Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 289.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από BanditGR: “Δεν διαφωνώ σε τίποτα, απλά θέλω να ελπίζω ότι θα μείνουν κάποιες εταιρείες έστω πρόθυμες να εξυπηρετήσουν και την...μειοψηφία. ” Ότι δεν έκανε η Google τα τελευταία 10 χρόνια, το έχει κάνει σε ένα 6μηνο! ” Τι ακριβώς έχει κάνει η Google σε ένα 6μηνο;
-
Τώρα το γυρίζουν, τουλάχιστον για το Poco F1. Είναι κάτι θετικό. "We listened to your feedback on the bootloader unlock issue and have updated the policy for the @PocophoneGlobal F1. Most users should now be able to unlock within 3 days. Please apply let us know if you are still facing problems" 1036913185737998337
-
Ψάχνω Tempered Glass (κατά προτίμηση εντελώς διάφανο) που να καλύπτει και τις καμπύλες της οθόνης του Note 4. Έχω βρει το παρακάτω, δεν ξέρω πόσο καλό είναι, απ'ότι καταλαβαίνω είναι TPU και όχι Tempered. Nanoedge Full Cover Screen Protector for xiaomi redmi note 4 Gold Protective Layer Clear Use Layer TPU not tempered glass-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Προτιμώ από Ελλάδα, για να μην περιμένω αρκετό καιρό. Αλλά αν δεν υπάρχει κάτι εδ…
-
Περιμένεις πως και πως να βγεί ένα Redmi κοντά στις διαστάσεις του Redmi 4, και το βγάζει τελικά η Xiaomi, αλλά με Mediatek. Τραγικό! Και απ'ότι φαίνεται η 3000mah μπαταρία στα "μη Note" Redmi καθιερώθηκε.
-
Παράθεση από nakomi: “Παράθεση από vapo: “Παράθεση από nakomi: “Έχει παρατηρήσει άλλος πρόβλημα με την νέα rom 9.5.3 stable όπως μπαταρία με το ζόρι μια ημέρα πια από 2 που είχα πριν, οι εφαρμογές αργούν χαρακτηριστικά να ανοίξουν και να φορτώσουν ή μόνο εγώ; Είχα την 9.2 stable. Έκανα εγκατάσταση με fr, έκανα και όλα τα wipes αλλά τίποτα. Να γυρίσω στην προηγούμενη ή να την ξαναπεράσω; έχετε να προτείνετε κάτι; ευχαριστώ.Επίσης μόλις είδα ότι δεν βλέπει την sd από την διαχείριση, ενώ από το twr…
-
Θα βγουν καποια στιγμή και οι αντίστοιχες stable;
-
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι μία επικοινωνία μαζί τους, αναφέροντας ότι υπάρχουν αρκετά μέλη από την ελληνική Xiaomi κοινότητα που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο project ως ομάδα, εξηγώντας τους λόγους αυτής της προσέγγισης στο θέμα. Αν απορρίψουν την πρόταση, υπάρχουν μετά και άλλοι "τρόποι". Αν και πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο για κάτι τέτοιο. Τι το καλύτερο από μία υποομάδα μέσα στην γενικότερη ομάδα. Όπως λένε και αυτοί... --------We are a group of people who have a big passion for photograp…
-
Για το τελωνείο ρωτάω περισσότερο, ποιο site είναι πιο ασφαλές. Τώρα που βλέπω στο Banggood, το Priority Direct Mail έχει κόστος 1.95 €, ενώ στο Gearbest το αντίστοιχο για αποφυγή τελωνείου έχει 20+ €. Τα Priority Air Mail, Priority Direct Mail, Priority Line στο Banggood είναι όλα το ίδιο πράγμα; Έχω δει όλες αυτές τις ονομασίες να γράφονται και φοβάμαι μην τυχόν υπάρχει διαφορά και πάρω τον άλλο στο λαιμό μου. =============== Δεκ 28th 2017, 10:05pm =============== Παράθεση από miltoskartalas: …
-
Παράθεση από flowin_through: “Tωρα και prority railway? με δωρο καρποσταλ απο τα γραφικα μερη που περναει priority_railway.png ” Η σιδηροδρομική σύνδεση Ευρώπη-Κίνας προχωράει με τα μπούνια! Κοίτα διαφορά στο κόστος! Freight train begins new China to Europe route | Euronews One Belt One Road Initiative - Wikipedia
-
Θα βγει arΩma για Redmi 4X και Note 3 Pro;