Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 69.

• Bootloader Unlock [SOLVED]

mafia265 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ολα κομπλε! Ευχαριστω!!!!

Μήνυμα

Δλδ δν παει με μνμ στν xizomi και μστο ξεκλειδωνουν αυτοι?

Μήνυμα

Παιδια βοηθεια! Θελω να περασω Ελληνικη rom στο redmi pro αλλα μαλλον ειναι κλειδωμενο... Μολις δωσω εντολη για twrp μ λεει κατι κουλα (C:\adb>fastboot boot twrp.img downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.661s] booting... FAILED (remote: oem unlock is false) finished. total time: 0.665s)! Πως το ξεκλειδωνω το ρημαδι???!!!

• Led κατα τν κληση.

mafia265 - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

το δοκιμασα αλλα δν εχει τετοια επιλογη...

• Led κατα τν κληση.

mafia265 - - Mi-4i (Ferrari)

Μήνυμα

γεια σας! Μηπως ξερετε πως μπορω ν βαλω ειδοποιηση led οταν σ παιρνουν τηλ? Η ρομ ειναι ελληνικη. 6.4.7 developer.

• δουλεψε κ το led! Ευχαριστω!!!

• Ευχαριστω πολυ! Και κτ αλλο... Μηπως γινεται μ καποιο τροπο ν ξαναενεργοποιησω τ λειτουργια τ φκας κατα τν κληση? Δλδ ν αναβοσβηνει κ τ φλας οταν χτυπαει το τηλ.

• το προφιλ τ αλλαξα. Εκδοση miui XTRVbeta1-8.1 stable. ειναι ελληνικη. Τν κατεβασα απο εδω... Το messenger παντως ειναι ειναι ενταξει! =============== Νοε 24th 2016, 6:06pm =============== αν δν φτιαξει δλδ σε κα1 βδομαδα ν ανοιξω θεμα?

• συγγνωμη. Η συσκευη μ ειναι το note pro. =============== Νοε 24th 2016, 4:59pm =============== δν μπορω ν ανεβασω screenshot απο εδω... Εχω τν τελευταια stable rom. =============== Νοε 24th 2016, 5:02pm =============== Το messenger κομπλε. Ευχαριστω!

• 1. [edit][/edit]Γεια σας! Μολις προσφατα εκανα update στο κιν μ και ανακαλυψα οτι πλεον δν δουλευει η εφαρμογη τ καιρου. Μ λεει οτι δν εχει δικτυο... Επισης οταν παω ν διαλεξω τν αποστολη μηνυματος απο το προφιλ καποιου μεσω εφαρμογης fb δν μ ανοιγει το messenger. Πως θα τα διορθωσω?

• Gear s στο Mi-Note Pro

mafia265 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

χρησιμοποιει το galaxy gear.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16250/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16251/

• Gear s στο Mi-Note Pro

mafia265 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Γεια σας! Θα ηθελα τα φωτα οποιουδηποτε ξερει. Πηρα ενα note pro, ειχα ενα smartwatch galaxy gear s, κατεβασα την εφαρμογη απο το play store και την ετρεξα αλλα ενω μου βρισκει το ρολοι οταν το επιλεγω για να συνδεθει μου λεει οτι ειναι αδυνατο... Κανενας τροπος να τα συνδεσω???

• Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i

mafia265 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

θα το δοκιμασω τωρα να δω...

• Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i

mafia265 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Κανω ολο τον οδηγο κατα γραμμα. Περναω χυμα στη συσκευη το ζιπ με ονομα update. Καθαριζω τη συσκευη wipe cache κ user data. Του λεω ν κανει update απο αρχειο ζιπ, ξεκιναει, φτανει στο 99% κ λεει οτι δν ειναι σωστη η υπογραφη του αρχειου. Βεβαια κατεβασα ενα ζιπ που ηταν σε κατηγορια custom rom για το mi4i. Εχει και ενα αλλο ζιπ developer σε αλλη κατηγορια για τν ιδια συσκευη παντα. Αυτο που δοκιμασα εχει το σημα 7 σαν εικονα, το αλλο εχει φωτο τν συσκευη. Μηπως πρεπει να του περασω το αλλο ζιπ η…

• Παιδια καλησπερα! εχω κατεβασει την 6,4,7 και εχω προσπαθησει να τν περασω 5 φορες χωρις αποτελεσμα. Βοηθεια!!!!!!!!

• εγω θα ηθελα πολυ αυτο: Xiaomi Note Pro 4G LTE Phone MSM8994 Octa Core 5.7inch 2560*1440 Screen 4GB RAM 64GB 4G LTE Android Smartphone Golden

• Μηνυματα

mafia265 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Ευχαριστω!!!!! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μηνυματα

Μήνυμα

Caeser δεν μ ανοιγει το link... τι ειναι αυτο που μου εστειλες? Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μηνυματα

Μήνυμα

Παιδια οταν γραφεις μηνυμα στα Ελληνικα οι χαρακτηρες που χωρανε δεν ειναι 160!!!! Γιατι??? Πως αλλαζει αυτο??? Ειναι ασυμφορο!!! Η συσκευη ειναι ενα mi 4i. Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Battery drains!

mafia265 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Με καποιον φορτιστη που δεν ειναι δικος του (samsung 1A) κανει πανω απο 4 ωρες να φορτισει! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk