Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 363.

• Κάμια ιδέα γιατί δεν λειτουργεί σε mimax3 το micloud έχουμε???? Επίσης πέρασα το magiksk και το τηλέφωνο σχεδόν αχρηστευθηκε .. κολλήματα , και γενικά αφυνοτον να το δουλέψεις.. έκανα φορμάτ και όλα καλά. Αλλά δεν λειτουργεί το micloud... καποιος να βοήθησει?? Με την global ήταν μια χαρά. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση σε MIMAX 3 οκ.!!! το μονο που που δεν δουλευει ειναι ο συγχρονισμος με το micloud .. kamia idea???

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μέσα στο zip της ROM υπάρχει και το Zip του dolby, και όσο για τις Google Camera μπορείς να βρεις από εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30748 Να έχεις υπόψιν σου πως για να δουλέψει το Dolby θα πρέπει πρώτα να κάνεις Flash το Magisk το zip του οποίου θα το βρεις και αυτό μέσα στο zip της ROM. ” οκ το dolby το βρηκα ))) ομως το google cam για το mimax3 δεν υπαρχει στην σελιδα που μου εδωσες ... Να υποθεσω οτι δοκιμαζουμε για καποιο αλλο μοντελο??? οπως επιση…

• αφου ειναι bug της ΡΟΜ ο συγχρονισμςο με το cloud ολα καλα μεχρι εδω ... στο ΜΙΜΑΧ 3 η ΑΡΟΜΑ δεν μπορει με τιποτα να εγκαταστησει τις εφαρμογες που επιλεγω ουτε με τροποποιηση ουτε με τιποτα )))) αναγκαστικα εβαλα την απλη XTRV .Που μπορουμε να βρουμε τις εφαρμογη για το dolby και google cam που δεν υπαρχει στην xtrv ???

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι πας στο βήμα 3... Από το TWRP όταν πας στην επιλογή στο αρχικό μενού για REBOOT σου βγάζει ένα μενού με επιλογές. Εσύ αντί να επιλέξεις System επιλέγεις Recovery και κάνει Reboot πάλι στο Recovery. Αν μπερδεύεσαι τότε απλά volume up + power button ” εκανα τα παντα σωστα και περασα την xtrv ΟΜΩΣ δφεν μπορω να μπω στο mi cloud γα να συγχρονιστω ενω το mimax 2 πυ εχω σαν εφεδρικο δουλευει μια χαρα (οποτε δεν ειναι θεμα σερβερ ) ))) καμια ιδεα ??? επισης κατα την πρωτη εγ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από TOLIS38: “εισαι θεος... χιλια ευχαριστω για την βοηθεια!!! ” Αν η AROMA σου τρέχει κανονικά μπορείς να την βάλεις.Αν δεν σου εγκαταστήσει κάποιες από τις επιλογές σου την πρώτη φορά, ξανατρέχεις την AROMA δεύτερη φορά, και επιλέγεις να κάνεις Τροποποίηση εγκατάστασης ώστε να σου βάλει αυτά που θέλεις. ” και παλι ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σου !! Ειμαι με επισημη global stable . οποτε παρακαμπτω το βημα 2 και κανω κατευθειαν format data που στην ουσια …

• Παράθεση από MIUI_ART: “@TOLIS38 Για το Mi Max 3 (Nitrogen) κατέβασε το Recovery από εδώ => StackPath Ξεκινάμε με την βασική προϋπόθεση πως έχεις ήδη ξεκλείδωτο bootloader με δικό σου mi-account. 1. Περνάς πρώτα (Κάνεις Flash) το TWRP Recovery στην συσκευή σου μέσω Fastboot εντολών 2. Μπαίνεις σε TWRP Recovery και κάνεις Factory Reset, ή από το μενού των Wipes κάνεις Wipe Data - Wipe Cache - Wipe Dalvik Cache. Αν η συσκευή σου τώρα έχει Original ROM, τότε είναι βέβαιο πως θα έχει και encrypted τ…

• καλημερα. Ερωτησεις: 1) σε μεταβαση απο stable 10.0.1 global 8.1 android , στην δικια μας 8.10. θα πρπει να κανω factory reset και πριν και μετα.??? Αν πρεπει να γινει ΚΑΙ πριν ΠΟΤΕ θα γινει ?? πριν περασω το TWRP (σαν κανονικο FR δηλαδη μεσα απο το μενου) ??? και μετα ξεκιναω εγκατασταση του twrp και βαζω την δικια μας και μετα ΞΑΝΑΚΑΝΩ factory reset την δικια μας ????? ?? 2) λογω προβληματων με τις ΑΡΟΜΑ και μιας και οπως λετε σιγα σιγα θα εγταταλειφθει το AROMA project να περασουμε την απλη X…

