Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 289.
-
Παράθεση από amavroudis: “Βάλε οδηγούς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και κατέβασε την fastboot έκδοση της rom που θέλεις στον υπολογιστή σου. Περνάς με αυτόν τον οδηγό Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Προϋποθέτει ξεκλειδωτο bootloader. ” Έχω το 4/64 International Version MAE136 με ROM 10.1.1 Arwma. Αν θέλω να βάλω Fastboot, βάζω την Global ή την China; Θεωρώ ότι το σωστό είναι η Global (γιατί το κινητό ε…
-
Περίεργο. Στον Root Explorer βγάζει "your device doesn't appear to be rooted". Και στον Root Checker γράφει "Root access is not properly installed". Οπότε το κινητό δεν είναι rooted; Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Να ξαναπεράσω την ROM και να επιλέξω root με το SU; Ελέγξα και τον bootloader και είναι ξεκλείδωτος. Επίσης στον Magisk μου βγάζει και για update, αλλά ενώ το επιλέγω δεν γίνεται τίποτα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66845/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66843/ forum…
-
Ok, μπήκα και την ξαναπέρασα. Όλα καλά. Για το root: Βάζω την Arwma με custom install, με επιλογή Magisk για root. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την εγκατάσταση της ROM, γινεται ταυτόχρονα και ROOT; Βλέπω έχει εγκατασταθεί και το εικονίδιο του Magisk. Μπαίνω μέσα, και γράφει "Installed Magisk v18.0" και υπάρχει μόνο η επιλογή "Unistall".
-
Παράθεση από NasDriver: “Ξανά πέρνα την ρομ από πάνω να φύγει το root ” Προς το παρόν δεν μπορώ να μπω στο recovery, ούτε να κλείσω το κινητό. Μόνο σε fastboot μπαίνει. Και απ'οτι είδα, για να αποσυνδέσεις την μπαταρία πέρα από άνοιγμα, θέλει και πολύ ξεβίδωμα. Το έχω βάλει σε fastboot και περιμένω να κλείσει από μπαταρία. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το κλείσω; Ή μπορώ να περάσω μία fastboot ROM μέσα από fastboot;
-
Εβαλα το TWRP, μετά έβαλα την 9.5.4 και μετά την xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_arΩma_Stable_V10.1.1.0. Έκανα και factory reset και όλα πήγαιναν καλά. Ενώ το σέταρα, θυμήθηκα ότι δεν έχω κάνει root. Μπήκα TWRP, και έκανα install to Magisk.zip. Αυτό ήταν. ΜΠΟΥΜ! Το κινητό μπαίνει σε bootloop. Εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα, κολλάει λίγο εκεί, κλείνει και ανοίγει πάλι μόνο του στο ίδιο σημείο. Ξανα και ξανά. Και δεν μπορώ να το ανοίξω για να αποσυνδέσω την μπαταρία και να το κλείσω τελείως. Τι κάνω…
-
Παράθεση από tsanakalos: “parcelsapp.com/en/tracking/UH834537047TR Αυτό παίδες έχει έρθει Ελλάδα και απλά δεν έχει σκαναριστεί στο τελωνείο; Ευχαριστώ! ” Ναι, έχει έρθει. Αλλά μην περιμένεις να δεις άλλη ανανέωση στο tracking. Πολύ δύσκολο. Είχα αντίστοιχα 2 τέτοια πακέτα από Τουρκία. Εμφανίστηκαν 27/12/2019 Ελλάδα. Παρέλαβα 18/02/2020. Το tracking ακόμα δεν έχει αλλάξει και δείχνει "2019-12-27 Destination Country, Item arrived to destination country.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μην κάνεις dispute, θα το χάσεις αφού φαίνεται Ελλάδα...έχω 2 τέτοια δέματα από Ali ” Εχώ και γω ένα πακέτο από Aliexpress που έχει φθάσει Ελλάδα και αύριο είναι η τελευταία μέρα που μπορώ να κάνω Dispute. Επειδή είναι τουβλάκια, υπάρχει περίπτωση να λείπουν κομμάτια από το σετ (μου συμβαίνει περίπου στο 35-40% των πακέτων, κάποιες φορές και key parts), και φοβάμαι ότι μετά ο Κινέζος θα κάνει τον «κινέζο» και δεν θα στείλει ότι πιθανόν λείπει. Έχω ανοίξει dispute από χτε…
-
Παράθεση από NasDriver: “5 χρόνια που αγοράζω από Κίνα και ali, ποτέ δεν μου έχει ζητηθεί να στείλω αποδεικτικά για την αξία του προϊόντος... Από θήκες μέχρι τουβλάκια αλλά lego...όλα περνάνε με πράσινο ταμπελάκι...ηλεκτρονικά εξαρτήματα μόνο με "κλασική" τριγωνική αποστολή ” Υπάρχουν πωλητές στο Ali με επιλογή για τριγωνική;
-
TWRP 3.0.3-0. Άρα: 1. Αναβαθμίζω TWRP (Βάζω την 3.2.1 της κοινότητας ή την 3.3.1 από εδώ: dl.twrp.me/santoni/;) 2. Κάνω Factory Reset 3. Να βάλω μία ενδιάμεση πρώτα, π.χ την 9.5.4, και μετά να βάλω την 7.1_santoni_arΩma_Stable_V10.1.1.0 ; Σωστός ο παραπάνω συλλογισμός για τα βήματα; Την ROM την φλασάρω μέσα από ΤWRP->Install;
-
Μαζεμένοι οι φορείς που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία. Καλό θα είναι να κάνουμε σε όλους. Τίποτα ακόμα δεν είναι τετελεσμένο. Κινητοποιηθείτε πριν να είναι αργά! ΕΕΤΤ Διαδικασία υποβολής αιτήματος /καταγγελίας Συνήγορος του Καταναλωτή Οδηγίες Υποβολής Αναφοράς Επισυνάπτω και το Έντυπο αναφοράς στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Έντυπο αναφοράς στον Συνήγορο Καταναλωτή Στην καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή είναι απαραίτητη και η επισύναψη αντιγράφου ταυτότητας (ίσως και στην ΕΕΤΤ), καθώς και σ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Βέβαια. Λέγεται ΟΤΑ update. Και γίνεται από το πρόγραμμα αναβάθμισης. ” Α καλά... έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις. Eγώ νόμιζα ότι το ΟΤΑ update γίνεται μόνο με επίσημες ROM. Αφού θα μπορώ να κάνω εύκολα και γρήγορα τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, θα βάλω την Ελληνική ROM να ξεμπερδεύω. Ευχαριστώ!