Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giangosgr: “Παράθεση από kalosdios: “Παράθεση από FabulousZombie: “Γεια σας! Μ ηρθε ο φοιτητηκος αριθμος και τωρα θα πρεπει να αναγκαστώ να βγαλω την sd card, ειδα διαφορους τροπους να κολλησω την sim card πανω στην sd card. κανενα Tip να μ δωσεται για να μην κανω βλακεια ; ” Έχει βίντεο στο youtube.σκεφτομε κι εγώ να το κανω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλησπέρα ,το έχω κάνει εγώ εδω και 6 μήνες και δουλεύει μια χαρά 2 νούμερα και κάρτα sd ,το μόνο π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Το δοκιμασα με σιλικονη σε κινητό άλλου. Προς το παρων δεν γκρινιαξε. :)” δεν νομίζεις ότι θα είναι πολύ παχύ έχεις κανένα λινκ απ' αυτό το βίντεο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παιδιά χίλια συγνώμη που επανέρχομαι για το θεματάκι με τα ακουστικά, αλλά δεν απάντησε κανείς.Βγάζω τα handsfree και το κινητό συνεχίζει να λειτουργεί σαν να είναι μέσα δηλ. το ηχείο δεν λειτουργεί.Έχω την τελευταία stable του gkalen.Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει;” αν θυμάμαι καλά εγώ όταν τα βγάζω σταματάει απλά να παίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από FabulousZombie: “Γεια σας! Μ ηρθε ο φοιτητηκος αριθμος και τωρα θα πρεπει να αναγκαστώ να βγαλω την sd card, ειδα διαφορους τροπους να κολλησω την sim card πανω στην sd card. κανενα Tip να μ δωσεται για να μην κανω βλακεια ;” Έχει βίντεο στο youtube.σκεφτομε κι εγώ να το κανω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANTONISEKAB: “βαση πωλήσεων ως τώρα μάλλον redmi note 3 pro είναι πρωτο” value for money. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Τις ανώνυμες επαφές τις δημιουργεί το email πατήστε μια ανώνυμη επαφή επεξεργασία επαφής την (πράσινη βούλα) και κοιτάξτε από που εισήχθη Redmi note3 pro” αν και την έσβησα θα το δω οταν ξαναδημιουργηθεί. αν και δε νομίζω γιατί το έχω ανοίξει και είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μέσα. ούτε πράσινη βούλα υπάρχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kalosdios: “Παράθεση από BlackBook56: “Ρε παιδιά στης επαφές εμφανίζει από μόνο του το κινητό μια επαφή με το όνομα No name καμία λύση κάποιος με το ίδιο problem?” ναι με έβγαζε και μένα πολλές επαφές χωρίς όνομα και άδειες απλά τις σβήνω δεν ξέρω τι είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τώρα που το βλέπω εμφανίστηκε μια ακομα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BlackBook56: “Ρε παιδιά στης επαφές εμφανίζει από μόνο του το κινητό μια επαφή με το όνομα No name καμία λύση κάποιος με το ίδιο problem?” ναι με έβγαζε και μένα πολλές επαφές χωρίς όνομα και άδειες απλά τις σβήνω δεν ξέρω τι είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από kalosdios: “Ήρθε ο κωδικός απο την xiaomi.έκανα unlock αλλά δε χρειάστηκε να τον περάσω κάπου.εχω global dev καμία πρόταση; ” Εχεις 2 επιλογές. Η μένεις έτσι μια που η Global Dev έχει περίπου 95% ελληνικά ή προχωράς εγκαθιστάς TWRP και ελληνική μια που ξεκλείδωσες ..” Η δικιά σου η πρόταση ποια είναι;το μονο που με ενοχλεί είναι η κάμερα που Όταν τραβάω βίντεο θολώνει Όταν το κουνάω.τίποτε αλλο απο θεμα γλώσσας.τι ακριβώς πλεονεκτήματα έχει η δικιά σας;Ευχαριστώ…