Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 674.
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο και πάλι Αν επιτρέπετε που βρήκες account ? ” απο το net , μετα απο πολυ διαβασμα πετυχα ενα ρωσσο Unlockafe και teamviewer με δικο μου login στο miflash_unlock ευκολακι για οποιον εχει θεμα, και σε 10 λεπτα περισσοτερο εκανε να ανοιξη (boot) η global που μου περασε
-
Παράθεση από NasDriver: “Κάνε ξανάunlock...fastboot mode & τρέχεις το unlock tool...99,99% θα ξεκλειδώσει και θα ανοίξει... ” δεν με αφήνει γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα usb και δεν έχω και τον λογαριασμό mi στο τηλέφωνο έκανα αποσύνδεση έχω ξεκλειδώσει πριν μια εβδομάδα το mi10 δοκίμασα και πήρα απάντηση αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68256/
-
Παράθεση από amavroudis: “Είναι κινεζική έκδοση και του έβαλες global; Πώς το πήρες; Τι είχε επάνω; Ήταν κλειδωμένης ο bootloader; Σου έχει βγάλει σφάλμα στο flash. Τι σφάλμα είναι; Δοκίμασες παλι να ξεκλείδωσεις; Φοβάμαι ότι χρειάζεται testpoint με authorized account... ” Είχε κινεζική έκδοση και του έβαλα global ναι ήταν κλειδωμενο εγώ ξεκλείδωσα με δικό μου λογαριασμό η φώτο ειναι ενδικτικη
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ktsiaras: “η σειρά των μηνυμάτων έμεινε ίδια που ήταν, μετά την αναβάθμιση στην 11 δεν το εμφανίζει σαν νεο sms ” Δεν φέρνει δηλαδή την επαφή που έστειλε το τελευταίο sms ψηλά στη λίστα να φαίνεται. Σε κατάλαβα. Μήπως είναι θέμα ρύθμισης; ” σωστά ,δεν έχω βρει ρύθμιση έκανα και εκκαθάριση της εφαρμογής τίποτα
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν μένουν σωσμενα στο messaging; Τι εννοείς με το "το έχασες"; ” σωσμένα μείνουν, αν τώρα εσύ μου εστειλες ένα μήνυμα πριν ένα χρόνο και στέλνεις νεο sms πρέπει να ξέρω ότι ειναι δικό σου και να πάω στην επαφή (μήνυμα)σου να το βρω πριν ενα χρονο η σειρά των μηνυμάτων έμεινε ίδια που ήταν, μετά την αναβάθμιση στο Android 11 δεν το εμφανίζει σαν νεο sms
-
καλημέρα σε όλους σε umi υπάρχει θέμα μα τα SMS έρχονται τα βλέπεις αν δε το διαβάσεις εκείνη την χρονική στιγμή δεν το βλέπεις σαν τελευταίο μήνυμα αν δεν το δεις εκείνη τη στιγμή το έχασες
-
καλημέρα μια βοήθεια twrp για το umi που θα βρω??
-
Παράθεση από stauros2653: “φιλοι αν ειναι ευκολο να πειτε αν διορθωθηκε το ευρετηριο στης επαφες?(ελληνικοι χαρακτηρες) ” στο mi 8 ud υπάρχει το θέμα ,ειναι ακόμη στα λατινικά όλα τα άλλα καλά
-
@MIUI_ARTδεν έχω την επιλογή της επιλογής εφαρμογής dark mode στο mi 8 pro νομίζω δεν είναι σωστό γνωρίζεις κάτι η όποιος μπορεί να βοηθήσει !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67012/
-
Σε mi 8 pro όλα καλά
-
Mi 8pro Ομαλή και τέλεια χωρίς προβλήματα. γρηγορότερη η ομάδα δεν ήρθε mail ευχαριστώ.
-
Στο mi 8 pro όλα φαίνονται καλά προς το παρόν εκτός από το κινέζικο αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65544/
-
Σε mi8 pro όλα καλά