Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 674.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
το λέει εδώ για το Τζάμι 指纹识别 全球首款 压感屏幕指纹识别 注:请搭配选购小米8屏幕指纹版专用机型的专用贴膜,以保证屏幕指纹功能的正常使用。 如使用第三方贴膜、钢化膜,会严重影响屏幕指纹的解锁成功率。 Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων Η πρώτη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην ευαίσθητη στην πίεση οθόνη στον κόσμο Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την ειδική ταινία για το ειδικό μοντέλο της έκδοσης δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης Xiaomi 8 για να διασφαλίσετε την κανονική χρήση της λειτουργίας αποτύπωσης οθόνης. Εάν χρησιμοποιείται τρίτο φιλμ ή ταινία μέτρησης, το ποσοστό επιτυχίας το…
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από casabel: “Α ωραία έδεσε το γλυκό , δε μπορούμε να βάλουμε screen protector μπροστά για να μη χάσουμε το ξεκλείδωμα και πίσω για εμάς που εχουμε πάρει το transparent δε βάζουμε θήκη για να μη χαλάσουμε την ωραία πίσω όψη! ” Φιλε οσο για το μπροστα θα σου πω και εγω σε λιγες μέρες που θα εχω και εγω με το καλο το δικο μου εχω παραγγείλει και το 3CP 3D TEMPERED της nillkin οποτε θα μάθουμε...!! Γεια πίσω ομως μετα απο πολυ ψάξιμο παράγγειλα ειδη 3 διαφορετικές πισ…
-
@MIUI_ART recovery δεν έχει μέσα η rom για το equuleus ποιο προτείνεις??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από ktsiaras: “όλα καλά σε mi 6 με καθαρή εγκατάσταση έχει χαθεί η επιλογή για την ρύθμιση ήχου των μηνυμάτων ” Ναι και στο mi 8 έχει χαθεί και ρυθμίζεται απο τον ήχο ειδοποιήσεων.Πάει μαζί δλδ. Ότι βάλεις στις ειδοποιήσεις θα έχεις και στα μηνύματα ” @alvin1983 σε ευχαριστω για την απάντηση σου, Κινέζικο μαγείρεμα ειναι τελικά αλλά γίνεται ρύθμιση των μηνυμάτων ως εξής Ρυθμίσεις >ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης >ειδοποιήσεις εφαρμογών>μηνύματα > ειδοποιήσεις γ…
-
όλα καλά σε mi 6 με καθαρή εγκατάσταση @MIUI_ART θα το ξαναπώ έχει χαθεί η επιλογή για την ρύθμιση ήχου των μηνυμάτων
-
@MIUI_ART σήμερα το είδα έχασα την ρύθμιση ήχου για τα μηνύματα με την 8.10.25 συμβαίνει σε καποιο άλλον? (mi6) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58959/
-
-
Σε mi6 κανένα πρόβλημα
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi 8 pro 6/128 με stable cn/en V9.6.6.0.OECCNFD (MIUI9) , χωρίς ψυγείο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58739/
-