• Η ROM του mimax3 μου είναι 10.0.1.0 , η δικιά μας είναι XTRV ειναι η 8.10.18 , δεν θα έχω πρόβλημα με το ΑRB αφου θα ειναι downgrade ??? Η συσκευή ειναι ξεκλειδωτη απο μενα και δεν δείχνει να έχει ακόμα ενεργό το ARB (getvar:anti Failed(remote: GetVar Variable Not Found). Να περάσω το twrp και την δικιά μας rom ? Δεν θα υπαρξει προβλημα με το οτι ειναι china το source της XTRV ??? εμενα το κινητο ειναι global edition .δεν θα εχει το θεμα με αυτο που λεει ν ΧΙΑΟΜΙ σχετικα με τις version των rom??…

• καλησπερα. . τι κανουμε με το mimax3 ??? Εγινε επισημη αναβαθμιση σε 10.0.1.0 ... τι ρομ περναμε οσοι εχουμε την global εκδοση???

• RE:

TOLIS38 - - Mi Max 3 (Nitrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλημέρα στην παρέα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω. Μόλις έβαλα την miui 10 global (είχα την 9.6.6.0 global πάντα) και στην κάμερα εμφάνισε το AI.” Και σε μένα το εμφάνισε αυτό .. τι ακριβώς είναι??? Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• παιδια καλημερα. κατοχος MIMAX2 (μαλον china ver ) με ξεκλειδωτο bootloader και περασμενη AROMA . περναω κανονικα τις δικες μας αναβαθμισεις ή εχω θεμα ?????

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Θα το πέρνατε; Mi Max 3 6/128

Μήνυμα

δεν εχω κανενα προβλημα τοσο καιρο. mimax2 το ξεκελιδωσα την ιδια μερα που το πηρα . ολα μου τα χιαομι τα εχω ξεκλειδωσει αμεσα χωρις κανενα προβλημα. απλα πρπει να ζευγαρωσεις το τηλ με τον λογαριασμο σου μεσα απο το μενου πριν προχωρησεις στο ξεκλειδωμα. τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλευει μια χαρα.

Μήνυμα

Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα. σκεφτομαι να τσιμπησω αυτο Xiaomi Mi Max 3 Dual SIM 64GB 4GB RAM Black Global Version ... λεει οτι ειναι global .. ξερουμε αν ειναι ???????? καμια συμβουλη ??? να υποθεσω οτι αν ειναι global μπορουμε αμεσα να το ξεκλειδωσουμε και να περασουμε τις δικες μας ρομ ??? επισης ειδα μολις σε flash σαλε και αυτο Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - $259.99 Free Shipping|GearBest.com ... μουφα??? ” Για το global δε ξέρω αλλά για το ξεκλ…

Μήνυμα

καλημερα. σκεφτομαι να τσιμπησω αυτο Xiaomi Mi Max 3 Dual SIM 64GB 4GB RAM Black Global Version ... λεει οτι ειναι global .. ξερουμε αν ειναι ???????? καμια συμβουλη ??? να υποθεσω οτι αν ειναι global μπορουμε αμεσα να το ξεκλειδωσουμε και να περασουμε τις δικες μας ρομ ??? επισης ειδα μολις σε flash σαλε και αυτο Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - $259.99 Free Shipping|GearBest.com ... μουφα??? ΤΟ gearbest δεν νομιζω να πουλαει μουφα εκδοσεις ... η τιμη του ειναι πολυ καλη παντως ....ξ…

• παιδια σε MIMAX 2 κανονικα ξεκλειδωτο, οχι global ομως απο οτι ειδα στο κουτι ΑΛΛΑ china version με 8.8.30 AROMA εκδοση , θα εχω προβλημα με το νεο θεμα σχετικα με τις version ???

• ,πρόβλημα με επαναφορά backup.

TOLIS38 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ωραίος. . Θα τον μελετήσω και θα το κάνω... Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί το είχα ξανακάνει πολλές φορές και δούλεψε τέλεια γιατί τώρα δεν μπορεί?? Πρόβλημα με τον σέρβερ ή κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ,πρόβλημα με επαναφορά backup.

TOLIS38 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Πως γίνεται αυτό?? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk