Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 674.
-
όλα καλά σε mi 8 pro με όλα τα Changelog Dark mode στις ρυθμίσεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62049/ Confirm dials from call logs forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62050/ ambient display new με το ποσοστό της μπαταρίας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62051/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62052/
-
Παράθεση από bas13bou: “Είδα ότι βγήκε για το xiaomi redmi note 6 pro νέα ρομ 9.3.14 είναι με Android 9? ” ναι με 9 HM6Pro_9.3.14_v10-9.zip
-
Γιώργο ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καμμία rom είμαι με την 9.2.21 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61759/
-
Μια χαρά παίζει το δακτυλικό στο mi 8 pro χωρίς το ρολόι
-
στο mi8 pro όλα τέλεια το μόνο που παρατήρησα δεν συγχρονίζουν μόνο οι επαφές, και το ημερολόγιο από το google 2-3 rom πίσω το μήνυμα ειναι "ο συγχρονισμός αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα είναι διαθέσιμος ξανά σύντομα". forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61641/
-
@apo.stam το mi6 το έδωσα πριν λίγες ήμερες δεν το θυμάμαι αυτό νομίζω υπήρχε από την προηγούμενη rom ας πει κάποιος που το έχει
-
Παράθεση από sotsp: “Βρε παιδιά σε redmi note 5a που είναι η επιλογή dark mode? ” επιλογές Προγραμματιστών?? 1e46d9e554d0612d621e23a4bfae26a8.jpg
-
@gkalen ναι αυτό έκανα από το play update το Google Προς ενημέρωση και των υπολοίπων έκανα διαγραφή δεδομένων > υπηρεσίων Google play και δούλεψε . Ευχαριστώ
-
Μια βοήθεια έκανε update το Goole και δεν ξανά άνοιξε το Google play έκανα εκκαθάριση αλλά τίποτα Κάποια ιδέα?? Η αναφορά java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'int com.google.android.finsky.ia2.p.a()' on a null object reference at com.google.android.finsky.ia2.k.a(SourceFile:64) at com.google.android.finsky.fd.n.a(SourceFile:87) at android.support.v4.view.ViewPager.a(SourceFile:197) at android.support.v4.view.ViewPager.b(SourceFile:386) at android.support.v4.view.View…
-
όλα καλά σε mi6 και στο mi8 pro στο mi8 pro δεν έχω προβολή στρογγυλευμένων γωνιών το έχουν όλοι στο mi8? η μόνο εγώ το έχω το θεματάκι? ωραίο και αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61123/
-
στο mi6 όλα καλά όπως επίσης και στο mi8 pro στο οποίο δεν έχω την ρύθμιση αυτή Show round corners (προβολή στρογγυλεμένων γωνιών) συμβαίνει και σε άλλον αυτό ??
-
Σε mi 6 όλα καλά όπως και στο mi 8 pro όλα όσα υπόσχεται η αναβάθμιση εκτός από την εφαρμογή αναβάθμιση που κολλάει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60724/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60725/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60726/
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους Σε mi 8 pro όλα καλά έως τώρα Ευχαριστούμε την ομάδα
-
Όλα καλά σε mi6 και στο mi 8 pro
-
και το mi8 pro ο Updater) οκ
-
σε mi 6 όλα καλά στο mi8 pro έγινε χαμός με τα εικονίδια και τις γραμματοσειρές έχει χαθεί και η επιλογή διάταξη εικονιδίων και έχει προεπιλογή μόνο του την 6Χ4 η 4Χ6 νομίζω
-
@'MIUI_ART' rom δεν θα έχουμε σήμερα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651