Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
ok δουλεψε ευχαριστω
-
Μιλας για αυτο? Επιτυχες UNLOCK BOOTLOADER&ROOT(TWRP)
-
Μιλας για αυτο? Επιτυχες UNLOCK BOOTLOADER&ROOT(TWRP)
-
Ερωτηση Redmi note 8 pro ξεκλειδωτο με official ρομ μπορω να κανω μονο ροοτ?
-
Ερωτηση Redmi note 8 pro ξεκλειδωτο με official ρομ μπορω να κανω μονο ροοτ?
-
αντίθετα βλεπω καλυτερη διαχείριση
-
Εγω την πέρασα χωρίς dalvic Εγκατάσταση magisk μετά απο uninstall και δουλεύει κανονικά.... Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από baxalo: “Ενημερωθηκε το πρωτο ποστ με την εκδοση 22.1 του magisk. ” Παλι προβλήματα με το safety net
-
Αναμονή κλήσης
ΜήνυμαΜε cosmote δουλεύει κανονικά
-
Λύθηκε ολα καλά
-
Δεν με αφήνει...
-
Εμένα πλέον και εντελώς ξαφνικά άρχισε να έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Όταν ακούω κάποιο ηχητικό στο μεσαντζερ ή σε κλήση βίντεο στο βαιμπερ σβήνει η οθόνη!
-
Ευχαριστώ @sakis*68
-
Με το safety net fix βρέθηκε ακρη
-
Παράθεση από baxalo: “@sakis*68 με αρεσεις, ετσι.χαχαχα περασε το με το Magisk, στα modules (και επαννεκινηση μετα) ή απο twrp καντο install. AYTO ” Ωραία δουλειά.... Thanks
-
εννοω οτι γενικα για να μπεις στο twrp χρειαζεται να πατας vol+ και power ενω τωρα μονο vol + .... τουλαχιστον εγω ετσι εμπαινα με την προηγουμενη εκδοση του twrp. ευχαριστω οπως και να εχει...
-
λοιπον... ναι ετσι παιζει αλλα η διαφορα με πριν ειναι οτι πλεον δεν χρειαζετε vol+ και power απλα μονο vol+ χωρις να παταμε το power button .....
-
δεν δινω την εντολη fastboot reboot απλα το σβηνω και προσπαθω να μπω vol+ και power οπως αντιστιχα οταν φλασαρω την προηγουμενη εχω κατεβασει αυτο twrp_joyeuse_curtana_RN9S-PRO_3.5.A10-01-01-2021_bl-l
-
Καλησπερα και χρονια πολλα καλη χρονια. εμενα το νεο twrp δεν μπουταρει ενω εχω κανει σωστα (νομιζω) το flash μεσω adb... ενω δηλαδη το φλασαρω και εκ των υστερων προσπαθω να μπω με vol + και power δεν μπαινει και κανει συνεχεια reboot. αντιθετα μολις ξαναπερναω το TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix μπανει κανονικα.... ?????? Τι μπορει να παιζει?