Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 289.

• Παράθεση από xifias21: “Καλησπέρα από ότι είδα βγήκε αναβάθμιση της καινούργιας Ελληνικής stable... 11.3.4 Προσπάθησα να κάνω αυτόματη αναβάθμιση αλλά βγαίνει το παρακάτω μήνυμα... Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? ” Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης της Stable XTRV ROM μέσα από το τηλέφωνο χωρίς να γίνονται τα πάντα reset, όπως γίνεται και με την επίσημη Global;

• Παράθεση από NasDriver: “Βασικά νομίζω ότι είναι λάθος πληροφόρηση... αφού είναι ξεκλείδωτο δεν έχεις θέμα ” Λάθος πληροφόρηση μέσα στο σύστημα; Οπότε να το αφήσω ως έχει και να μην ασχοληθώ;

• Αν κάνω factory reset ο bootloader θα κλειδώσει; Το root θα χαθεί, σωστά;

• Παράθεση από markito: “@Aurumnus δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το "find device" και ενεργοποίησε το ξανά Από Mi 9 lite με Tapatalk ” Τζίφος. Μία από τα ίδια. Δεν βρίσκω και κάτι στο Google για την συγκεκριμένη περίπτωση.

• Παράθεση από Aurumnus: “Πως κάνω ROOT; Έχω την επίσημη MIUI Global 11.3.4 (PFCMIXM). Επειδή το κινητό θα το έχει η γυναίκα μου, δεν θα ασχοληθώ να τις βάλω custom rom. Έχω ξεκλειδώσει Bootloader, θα του βάλω Gcam και έχω βγάλει bloatware με το ειδικό εργαλείο. ” Πέρασα TWRP, έκανα Format Data και έκανα root με το τελευταίο Magisk. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα όμως (σιγά που δεν θα παρουσιαζόταν και θα κυλούσαν όλα ομαλά). Στα Developer Optons, πάω στο Mi Unlock status, Add account and devices αλλά…

• Παράθεση από amavroudis: “Fastboot για ποιο λόγο; Απλά εγκαθιστας twrp και περνάς το magisk. Υπάρχει και ένα script εγκατάστασης του twrp. Περίμενε να το βρω Εδώ Γενική συζήτηση για το Mi 9 Lite / Mi CC9 (Pyxis) ” Τέλεια! Μπόμπα το προγραμματάκι! Αν και βρήκα video με το πως να το κάνω με τις εντολές, σε αυτή την περίπτωση θα προτιμήσω την αυτοματοποίηση.

• Ο Geanto έγραψε ότι το vbmeta vbmeta.img είναι αρχείο της fastboot rom. Απορίες για Rom Και ψάχνω στο google κάμποση ώρα αλλά δεν το βρίσκω να το κατεβάσω. Άκυρο, το βρήκα. Το script που αναφέρεις τι είναι; Προγραμματάκι σαν αυτά του Kaggelaris;

• Παράθεση από amavroudis: “Εγκατάσταση twrp και κατόπιν magisk μέσα από το twrp. Τι το θέλεις το root; ” Οκ. Βρήκα τις οδηγίες για την εγκατάσταση του TWRP xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=755069#post755069 Αν και δεν τις πολυκαταλαβαίνω. Κατεβάζω τώρα και την Fastboot RΟΜ. Όοσ για το Root... κακό δεν κάνει να το έχεις. Ας υπάρχει, σε περίπτωση που χρειαστεί.

• Πως κάνω ROOT; Έχω την επίσημη MIUI Global 11.3.4 (PFCMIXM). Επειδή το κινητό θα το έχει η γυναίκα μου, δεν θα ασχοληθώ να τις βάλω custom rom. Έχω ξεκλειδώσει Bootloader, θα του βάλω Gcam και έχω βγάλει bloatware με το ειδικό εργαλείο.

