Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
Battery drains!
ΜήνυμαΜηπως να βαλω παλι τη rom της μανας του και να το πουλησω να παει στα αναθεμα??? Δεν εχω κ πολυ ορεξη να ασχολουμαι! Μηπως φταιει η Ελληνικη rom? Απο οταν την εβαλα αρχισε τις μαλακιες! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαΤωρα δεν βλεπει και τον φορτιστη! Σταματαει μονο του να φορτιζει κ πολλες φορες δεν βλεπει φορτιστη! Θελει restart αλλιως τιποτα! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαΡε παιδια κανεις δεν εχει κα1 λυση να μου δωσει???? Το ρημαδι το πηρα γιατι ειχε υποτίθεται το φορουμ για υποστηριξη αν ειναι να παω να το πεταξω! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαΑυτα εκανα... Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαFlash την Ελληνική ROM στο Mi-4i<br /> <br /> Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό... Και γίνεται... Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαΕιχα κανει update στη rom την Αγγλικη. Νομιζω v6. Εκανα το update απο την εφαρμογη του κινητου. Δεν ειχε θεματα! Οσο για την Ελληνικη ακολουθησα καποιες οδηγιες που μου εστειλε ενα παλικαρι απο το φορουμ και τα εκανα γιατι δεν το εχω τοσο πολυ...! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery drains!
ΜήνυμαΓειά σας! Εχω ένα mi 4i του πέρασα Ελληνική stable rom αλλά έχει κάνει 3 φορες restart και η μπαταρία πέφτει σαν τρελή!!!!! Καμία λύση??? Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικάάά!!!
ΜήνυμαΘενξ!!! Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικάάά!!!
ΜήνυμαΚαλησπερα! Πηρα προσφατα ενα mi 4i κ προσπαθησα να του περασω την Ελληνικη rom αλλα δεν το κανει και μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατακερματισμενο. Καμια βοηθεια????? Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk