Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 289.

• Παράθεση από amavroudis: “Βάλε καλλιτερα developer. ” Αυτή είναι; en.miui.com/thread-2428412-1-1.html

• Αυτή εδώ είναι; ido_xhdpi_global_images_V9.5.2.0.LAIMIFA_20180405.0000.00_5.1_global_d8fb1afaaa.tgz

• Παράθεση από NasDriver: “Είναι λίγο μπλέξιμο με το Redmi 3, το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ όταν πήγα να το αναβαθμίσω... Με την παλιά φαινόταν κλειδωμένο αλλά έβαζες κανονικά TWRP-Custom rom Με καινούργια ρομ, κλείδωνε και δεν μπορούσα να κάνω unlock...και επειδή δεν είχα χρόνο να το ψάξω...πέρασα την νεότερη με factory reset ” Άρα εγώ τώρα τι να κάνω; Μπερδεύτηκα.

• @amavroudis Οκ, κατάλαβα τι είναι η fastboot ROM. Στην επίσημη σελίδα της XIAOMI δεν έχει fastboot για to Redmi 3 Pro. http://en.miui.com/a-24.html Ποια fastboot χρειάζομαι, China ή Global; Το κινητό το είχα πάρει από Κίνα. Τώρα έχει την παρακάτω ROM. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63191/

• Δοκίμασα με το miflash_unlock-en-2.2.406.5 και μου βγάζει "Device unlocked". Τι διάολο συμβαίνει; Παράθεση από makis1024: “Ξεκλείδωσε πάλι bootloader σε fastboot mode , κάτω δεξιά άμα το πατήσεις αλλάζεις την γλώσσα στα Αγγλικά, στο recovery. ” Δεν είδα ότι απάντησες και άλλαξα το αρχικό μήνυμα. Μπήκα τελικά στο TWRP με αγγλικά μέσα από Settings->Factory Reset. Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Aurumnus: “Πήγα να αναβαθμίσω το Ido από GTV 7.5.1 σε ArΩma 9.5.2 . ” Εντάξει, έκανες αναβάθμιση.…

• Είναι δυνατόν ο Bootloader να κλειδώσει μόνος του; Πήγα να αναβαθμίσω το Ido από GTV 7.5.1 σε ArΩma 9.5.2 και σκέφτομαι "ας κάνω έναν έλεγχο πρώτα"... και βγάζει "Device unlocked:false"! icon_eek.gif Πήγα να ξεκλειδώσω, φτάνει στο 50% και μου βγάζει μήνυμα "Couldn't unlock".

• Και εγω έτσι πιστεύω και χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις. Η μισή δύναμη των Xiaomi όμως είναι η υποστήριξη τους. Τόσο από την εταιρία, όσο (κυρίως) από την ελληνική κοινότητα των developers. Οπότε έχω τις επιφυλάξεις μου.

• Παράθεση από Octaviastikos: “Να πω ότι οι se έκδοσης δεν έχουν πολύ υποστήριξη.....εάν θες με ακούς ” Παράθεση από Octaviastikos: “Εαν σκεφτείς ότι το mi8se σταματήσε να το υποστηρίξει... Πλέον η xiaomi bειναι μια άβυσσος. ..ποτέ δεν ξέρει τι σε ξημέρωνει αύριο... ” Σκεφτόμουν μήπως αξίζει τα χρηματα του το παρακάτω (είναι το μόνο καινούργιο κινητό της Xiaomi σε αυτές τις διαστάσεις), μιας και έχω ένα 20$ στο Wallet καθώς και κάποια points: gearbest.com/cell-phones/pp_009489442239.html Μπαίνω στ…

• Ναι το ξέρω. Το θέμα είναι ότι πριν τα κάνω σαλάτα, έγραφε άλλον αριθμό, χωρίς το PSDN μπροστά. Στα σχόλια αυτού του άρθρου, κάποιος αναφέρει το ίδιο θέμα. Δεν μπορεί να έχουμε και οι 2 το ίδιο σειριακό αριθμό, σωστά; androidsage.com/2016/01/29/how…y-on-your-android-device/ Ξαναφλάσαρα TWRP, το 3.2.3 αυτή την φορά, αλλά αντιμετώπιζω το εξής ίδιο πρόβλημα που το αγνόησα την 1η φορά όταν πήγα και φλάσαρα την ROM. Όταν πατάω power button, πηγαίνει κατευθείαν σε TWRP. Αν κάνω reboot system, πάλι ανο…

• Αφού ξεκλείδωσα τον bootloader στο Xperia SP, πέρασα TWRP και μετά φλάσαρα την AOSP Oreo ROM από XDA. Για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, δεν πήγε καλά η διαδικασία και το τηλέφωνο είναι σε bootloop. Μπαίνοντας Fastboot και εκτελώντας την εντολή "fastboot devices", μου βγάζει αυτό: "PSDN:YT910S24YZ&ZLP fastboot". Ψάχνω στο Google αλλά δεν βρίσκω κάποια πληροφορία για αυτό. Τι σημαίνει; Ξέρεις κάποιος να με βοηθήσει να ξεκολλήσω το κινητό;

• Είμαι προετοιμασμένος. Μπορεί να χάθηκαν όλα τα αρχεία, αλλά θέλω να το παλέψω πριν τα παρατήσω οριστικά και επ' ευκαιρία να μάθω και μερικά πράγματα και να καταλάβω.