• Μόλις παρέλαβα το Mi 9 Lite! Τι κινητάρα, έχω πορωθεί! Επειδή θα είναι της γυναίκας μου και έχουν μαζευτεί πια αρκετά XIAOMI στην ευρύτερη οικογένεια, λέω να μην ασχοληθώ με Custom ROM και να ψάχνομαι κάθε λίγο και λιγάκι με αναβαθμίσεις (δύσκολο όταν δεν είσαι ο κύριος χρήστης του κινητού) και να το αφήσω με την MIUI Global Stable 11.3.4.0 (PFCMIXM). Αν βγάλω ότι δεν θέλω με το Bloatware Removal Tool του Kaggelaris, θα είμαι οκ; Κάτι άλλο που πρέπει να έχω υπόψη;

• Διάφορες cc9 καί mi 9 lite

Aurumnus - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Με τον ρυθμό που πηγαίνει η XIAOMI, άνετα έχει βγάλει 2-3 γενιές κινητών μέχρι το καλοκαίρι.

Μήνυμα

Δεν βιάζομαι. Θέλω να έχω το καινούργιο κινητό στα χέρια μου, μέχρι τις αρχές καλοκαιριού περίπου.

Μήνυμα

Το Mi 9 Lite το έχουν προσφορά το Gearbest και το Banggood στα 205€. Αξίζει άραγε η αγορά του; Δεν βλέπω κίνηση στο forum, ούτε ξεχωριστή κατηγορία για αυτό και προβληματίζομαι για την γενικότερη υποστήριξη του μοντέλου. Ή να περιμένω μερικούς μήνες, μήπως βγάλει κάποιο κινητό σε αυτές τις διαστάσεις και σε αυτήν την τιμή με κάμερα 108MP;

• Παιδιά καλημέρα. Το ΣΚ έτρεχα και δεν είχα χρόνο για πολλές δοκιμές. Προσπάθησα λίγο ακόμα, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Οπότε μέσα στη βδομάδα, ίσως και σήμερα, θα σετάρω ένα παλιό PC που του έκανα format με Windows 7 και θα δοκιμάσω εκεί.

• Υπάρχει περίπτωση να μην κατέβηκε καλά η Developer ROM και εκεί να είναι το πρόβλημα; Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με αυτό ---> MiFlash20151028.zip ” Δοκίμασα, αλλά τίποτα. Ίσως φταίει αυτό που λέει ο Μάκης παρακάτω και δεν εκανα απεγκατάσταση και restart. Παράθεση από makis1024: “Απεγκατάσταση των παλιών mi flash και restart υπολογιστή πρίν την καινούργια εγκατάσταση. ” Αλήθεια, το MiFlash20151028 πως το απεγκαθιστώ; Δεν εμφανίζεται στα "Προγράμματα". Παρόλο που είναι περασμένο στο "C:\Pro…

• Τώρα μου βγάζει "Η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί (0x80040154)". Χησιμοποίησα MiFlas 2016.04.01. Μπορώ από την 7.5.1 ROM που έχω, να περάσω με κάποιον εύκολο τρόπο σε Official China Developer v7; Και να βάλω μετά v8 και ύστερα v9;

• Παιδιά, SOS! Τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Παράθεση από Aurumnus: “Παιδιά SOS! Μόλις τώρα πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό. Στην αρχή όλα οκ και κάποια στιγμή ου βγάζει στο στο status "ping κατι μπλα μπλα fail" και στο result "error". Ξαναπροσπαθώ χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο και μου βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63196/ Το κινητό είναι ακόμα συνδεδεμένο στο laptop. Τι κάνω; ”

• Παιδιά SOS! Μόλις τώρα πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό. Στην αρχή όλα οκ και κάποια στιγμή ου βγάζει στο στο status "ping κατι μπλα μπλα fail" και στο result "error". Ξαναπροσπαθώ χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο και μου βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63196/ Το κινητό είναι ακόμα συνδεδεμένο στο laptop. Τι κάνω;

• Ποια έκδοση έχεις, 4/64; Η μπαταρία που είναι 3000, την παλεύει; Πόσο σου βγάζει;

• Οκ, το ρίχνω στο διάβασμα και τα ξαναλέμε αν προκύψει κάτι. Ευχαριστώ παιδιά!