Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-143 από 143.

• Παράθεση από zoo: “Παράθεση από tomsak: “Μετά την εκ νέου ενεργοποίηση απο τον πάροχο βρέθηκε λύση ή τελικά είναι bug? Διότι και εγω εχω το ίδιο θέμα με κακο σημα στο σπίτι... ” Όχι δεν έγινε τίποτε... Πρέπει να είναι bug. Δύο note 7 έχουμε στο σπίτι και τα δύο το ίδιο με το που πήραν MIUI 11...Έκανα ήδη αναφορά προβλήματος... ” Και εγώ έκανα.... Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει γρήγορα επίλυση του θέματος.

• Παράθεση από zoo: “Πήρα κι εγώ σήμερα MIUI 11.0.3.0 με περιοχή Ελβετία και γλώσσα Ελληνικά. Ωραίο φαίνεται. Ακόμη ανακαλύπτω. Μοναδικό, αλλά σοβαρό για εμένα, πρόβλημα ότι δεν φαίνεται να λειτουργεί το voice over wifi (wifi calling) αν και είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις όπως χρειάζεται (λειτουργούσε πριν με το MIUI 10) και ζήτησα ενεργοποίηση εκ νέου από τον πάροχο... Πολύ με χάλασε αυτό γιατί είμαι συχνά σε μέρη με κακό σήμα και διαθέσιμο wifi... ” Μετά την εκ νέου ενεργοποίηση απο τον πάρ…

• Μετά την ενημέρωση σε miui 11 δυστυχώς το vowifi δεν δουλεύει....ενω το volte λειτουργεί κανονικά.... Στην πραγματικότητα δεν γνωριζω εαν είναι bug η καποιο αλλο προβλημα.... Έγινε επαναφορά ....εσβησα ανοιξα το τηλέφωνο απενεργοποιοντας την εντολή vowifi εστειλα ξανα τις εντολές αλλά τίποτα.... Μήπως κάποιος απο εσας έχει αποψη επι του θέματος? Σε οποιον έκανε αναβάθμιση δουλεψε ? Η μονο σε εμένα δημιουργήθηκε το προβλημα? ΥΓ. Υπάρχει τρόπος χωρίς ξεκλείδωμα bootloader να γίνει rollback στο miu…