Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 674.
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από NasDriver: “Θα τις βρεις στο miflash pro ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom ” Έκανα εγκατάσταση του miflashPro αλλά δεν μου βγάζει roms για το redmi note 2. Πιθανόν λόγω παλαιότητας να το υποστηρίζει! ” βγάζει fast boot forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65369/ κατεβασε την απο εδω drive.google.com/file/d/1cGL8L…2O8fiRyRc3psUQLE4PpX/view
-
@thodoris82 για το bug του Bluetooth Πρέπει να βάλετε το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης, να κάνετε επανεκκίνηση σε twrp να σκουπίσετε δεδομένα ART/Dalvik and Cache επανεκκίνηση στη συνέχεια το Bluetooth δουλεύει το δοκίμασα αναφέρετε αν ισχύει και για εσάς
-
@ipankas , @vanni Μια χαρά παίζει το vowifi mi8pro forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65234/
-
Όλα καλά σε mi 8 pro και πολλά ελληνικά στο μενού των ρυθμίσεων εύγε στην ομάδα Changelog forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65232/
-
σε mi8 pro όλα καλά αν δω κάτι το αναφέρω
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα Τι άλλαξε και πήγε Θεό?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65046/ εδώ ποιο παλιό test forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65047/
-
Παράθεση από ktsiaras: “Σε mi8 pro flash από πάνω κανένα πρόβλημα κάτι κουλά κάνει με τη σκοτεινή λειτουργία μόνο μου μαυρίζει και άλλες εφαρμογές και δεν τα δείχνει σωστά εξαιτίας αυτής της ρύθμισης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64873/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64875/ ” τελικά δεν κάνει αναβάθμιση στον chrome και στο σύστημα android ούτε και μετά από καθαρισμό δεδομένων
-
Σε mi8 pro flash από πάνω κανένα πρόβλημα κάτι κουλά κάνει με τη σκοτεινή λειτουργία μόνο μου μαυρίζει και άλλες εφαρμογές και δεν τα δείχνει σωστά εξαιτίας αυτής της ρύθμισης forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64873/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64875/
-
Όλα εντάξει στο mi8 pro πέρασμα από πάνω κανένα πρόβλημα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ktsiaras: “Καλησπέρα θα έχουμε reuploaded rom εμεις με αυτές τις διορθώσεις?? ” Εσύ τι λες ? Είδες το μήνυμα στην εφαρμογή αναβάθμισης ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64639/ ” Τώρα μου το έβγαλε πριν από λίγο έλεγε αλλά Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σου
-
Καλησπέρα θα έχουμε reuploaded rom εμεις με αυτές τις διορθώσεις?? Fixes: [ 9.9.26/27 ] [x] System UI: Incorrect font in certain places and font weight animation isn't working. [x] Settings: Font weight setting is not available. [x] Launcher: Home screen icons are too large. [x] Downloads: The title in the actionbar is misaligned. [x] Gallery: Wrong font is used in photo multi-selection mode. [x] Clock: Wrong week day is shown in alarm screen and Morning report for certain locales. [x] Camera: C…
-
στο mi8 pro έγινε κανονικά εγκατάσταση το μόνο πρόβλημα 2 φορές μαύρη οθόνη σήμερα Επανεκκίνηση με το power button
-
@MIUI_ART θα έχουμε νέα rom για το mi8 pro ? στο eu έγινε reuploaded πριν λίγο (και όχι μόνο άλλες σε 9.4.12} xiaomi.eu_multi_MI8Pro_9.4.11_v10-9.zip < 10 mins ago
-
Παράθεση από ManosSk: “Παράθεση από MIUI_ART: “Για να μην κάνει διακοπές όταν σβήνει η οθόνη (πέφτει σε Safe Mode το Wifi), να βάλετε το WiFi στο always ON ” Σε ευχαριστώ, αλλά ψάχνω να βρω τη ρύθμιση και δεν.... ” @ManosSk ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - προστασία απορρήτου - τοποθεσία - σάρωση και ενεργοποίησε την επιλογή WiFi settings - additional settings - privacy - location - scanning and turn the WiFi option on
-
μόνο εγώ έχω αναβάθμιση στην αριθμομηχανή η οποία γίνεται σε mi culculator??
-
Παράθεση από ktsiaras: “@NasDriver @geozn8 εμένα πάντως το dark mode μια χαρά δούλευε στον on χωρίς κανένα πρόβλημα όπως επίσης και στο αυτόματο μέχρι τώρα θα το δω και το πρωί και θα σας πω αν ήταν bug δεν θα το είχα και εγώ ?? ” και 7:5 ήρθε η πρώτη ειδοποίηση του καιρού λευκή μια χαρά δουλεύει στο auto
-
@NasDriver @geozn8 εμένα πάντως το dark mode μια χαρά δούλευε στον on χωρίς κανένα πρόβλημα όπως επίσης και στο αυτόματο μέχρι τώρα θα το δω και το πρωί και θα σας πω αν ήταν bug δεν θα το είχα και εγώ ??
-
@geozn8Αυτή την επιλογή έχω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62074/
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί αν έχει πρόβλημα στο Mi 8, τι να σου πω ” Μπορεί να είναι έτσι.. Ας μας απαντήσει και ο @ktsiaras αν του δουλεύει και όποιος άλλος φίλος έχει mi8 η και σε αυτούς που δουλεύει σωστά να μας πουν τι ώρα γίνεται η αλλαγή.. ” @geozn8 δουλεύει μια χαρά τώρα που το δοκίμασα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62069/ όπως και αυτή η επιλογή shortcuts Γιώργο την είδες?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62070/ forums.xiaomi-miui.gr/ind…