Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 289.
-
Απογοήτευση για εμάς που προτιμούμε τις 5 ίντσες. Και αυτό το πισωγύρισμα στην μπαταρία στο Redmi 5...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από Aurumnus: “Παράθεση από makisfz: “Καλύτερα να ξεκλειδωσεις με την developer Rom και μετά να πας σε stable. Γιατί μερικά καινούργια κινητά ξεκλειδώνουν μόνο με dev Rom Redmi Note 3 pro ” Το Redmi Note 4X (Mido) μπορώ να το ξεκλειδώσω με την Global Stable 9.0.5.0 (NCFMIEI) ή χρειάζεται να βάλω developer; ” Τελικά έβαλα Global Beta και ξεκλείδωσα με αυτήν, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Δεν έχει πια ασφάλεια το Gearbest με priority line (ή όπως το λένε τέλος πάντων);
-
Έχω χάσει λίγο την μπάλα με όλες αυτές τις εκδόσεις σε κινητά και ROM. Έχω το Note 4X (Mido) 2016101 3GB RAM 16GB ROM με την Global Stable 9.0.5.0. Θέλω να περάσω την Official Dev, κοιτάω στα παρακάτω links, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η σωστή. MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Ή είναι η ίδια ROM και στις 2 περιπτώσεις; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι εγώ την έχω φτιάξει χε χε! Για redmi 4x δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα, δύο μοντέλα έχει όλα και όλα. MAE136 = Κινεζική έκδοση χωρίς B20. MAG138 = Global Version με την B20. ” Ωραίος! Πως βρίσκεις αυτούς τους κωδικούς για κάθε κινητό της Xiaomi; Υπάρχει κάποιο site που τα έχει μαζεμένα;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Καλύτερα να ξεκλειδωσεις με την developer Rom και μετά να πας σε stable. Γιατί μερικά καινούργια κινητά ξεκλειδώνουν μόνο με dev Rom Redmi Note 3 pro ” Το Redmi Note 4X (Mido) μπορώ να το ξεκλειδώσω με την Global Stable 9.0.5.0 (NCFMIEI) ή χρειάζεται να βάλω developer;
-
Παράθεση από theopan: “Εξαρτάται τι εννοείς "συμφέρει". Από θέμα κατανάλωσης δεδομένων ή ταχύτητας δεν έχει απολύτως καμία διαφορά, και οι 2 υποδοχές μπορούν (το τονίζω γιατί ανάλογα τις ρυθμίσεις δεν τα κάνουν πάντα) να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Από εκεί και πέρα θα σου έλεγα ότι "συμφέρει" να έχεις δεδομένα στην κάρτα από την οποία μιλάς συχνότερα, γιατί τα 2καρτα τηλέφωνα έχουν το μειονέκτημα ότι αν γίνεται κλήση σε μια SIM ή άλλη απενεργοποιείται για όσο διαρκεί η συνομιλία πράγμα το …