Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.
-
Ερώτηση Η νέα ρομ έχει ηχογράφηση κλήσεων?
-
Μάλλον δεν διευκρίνισα. Έχω ήδη την 12.5.9 της ομάδας. Η ερώτηση μου είναι την αναβάθμιση την κανω μεσω twrp η θέλει clean install ? Μεσω υπολογιστή?
-
Παράθεση από kostas234: “Στο poco x3 pro εγκατέστησα το miui 13 μέχρι στιγμής μου φαίνονται όλα καλά ευχαριστούμε παιδιά να είστε καλά ” Με τι τρόπο την πέρασες?
-
Παράθεση από bilias78: “Σε pocox3 πάντως έχει σοβαρά θέματα η εγκατάστασης της 13. Μπορεί κάποιος να μας πει πως θα περάσουμε την rom; ” Μιλάμε για το x3 Pro?
-
Καλημέρα Εχω το Poco x3 Pro και βγήκε η καινούργια αναβάθμιση σε 13 . Η ερώτηση είναι επειδή ειδα ότι είναι fastboot έχει διαφορα στο τρόπο που θα την περάσουμε? Ή όπως έχουμε κάνει και τις προηγούμενες μεσω twrp? ευχαριστώ πολύ
-
Τα βήματα είναι τα εξής Αποθήκευση του αρχείου στην sd χυμα όχι σε φάκελο επιλογή select storage και πατας sd (στο twrp )κατεβαινεις κάτω κάτω και επιλέγεις το αρχείο της rom. Πατας install σου βγάζει τα μνμ που ανέφερες , το αφήνεις να τελειώσει στο τέλος πατας wipe dalvic case βγάζει παλι τα ίδια μνμ των λαθών και αφού κανείς reboot μπαίνει στο σύστημα κανονικά . Εγω αυτό έκανα και δουλεύει
-
Γιατί από updater βγάζει αυτό το μνμ? (Την κατεβαζω από τον σέρβερ του σαιτ)
-
Παράθεση από jolas: “Παράθεση από tomsak: “Κανεις αυτό και λύνεται το πρόβλημα σου με τις διαφημίσεις ” Δυστυχώς, υπάρχουν εφαρμογές που δεν λειτουργούν σωστά με αυτό το τρόπο.Υπάρχουν εφαρμογές οι οποίες αλλάζουν το DNS επιλεκτικά για όποια/ες εφαρμογές θέλεις, οπότε και αποφεύγεις προβλήματα. ” τουλάχιστον οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα