Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 203.

• V6?

charis232 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι ΒΕΤΑ ακόμη και είναι φυσικό να έχει bugs.” Εγω να σου πω δεν εχω βρει κατι ενοχλητικο μεχρι τωρα.Μια χαρα μου φαινεται

• V6?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι είναι η V6 για το Mi-3W και το Mi-4 WCDMA” Eυχαριστω φιλε.Σε αλλο site λενε οτι ειναι γρηγορη,πολυ καλη αλλα με πολλα bugs,αληθευει?.

• V6?

Μήνυμα

Η 4.8.29 που ¨ανεβηκε" πριν λιγη ωρα εδω στο site ειναι η V6?.Απο το λινκ που την κατεβασα (miuiandroid) περιγραφει την Rom ως "xiaomi_eu_multi_cancro_4.8.29_kk-4.4.zip-(V6 WCDMA)". Ευχαριστω

• Wallpaper forma

charis232 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Παράθεση από charis232: “Νασαι καλα το εκανα,το προγραμμα της miui το ειδα,αλλα ο ηχος εγγραφης ειναι οχι κ τοσο καλος,αλλα δουλευει καλυτερα απο οτι αλλα απο το play store.Καποια αλλα που εχουν καλυτερο ηχο εγραφης,εχουν δυσλειτουργιες δυστυχως. ” Στο δικό μου κινητό, δουλεύει τέλεια ο ήχος εγγραφής , στις εγγραφές των εισερχομένων τηλεφωνημάτων.” Οι εισερχομενες κ μενα ειναι οκ,την δικη μου φωνη γραφει αλλα με εντονη μεταλικη χροια.Να διευκρινησω εδω οτι μιλαω για εγγραφη…

• Παράθεση από tora33: “μενού/ρυθμίσεις/μπαταρία/μορφή δείκτη μπαταρίας/ αν επιλέξουμε μπάρα στην κορυφή μας βγάζει μια γραμμή , και καταλαβαίνουμε περίπου πόση μπαταρία έχουμε ποσοστιαία , βγάζει επί τοις εκατό” Ισως δεν το ειπα εγω σωστα.Οταν το κινητο ειναι ανοιχτο ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ βγαζει το ποσοστο,σε ενα μικρο εικονιδιο στην notificatio bar. Οταν ειναι Ανοιχτο ΚΑΙ σε φορτιση δειχνει το εικονιδιο της μπαταριας που φορτιζει αλλα οχι κ ποσοστο.Αν το κινητο ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ κ σε φορτιση τοτε στην…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tassos: “Όταν το φορτίζω θα το δείχνει - με ενημερώνει; ( ακόμη δε το έχω φορτίσει δεύτερη φορά.. )” Καλά βρε... φοβάσαι να φορτίσεις το κινητό? Βάλτο παιδί μου στη πρίζα! Και βέβαια σε ενημερώνει με τα ledάκια όταν το φορτίζεις. Όταν το βάζεις στη πρίζα στην οθόνη γράφει αμέσως το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας. Κατά την διάρκεια της φόρτισης κόκκινο led σημαίνει "φορτίζει..." Όταν φτάσει στο 90% το led γίνεται πράσινο, αλλά στην οθόνη γράφει το ποσοστό της φό…

• Ηχος Εκκινησης κινητου

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Πως βαζουμε καποιον ηχο οταν κανουμε power on το κινητο? Ευχαριστω.” 1. Επιλέγεις "Θέματα" 2. Πηγαίνεις εκεί που λέει "Κατηγορία" 3. και στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέγεις "Μείγμα" 4. scrollάρεις κάτω και στο τέλος του scroll κάτω δεξιά υπάρχει επιλογή που λέγεται "Ήχος εκκίνησης"... (έχεις την δυνατότητα να βάλεις, εκτός απο τους ήχους της συσκευής και ότι άλλο ήχο θέλεις εσύ...)” Ευχαριστω πολυ φιλε,δουλεψε μια χαρα,Νασαι καλα.

