Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 289.

• Άποσύνδεσα την μπαταρία για να κλείσει τελείως και έβαλα τον αυθεντικό φορτιστή και καλώδιο. Άναψε το Mi Logo, έβγαλε μετά την εικόνα της μπαταρίας, η οποία έδειχνε ότι είναι τελείως άδεια, έσβησε η οθόνη και έχει μείνει μόνο το κόκκινο λαμπάκι αναμμένο. Θα το αφήσω έτσι όλο το βράδυ και θα δω το πρωί.

• Καλησπέρα. Πριν λίγο, ενώ σέρφαρα με το κινητό, κόλλησε και δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Περίμενα μερικά λεπτά και μετά πάτησα "Vol- & Power button" για επανεκκίνηση. Έκανε επανεκκίνησηκαι κόλλησε στο Mi Logo, με τις τελείες απώ κάτω να αναβοσβήνουν. Μετά από αρκετά λεπτά κολλημένο εκεί, πάτησα Vol+ & Power button", μπήκε στην αρχική εικόνα του TWRP και κόλλησε εκεί. Πάτησα μετά παρατεταμένα μόνο το Power button και ξανακόλλησε πάλι στο Mi Logo, χωρίς όμως να να φαίνονται οι τελείες από κάτω αυτή…

• Εδώ και 2 χρόνια περιμένω, δεν κάνω και τίποτα άλλο...

• Ευχαριστώ. Το σκέφτομαι αν και θα ήθελα ένα λίγο μικρότερων διαστάσεων κινητό, το πολύ 72mm πλάτος. Αλλά μετά και τις ανακοινώσεις για το Redmi 7, δεν βλέπω να βγάζει κάτι αξιόλογο σε τέτοιο μέγεθος, οπότε το 7 Pro μάλλον φαντάζει μονόδρομος. Παλιά τα πράγματα ήταν πιο απλά... τώρα η Xiaomi τα έχει κάνει μαντάρα με τα χίλια 2 μοντέλα, και τις ατελείωτες υποεκδόσεις, και μικροδιαφορές στο hardware, και τις αλλαγές στην ονομασία ανάλογα την περιοχή, και και και... και όλα σε μέγεθος 6ιντσου.... Μπ…

• Άρα τσάμπα η χαρά μας για το Redmi Note 7 Pro; Να μην το αγοράσουμε;

• Redmi 7 - Μεγάλη Οθόνη;

Aurumnus - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ποιο το νόημα η οθόνη του Redmi 7 να είναι ίδια σε μέγεθος με την οθόνη του Redmi Note 7; Για να κοστίζει πιο φθηνά; Ας το ονόμαζε Redmi Note 7 Lite και ας έβγαζε το Redmi 7 σε διαστάσεις 5.84", όπως το Redmi 6 Pro. Θα βγάλει επιτέλους η Xiaomi ένα Redmi με πλάτος το πολύ 72mm; Ακόμα καλύτερα αν είναι στα 70mm.

• Xiaomi box 3

Aurumnus - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Ποιο εξάρτημα είναι αυτό;

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Υπάρχει και η δυνατότητα να δεις από το κινητό στην τηλεόραση σου μέσω wifi. Δες: settings, wireless display. Προϋπόθεση να έχει wifi η τηλεόραση σου. ” Αυτό όμως δεν θα τρώει πολύ μπαταρία από το κινητό; Σκεφτόμουν να βάλω και Kodi στο Mi TV Box και ότι άλλο παίρνει, για να τρέχουν όλα από εκεί μέσα. Και απ'οτι είδα έχει και Wifi, οπότε κομπλέ και με την τηλεόραση που δεν έχει Wifi. Το συνδέω και με το router και το κινητό ή αλλιώς με ένα καλώδιο απευθείας με το router…

• Xiaomi box 3

Μήνυμα

Εντελώς άσχετος με το TV Box αντικείμενο. Διαβάζω τώρα για TV Box και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι και ποια η χρησιμότητα του. Δεν έχω συνδρομή Netflix ή άλλου είδους συνδρομές... θέλω στην τηλεόραση να έχω περισσότερες επιλογές, live streaming κτλ, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθώ με torrent/downloads ή συνδρομές. Και να μπορώ να συνδέω το Smartphone με την TV και να ελέγχω τι θα δω στην τηλεόραση μέσα από το κινητό. Χρειάζομαι Smart-TV ή μπορώ να κάνω όλα τα παραπάνω με ένα Mi Box συνδεδεμένο …

