Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Παράθεση από tomsak: “Το κακό είναι ότι δεν κάνει συγχρονισμό στις κλήσεις και μηνύματα ” ως εκ θαυματος ξαφνικα εκανε μονο του ενεργοποιηση sim και ταυτοχρονα συγχρονισμο sms και ιστορικου κλησεων...... Τι να πει κανεις.... αβυσσος οι roms... 100.gif
-
Καλησπέρα Επανέρχομαι παλι με ερωτήσεις.... 1) Ενω εχω την 11.0.5.0 απο eu στο check για αναβάθμιση μου βγάζει ότι υπάρχει νεα αναβάθμιση η 11.0.5.0 απο eu είναι φυσιολογικό? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68417/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68418/ 2) Υπάρχει πιθανότητα να μπορεσω να απεγκαταστησω το app vault?
-
Διαβάζοντας στο forum βρηκα αυτό ""Άλλαξε region από τις ρυθμίσεις > πρόσθετες ρυθμίσεις > περιοχή > βάλε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης Μετά πήγαινε στην εφαρμογή μηνύματα > πάτα παρατεταμένα το κουμπί "Ξ" κάτω αριστερά να μπεις στις ρυθμίσεις > θα σου εμφανίσεις τις επιλογές Mi μηνύματα Εκεί θα πρέπει να τις βάλεις ΟΝ ώστε να γίνει η ταυτοποίηση στους servers της xiaomi, αν θυμάμαι καλά υπάρχει και χρέωση στην αποστολή του μηνύματος."" Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα που αλλαζω region ..... Κάποια λ…
-
Σωστά το έκανα αλλά και πάλι δεν κάνει συγχρονισμό
-
Το κακό είναι ότι δεν κάνει συγχρονισμό στις κλήσεις και μηνύματα
-
Για κάποιο λόγο όμως ενώ όλα πάνε ρολόι το μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68411/ Υπάρχει κάποια λύση? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68412/
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68402/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68403/ Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!!!!!
-
Παιδια ξερω οτι εχω κουρασει και σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!!
-
μολις περασα το twrp τωρα η διαδικασια .... το αρχειο με την καινουργια rom πρεπει να ειναι στο κινητο? και πως την επιλεγω για να ξεκινησει η διαδικασια αναβαθμισης?
-
το νημα το εχω διαβασει απλα δεν εχω καταλαβει πως περναω Παράθεση από baxalo: “Χρησιμοποιησα το twrp απο LRTeam (TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img) Η εγκατασταση του κλασικα απο fastboot με την εντολη fastboot flash recovery TWRP-3.4.1B-joyeuse-fix.img και μετα fastboot reboot με πατημενο το vol+ μεχρι να μπει στο twrp. ” Αυτο δεν καταλαβαινω πως γινετε...
-
ακολουθησα τον οδηγο του πρωτου νηματος. δηλαδη ξεκλειδωσα και αφου κατεβασα το αρχειο της custom rom το αποσυμπιεσα και με δεξι κλικ το ετρεξα σε με δικαιωματα διαχειρηστη εφοσον ειχα μπει ηδη σε fastboot απο το κινητο το twrp το περναει αυτοματα η custom rom?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68398/
-
Καλημερα Σημερα ξεκλειδωσα το κινητο και περασα με επιτυχια την custom rom απο xiaomi.eu την 11.0.4 Θα μπορουσατε να με βοηθησετε για το πως γινετε η διαδικασια να περασω το twrp και μετα στο πως γινετε η αναβαθμιση στην 11.0.5 ? ειναι απαραιτητο να περασω το twrp για να γινει η αναβαθμιση η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?(οπως αντιστοιχα εγινε η αλλαγη της rom?
-
" το πιο πιθανο να χασεις το widevine L1 γιατι φλασαρει και το persist.img" Μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει αυτο? και παλι ευχαριστω
-
Παράθεση από baxalo: “Οτιδηποτε απο τα παρακατω θελουν παρα πολυ προσοχη και σωστη εκτελεση. Μπορει να βλαψουν τη συσκευη σας αν δε γινουν σωστα. Προχωρατε με δικια σας ευθυνη. Οδηγος για μεταβαση απο Official V11.0.4.0.QJZEUXM(EEA version) σε Custom V11.0.4.0.QJZMIXM(Global version) για το Redmi Note 9 PRO EU (joyeuse) Απαραιτητο το ξεκλειδωμενο bootloader. (Ξεκλείδωμα του Bootloader) - Πρωτα απο ολα παιρνουμε backup τα αρχεια μας γιατι γινεται format. - Ενεργοποιουμε απο Επιλογες προγραμματιστ…
-
Ενα από τα καλύτερα dialers είναι το το true phone dialer... Επιτέλους το τηλέφωνο έγινε σωστο.... Κάνει ηχογράφηση και με ανοιχτή ακρόαση και χωρίς.... Μακάρι να έκανε και με Bluetooth.... Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση από leotzian: “Παράθεση από makaros_ps: “Μπορώ να κάνω μόνο root το κινητό και να εχω την μαμά rom χωρίς να εχω προβλήματα και να δούλευει και η εφαρμογή τίς τράπεζας;το λέω αυτό γιατί υπάρχουν λένε εφαρμογές καταγραφής κλήσεων που δουλεύουν σωστά αλλά θέλουν root. Στάλθηκε από το Red…
-
WiFi call
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όλες οι συσκευές το υποστηρίζουν σαν λειτουργία, από εκεί και μετά είναι θέμα παρόχου και ενεργοποίησης της ρύθμισης στη συσκευή ” Μην ξεχνάμε ομως πως στην πρώτη αναβάθμιση του note 7 σταματησε να δουλεύει και επανήλθε μετά από 2 μηνες με την επόμενη αναβάθμιση.....
-
WiFi call
ΜήνυμαΔεν το έχω, ρωταω εαν το υποστηρίζει. Γιατί στο σάιτ της COSMOTE δεν το αναφέρει στις υποστηριζόμενες συσκευές. Εγω το έχω ενεργοποιημένο σε note 7. Επειδή όμως είμαι σε φαση αλλαγής ενδιαφέρομαι να μαθω εαν υποστηρίζεται από την συσκευή.
-
WiFi call
ΜήνυμαΚαλησπέρα Στο note 9 pro λειτουργεί το wifi call της COSMOTE? Ευχαριστώ πολύ.