• Ηχος Εκκινησης κινητου

Μήνυμα

Παράθεση από cas21: “Πιστεύω είναι θέμα bootanimation.Η miui μαλλον δεν εχει.Μπορείς βέβαια να αλλάξεις το bootanimation ,αλλά δεν υπάρχει ουσιαστικος λόγος.” Δεν ξερω αν ειναι bootanimation,αλλα μου φαινεται απλη διαδικασια,π.χ για lock screen μπορεις να βαλεις ηχο. Ευχαριστω παντως

• mi3 προβλημα φορτισης

Μήνυμα

Παράθεση από Tassos: “Εμένα φίλε μια εκδοχή που μου περνάει από το μυαλό για το πρόβλημα σου είναι, βρε μήπως φορτίζει κανονικά μέχρι 100% και μετά ας το έχεις στην πρίζα δε δίνει άλλο, το σταματάει; Πάντως όντος το θέμα με την μπαταρία και την φόρτιση του κινητού μας είναι σοβαρό και έτσι πέρα από το παρόν θέμα - που αναφέρετε κυρίως στο πρόβλημα σου, είπα να το γενικεύσουμε εδώ : Συζήτηση γύρω από την Φόρτιση/Μπαταρία της mi3 συσκευής μας.” Νομιζω η φορτιση μεσω usb απο laptop ειναι η καλυτερη…

• Ηχος Εκκινησης κινητου

Μήνυμα

Πως βαζουμε καποιον ηχο οταν κανουμε power on το κινητο? Ευχαριστω.

• Auto Run an application?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν μία εφαρμογή δεν έχει οριστεί από τον δημιουργό της να κάνει autostart, δεν μπορεί έτσι απλά να ξεκινήσει μετά το Boot. Aυτό ορίζεται στο AndroidManifest.xml που είναι στην ίδια την εφαρμογή και πρέπει να γίνει compile ή repack (decompile - compile), αφού πρώτα συπληρωθεί σωστά το AndroidManifest.xml. Source Code (22 lines) Ισως αν ψάξεις μπορεί να βρεθεί καμμία εφαρμογή που κάνει κάτι τέτοιο...” Σε ευχαριστω για την απαντηση

• Wallpaper forma

Μήνυμα

Νασαι καλα το εκανα,το προγραμμα της miui το ειδα,αλλα ο ηχος εγγραφης ειναι οχι κ τοσο καλος,αλλα δουλευει καλυτερα απο οτι αλλα απο το play store.Καποια αλλα που εχουν καλυτερο ηχο εγραφης,εχουν δυσλειτουργιες δυστυχως.

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ.

Μήνυμα

Πως γινεται να "τρεχει" μια εφαρμογη αυτοματα με το κανουμε power on?. Ευχαριστω.

• Wallpaper forma

Μήνυμα

Σε ευχαριστω,το εκανα κ ειναι οκ,εγω προσπαθουσα απο τις ρυθμισεις του κινητου,κ γι'αυτο δεν γινοταν. Μια αλλη ερωτηση αν μπορεις να απαντησεις.Πως κανουμε μια εφαρμογη να τρεχει αυτοματα με το που ανοιγουμε το κινητο?. Εχω το call recorder,μια εφαρμογη εγγραφης των κλησεων μου,αλλα αν δεν την τρεξω manual στην αρχη,δεν ξεκιναει μονη της την εγγραφη, Ευχαριστω κ παλι.

• Wallpaper forma

Μήνυμα

Tι forma πρεπει να εχει μια φωτο μας ωστε να μπορει να μπει σαν wallpaper στο desktop? , προασπαθω να βαλω μια φωτο που ειναι jpg κ μου βγαζει " selected file is invalid". Eυχαριστω

• Lock Screen

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από charis232: “Να σε ρωτησω αν ξερεις,για να αλλαξει κανεις μπαταρια,πως βγαινει το πισω καπακι γιατι ειδα καποια video κ μου φαιανεται ρισκο,μη γινει ζημια στην οθονη του κινητου.” δεν χρειάζεται να το κάνεις , θα χρειασθεί μετά από χρόνια , όταν θα πρέπει να αλλάξεις μπαταρία , η αν πάθει κάποια ζημιά το κινητό σου (service , δεν το προσπαθούμε , αν δεν έχουμε γνώσεις) αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου Σε ευχαριστω πολυ.”

• Lock Screen

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ,το εκανα.Να σε ρωτησω αν ξερεις,για να αλλαξει κανεις μπαταρια,πως βγαινει το πισω καπακι γιατι ειδα καποια video κ μου φαιανεται ρισκο,μη γινει ζημια στην οθονη του κινητου. Σε ευχαριστω κ παλι.

• Lock Screen

Μήνυμα

Ξερει καποιος φιλος εδω να μου πει ποια ρυθμιση χειαζεται ωστε οταν γυρναμε απο standby να μπαινει αμεσως στο κινητο χωρις να χρειαζεται να συρουμε με το δαχτυλο την lockscreen? Ευχαριστω

• MIUI V6

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ,ειδα οτι θα κυκλοφορησει καπου τον Οκτωβριο.