Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
POCO X3 pro μένει σε fast boot ή twrp
davis - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους Αγόρασα ένα poco x3 pro που είχε πάνω του miui 12.5.x global stable από ελληνικό μαγαζί, όχι αλυσίδα, μέσω του twrp που βρήκα στο διαδίκτυο (TWRP-3.5.2-vayu-Nebrassy-2.img) πήγα και πέρασα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.2.0.RJUMIXM_v12-11.zip , τώρα ξεκινάει και μένει στο fastboot ή στο twrp , το οποίο μετά αφού κάνω format data που λέει ότι δεν υπάρχει OS και αν είμαι σίγουρος ότι θέλω να βγω. Οπότε χρειάζομαι την βοηθειά σας για την γατιά που έκανα, πως μπορώ να…
-
REDMI Pro για ανταλλακτικά
ΜήνυμαΤο ξέρω φίλε μου αλλά να κάτσω να γράψω 25 ακόμη μυνήματα και να μπουκώσω το νημά για να μπορώ να γράψω στις αγγελίες θεωρώ ότι είναι δεν είναι σωστό. Ας το δούνε οι Moderators. Σε ευχαριστώ πάντως
-
REDMI Pro για ανταλλακτικά
ΜήνυμαΖητώ Redmi Pro για να άρω ανταλλακτικά του, δεν με απασχολέι αν η οθόνη είναι προβληματική ή τα frames του. Ευχαριστώ.
-
Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φιλοι μου καλή συνέχεια
-
Καλησπέρα στην ομήγυρη Ο μικρός έσπασε κατά λάθος την οθόνη του Redmi pro που είχα αγοράσει στην σύζυγο. Δυστυχώς το dragon-tt που πήγα να αγοράσω την οθόνη με housing μέσω πιστωτικής κάρτας είναι στην λίστα μη αξιόπιστων site - εμπόρων (επικίνδυνα για υποκλοπή στοιχείων όπως ειδοποίησε η Μ......card την Π......ς )με αποτέλεσμα να κοπεί η κάρτα. Το ερώτημα είναι γνωρίζει το forum άλλο eshop της αλλοδαπής; Το ελληνικό mygad δεν έχει για αυτό το μοντέλο. Ευχαριστώ πολύ
-
Χάθηκαν επαφές και αρχεία μετά από Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool , επανέρχονται;
davis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Όποιος κάνει τέτοια τα ξημερώματα αυτά παθαίνει. κάτι εσωθη......
-
Χάθηκαν επαφές και αρχεία μετά από Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool , επανέρχονται;
davis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα στο forum Έχω redmi note 2 prime edtion, όπως λέει και ο τίτλος πραγματοποίησα καθαρή εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool , αλλά ως έξυπνος δεν πήρα backup γιατί παρόλο που λέει "καθαρή εγκατάσταση" βλέποντας ότι στο SP Flash Tool επιλέγουμε download και όχι format & download θεώρησα ότι δεν θα διαγραφούν, όπως όταν κάνεις update, έτσι όταν επανεκκίνησε το κινητό λείπουν από μέσα επαφές, φωτογραφίες, apps κτλ Χαζό αυτό που ρωτάω αλλά υπάρχει περίπτωση να τα επαναφέρω κάπως (δεν…