Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
backup root mi 9 se
tomsak - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΚαλησπέρα υπάρχει τρόπος να γίνει backup σε εφαρμογές και τα δεδομένα τους παραδείγματος χάριν password εφαρμογης, σε xiaomi mi9se χωρίς το κινητό να είναι ξεκλειδωμένο και να έχει root? Ευχαριστώ πολύ
-
Υπάρχει λόγος για αναβάθμιση στο twrp?
-
Ευρηκα!!! Δεν ειχα κανει μετονομασία του magisk!!! Ολα κομπλέ!!!! Και πάλι..... Ευχαριστώ πολύ
-
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
-
Ελα που δουλευω πιο πολύ την Πειραιώς....
-
Το εκανα με σειρα Απεγκατεσταση την εφαρμογή Εγκατάσταση Magisk hide Εκκαθάριση Εβαλα στοιχεία Δεν δουλεύει
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69018/
-
Τα εκανα ολα βήμα βήμα.... Μήπως επειδή αναβαθμισα το magisk?
-
Με eurobank δούλεψε και nfc και δαχτυλικο Με εθνικη δουλεψε το δαχτυλικο Με Πειραιώς δεν δούλεψε το δαχτυλικο ούτε το nfcforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69017/
-
Όπως πάντα αναλυτικοτατος.... Ευχαριστώ πολύ
-
Μπορείς να γίνεις λιγο πιο αναλυτικός? Επειδή είναι μια διαδικασία που δεν εχω ξανά κάνει (το root). Ευχαριστώ πολύ
-
Σεε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει unroot πως μπορεί γίνει? Και πως γίνονται hide οι εφαρμογές? Για να μου δουλεύουν οι Πειραιώς, eurobank, και εθνική? Στις δυο πρώτες χρησιμοποιώ nfc για πληρωμές
-
Βγάζει update σε 11.0.8.0 το κάνουμε?
-
Είναι καλύτερα να έχουμε της xtrv? Φαντάζομαι η αλλαγη γίνεται με τον ίδιο τρόπο που περασαμε την 11.0.7.0? Χρειάζεται format ή την περναω απο πάνω?
-
Σωστά αυτό ρώτησα...
-
Συγνώμη δεν καταλαβαίνω
-
Η διαφορά μεταξύ της Xiaomi.eu και της xtrv ποια είναι?(μιλάω πάντα για το redmi note 9 pro που έχουμε βάλει ηδη απο Xiaomi.eu)
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68510/ Updated..... Παρατηρηση.... Άλλαξε το εικονίδιο του vowifi....
-
Παράθεση από stauros2653: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από stauros2653: “εχω και μια ερωτηση βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να ενεργοποιηση την σιμ (δουλευει το τηλ.ομως) με αποτελεσμα να μην κανει συνχρονισμο ” η κάρτα σου εχει μέσα credit για να σταλεί διεθνές sms; Μπορείς να στείλεις; Είναι προϋπόθεση.. ” εχω εταιρικο συμβολαιο με απεριοριστη χρηση.αυτο το εκανε μια δυο φορες και οταν εβαζα την νεα ρομ του φορουμ στο ρμν 7 που ειχα.επισης οτν ενεργοποιησα το ρμν9προ για πρωτη φορα απο το…