• Δεν μπορώ να κάνω Log In στο Mi Home. Πρώτη φορά δοκιμάζω να συνδεθώ. Και το χρειάζομαι για να σετάρω το Mi Wifi Repeater. Μου βγάζει "Couldn't sign in with Mi Account". Πως μπορώ να το φτιάξω; Στα Settings το Region είναι "Mainland China". ΥΓ: Γ@μώτη μου με αυτή την Xiaomi πια! Μια φόρα να κάνω κάτι, διαβάζοντας μόνο τους οδηγούς και βλέποντας τα βίντεο χωρίς να υπάρξει πρόβλημα και χωρίς να ποστάρω για βοήθεια. Μια φορά! ΥΓ: Άκυρο. Μάλλον βρήκα λύση.

• Για παραγγελία RAM για Laptop από μαγαζί στο εξωτερικό με αποφυγή τελωνείου τύπου Banggood, ξέρουμε κάποιο;

• Φτουυ...! Η MIUI μου αρέσει και έχει πολλά ωραία καλούδια, όπως το Voice Recorder, Phone Call Recorder, όπου είναι μακράν το καλύτερο recorder από όσα έχω δοκιμάσει και με πολύ μικρό όγκο αρχείων. Ειδικά τα Phone Call Recordings είναι μεγέθους kb! Το Redmi 6 Pro δεν βλέπω να το προτιμάει κόσμος... όλοι πάνε για Redmi Note 6 Pro. Και έτσι φαίνεται ότι θα έχει μικρή υποστήριξη. Με βλέπω να μένω με το Note 3 Pro για έναν ακόμα χρόνο. Α ρε Xiaomi...

• Παράθεση από Tasos Venizelos: “Το έχω πάρει και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος . Ειδικά απο την μπαταρία η οποία σκοτώνει . Για την κάμερα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ για φωτογραφίες . Πάντως απο το λίγο που έχω δεί μια χαρά είναι . Το μοναδικό πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι οτι δεν παίζει το android auto που μου είναι πολύ χρήσιμο και δεν παίρνω καμία απάντηση για το πρόβλημα ” Android Auto; Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Παράθεση από amavroudis: “Τρεχει andr…

• Έχω το Redmi Note 3 Pro και σκέφτομαι να πάρω το Mi A2 Lite, είναι στις διαστάσεις που θελώ (σχεδόν). Θα έχει υποστήριξη από την κοινότητα; Βλέπω ελάχιστη κίνηση για το συγκεκριμένο κινητό στο forum. Στο GSMArena κάνουν σχόλια για χάλια κάμερα. Το έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

• Παράθεση από Anritsu: “Συνοπτικά σύντροφοι mi A2 lite vs Redmi 6 Pro , τι λέτε ; ” Ουσιατικά το ίδιο τηλέφωνο δεν είναι; Απλά η Global έκδοση έχει την Β20 και έχει λανσαριστεί ως Mi A2 Lite; Επειδή και γω θέλω να το πάρω, έτσι έχω καταλάβει. Αν και δεν βλέπω κινητικότητα για αυτό το τηλέφωνο και λίγο προβληματίζομαι. gsmarena.com/xiaomi_mi_a2_lite…i_6_pro)-9247.php#a2-lite

• edl authorized account ποιοι έχουν; Και τι ακριβώς είναι αυτό;

• China Version, Global Version, China ROM, Global ROM, ένα σωρό εκδόσεις/υποεκδόσεις κινητών... Η Xiaomi μου φαίνεται έχει άπειρο χρήμα να σπαταλάει σε research, development και manufacturing.

• Most Xiaomi devices (except Poco F1) still facing long bootloader unlock waiting times

• Παράθεση από demakhs: “Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Απαραιτητη ροϋπόθεση: root ” Την γραμμή "persist.camera.HAL3.enabled=1" την προσθέτεις στο τέλος; Ή δεν έχει σημασία;