικές εκδόσεις προς το παρόν. Στάλθηκε από τ…