• Οκ, διαβάζω τώρα και προσπαθώ να καταλάβω. Η συσκευή μου κολλάει στο Mi Logo χωρίς να εμφανίζονται οι 3 τελίτσες από κάτω, ενώ και κολλάει και στην αρχική οθόνη του TWRP. Κατά πόσο είναι λειτουργική ή όχι είναι ένα ερώτημα. --------Way #2 - In your device, use any explorer that can get you to the device root (personally I use ES Explorer, by pressing on "/" on navigation bar).-------- --------Way #3 - Also to be able to do adb push to /system partition for parted binary, you will need insecure b…

• Βάλαμε με τον @NasDriver εκ νέου drivers, μπαίνει fastboot mode, μπαίνει recovery mode (TWRP) αλλά με κολλημένη οθόνη. Τo αναγνωρίζει έτσι όταν είναι σε recovery mode: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63004/ Η εντολή "adb shell ls" βγάζει αυτό: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63005/ Δοκιμαστικά "τραβήξαμε" κάποιους φακέλους (data, recovery, sdcard), αλλά οι φάκελοι που δημιουργήθηκαν ήταν άδειοι μέσα. Για να τραβήξω τα αρχεία μου, φώτο, βίντεο κτλ...πως μπορώ να χρησιμοποιήσ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Aurumnus - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Για αγόρα 4/64 Global Version από Αθήνα, όσο πιο σύντομα γίνεται, έχετε να προτείνεται 2-3 καταστήματα; Αν μπορεί να γίνει και άμεσα η αγορά ακόμα καλύτερα.

• Μετά από επικοινωνία με τον @NasDriver μέσω chat. Δοκίμασα τον 3ο τρόπο από τον παρακάτω οδηγό, με το ίδιο TWRP που έχω xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/ Τζίφος. το κινητό κολλάει στην αρχική εικόνα του TWRP. Μετά έκανα το παρακάτω και έβαλα Qualcomm Drivers xiaomi-miui.gr/community/index…84%CE%B1-Windows-x64-x86/ Δοκίμασα πάλι με TWRP αλλά τίποτα. Κατέβασα το TWRP 3.2.3-4 από εδώ και ξαναέκανα την διαδικασία. xiaomi-miui.gr/community/index…CF%85%CE%AD%CF%82-XIAOMI/ Άλλαξε…

• Παράθεση από amavroudis: “Μέσα από τα Windows, device manager. Πατάς επάνω και διαλέγεις εσύ τον οδηγό από τα standard που έχουν τα windows. ” Οκ, το έκανα και βγάζει το παρακάτω (αν κατάλαβα καλά τι εννοείς) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62984/

• Παράθεση από amavroudis: “Του έδωσες manually τον οδηγό για USB mtp; ” Πως το κάνω αυτό; Παράθεση από NasDriver: “Αυτά μπορεί να είναι και πρόβλημα drivers...δοκίμασε να του περάσεις εκ νέου το ίδιο TWRP από fastboot mode...θυμάσαι ποιο είχες ? ” Η εικόνα δείχνει ότι είναι το 3.0.2-2. Πως το κάνω αυτό αφού το κινητό κολλάει και στο Fastboot Mode;

• Πάτησα Vol+ & Power, με συνδεδεμένο στο PC. Βγάζει αυτά: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62975/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62976/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62978/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62977/ Το κινητό κολλάει στην αρχική εικόνα του TWRP. Μπορώ κάπως να κατεβάσω "MTP USB Device" Drivers; Θα βοηθήσει;

• Έχουμε και μάλλον δεν είναι καλά. Αργά χτες το βράδυ, και αφού το είχα κάνα 5ωρο να φορτίζει, το σύνδεσα στο laptop ενώ ήταν κλειστό. Άρχισε να αναβοσβήνει συνέχεια το "Mi Logo", σαν να έκανε εκκίνηση και αμέσως shutdown πολύ γρήγορα και πάλι από την αρχή. Σαν να ήταν σε πολύ γρήγορη λούπα. Πάτησα παρατεταμένα το power button, εμφάνισε το Mi Logo και αμέσως μετά έδειξε το εικονίδιο της μπαταρίας ότνα φορτίζει κλειστό και το λαμπάκι έγινε πράσινο. Η ένδειξη μπαταρίας ήταν στο 92%. Το έβγαλα και τ…

• Μακάρι. Αλλά δεν είναι περίεργο από το 40% να πήγε κατευθείαν στο 0%; Τουλάχιστον να δουλέψει με κάποιο τρόπο, για να μπορέσω να πάρω αυτό που έχω μέσα