Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 221.
-
6.11.24 xtrv
Μήνυμαδεν ειναι θεμα καρτας αλλα αρχειου.και σε στικακι να το βαλω παλι το ιδιο λεει.ακομα και το τηλ στο update γραφει zip file is corupt
-
6.11.24 xtrv
Μήνυματο κατεβασα 10 φορες απο ολες τις πηγες και παλι τα ιδια.διαβασες την εικονα?εκανα και τεστ και λεει οκ.απωλεια ιδιοτητας λεει.
-
6.11.24 xtrv
Μήνυμαοχι καμια σχεση.λεει οτι το αρχειο εχει προβλημα και οταν το περναω ακομα και στο τηλ μολις φτασει στην μεση του φορτωματος σβηνει σαν να ειναι ετοιμο.αλλα ακομα και στο update λεει το αρχειο εχει προβλημα
-
6.11.24 xtrv
Μήνυμακαλησπερα παω να την περασω στο τηλ η σε καρτα sd και βγαζει αυτο.και οσες φορες εκανα update απετυχε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Παράθεση από Bodai: “ ” Αν με τον καφέ , κερναει μπαλαντεζα, με την μπύρα , τι βγάζει ? :D” Δικό του λάπτοπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giangosgr: “Φερτω φίλε μου να κάνουμε δοκιμές....” Θα το φέρω αλλά δεν κρατάει η μπαταρία. βάλτε σε ένα στικάκι drivers ή οτιδήποτε χρειάζεται αν θέλετε να κάνουμε δοκιμές παράδειγμα εγώ θέλω να βάλω το Τ W RT στο red note τρία pro. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλός. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι ρε παιδιά όταν τραβάω βίντεο δεν είναι στο HdR δεν μπορεί να γίνει HD R απλά όταν τραβάω βίντεο και κινούμαι με το κινητό τραβάει θολα δεν είναι καθόλου καλή ποιότητα και το βίντεο είναι πολύ θολο οταν μετακινείσαι με το κινητό ή όταν κουνάς το κινητό και τραβάς βίντεο. έχω τη global developers Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Οι φωτογραφίες σου βγαίνουν καθαρές; Μόνο το video βγαίνει θολό; Την εστίαση την έχεις στο αυτόματα ή στο χειροκίνητο κατα την ωρα λήψης; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Την εχω στο αγγίξτε Όχι στο caf Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι φωτο καλές είναι δεν εχω πρόβλημα.