Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 69.
-
unable to unlock device!!!
Μήνυμαdeveloper που βρισκω?
-
Μήνυμαενεργοποιημενα και τα 2... =============== Νοε 28th 2017, 6:09pm =============== εχει ψωμι τ πραγμα δλδ ε?
-
Μήνυμαδεν μιλαω απο το τηλεφωνο... παντως ειναι miui global 9.1 stable 9.1.4.0 (nchmiei) =============== Νοε 28th 2017, 5:33pm =============== κανεις???
-
Μήνυμακαλησπερα! παιδια βοηθεια!!! πηρα στα χερια μ ενα mi note 3, εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε το μηνυμα επιβεβαιωσης, το εβαλα σε fastboot, κατεβασα το τελευταιο προγραμμα αλλα μολις παω να το ξεκλειδωσω φτανει στο 99% και μου λεει οτι η συσκευη αυτη δεν ειναι συνδεδεμενη με τον λογιαριασμο αυτο! εχω κανει ολοκληρο recovery απο τον λογαριασμο μου σε αυτη τη συσκευη! επισης λεει να παω στις ρυθμισεις, επιλογες για προγραμματιστες και να δω το mi unlock status. παω και εκει, μου λεει οτι η συ…
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΤο προγραμματακι τ εχω ηδη αλλα τ ξανακατεβασα μπας κ εφαγε κανα κολλημα, τπτ ομως. Θα δω τ υπολοιπα π μου ειπες τ βραδυ κ αν ειναι ξαναστελνω... Περιμενω κ αλλο ενα ρεντμι προ σημερα για ξεκλειδωμα. Να δω τ θα μ βγαλει κ σε αυτο...
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΟκ. Τ βραδακι που θ εχω παλι τ συσκευη θα τ κανω... Ευχαριστω.
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33624/ =============== Απρ 5th 2017, 9:06am =============== αυτη ειναι η επομενη σελιδα απο τ unlock your mi device, παταω go κ με βγαζει εκει..
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαYour device isn't supported by Mi Unlock. Εκει επιλεγω το Go. Με βγαζει ιντερνετ στο unlock your mi device. Παταω unlock now και κλασικα μ δινει οδηγιες how to unlock και ν κατεβασω τν εφαρμογη... =============== Απρ 5th 2017, 8:48am =============== Ναι! Ακριβως!!! Καλημερα!!! =============== Απρ 5th 2017, 8:50am =============== Η τελευταια εικονα βεβαια δν βγαινει... Δν μ παει εκει...
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΕκανα κ τν ελεγχο. Δν ειναι. Μ λεει οτι η συσκευη μ δν υποστηριζεται απο τν εφαρμογη ξεκλειδωματος.
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΠαιδια ευχαριστω αλλα μαλλον δν καταλαβατε... Εχω κατεβασμενο το προγραμμα. Κλεινω τ συσκευη κ τν βαζω σ φαστ μπουτ. Μ λεει οτι δν υποστηριζεται ξεκλειδωμα στη συσκευη, μπλα μπλα... Παω στη σελιδα που παραπεμπει κ εκει μ λεει ν κατεβασω τ ιδιο προγραμμα μ αυτο π εχω και ν κανω τ διαδικασια με τ φαστ μπουτ κλπ... Δλδ αυτο π πρισπαθω ν κανω δν γινεται και μ δινει οδηγιες για ν κανω τ ιδιο πραγμα μ αυτο ο κανω ηδη... =============== Απρ 4th 2017, 10:20pm =============== Τν αδεια πως παιρνω ρ παιδια…
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΤο προγραμμα τ εχω απο ενα σαιτ π βρηκα στο ιντερνετ... =============== Απρ 4th 2017, 7:57pm =============== Βασικα τ κατεβασα απο εδω οταν ηθελα ν ξεκλειδωσω το ρεντμι προ, τωρα π το θυμηθηκα...
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΔοκιμασα ν στειλω αιτημα ξεκλειδωματος αλλα τ προγραμμα μ λεει οτι δν υποστηριζεται αυτη η συσκευη κ μετα παταω λινκ για ον λαιν στη σελιδα τς σιαομι, εκει λοιπον μ λεει ν κατεβασω τ προγραμμα (π δν δουλευει) ν μπω σ φαστ μπουτ κ ν κανω ανλοκ... Βγαζει κανεις ακρη ν μ πει κ μενα???
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαευχαριστω πολυ! Καλο βραδυ!!!
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαπραιμ ειναι... Για αυτο κολλησα!!! =============== Απρ 2nd 2017, 12:55am =============== τελικα ν κατεβασω για 4 προ?
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΓια ποια συσκευη διαλεγω??? =============== Απρ 2nd 2017, 12:51am =============== Απλο ρεντμι?
-
Redmi 4 prime
Μήνυμααληθεια τωρα??? Δν εχω προσβαση σ υπολογιστη τωρα... Αν ειναι κλειδωμενος ξερω τ βηματα γτ τ εχω ξανακανει 3 φορες... Τη ρομ π βρισκω ομως???
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαμισο...
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΕπειδη δν ψηνεται ν ανεβασει, εχει global 8.1.2.0 (mbemidi)
-
Redmi 4 prime
Μήνυμαδν εχω ξεκλειδωσει ακομα γτ δν βρηκα ρομ...
-
Redmi 4 prime
ΜήνυμαΠαιδια γεια σας! Πηρα ενα redmi 4 prime αλλα δν βρισκω ελληνικη rom εδω... Καμια βοηθεια???