Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 456.
-
@aopvet δοκίμασε να δώσεις εντολή fastboot boot και το την ονομασία του twrp σου, αν δεν προχωράει με τον γνωστό τρόπο
-
Εγώ έβαλα στο Note 10 αυτη την έκδοση Magisk-7e9d4512_(23014) Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας
-
@stauros2653 δώσε εντολή fastboot boot και το twrp σου και όταν μπεις στο recovery κάνε format dada
-
Είναι σωστό να γράφει αυτά; Γιατί ρωτάω, στις συνδεδεμένες συσκευές τις Google το τηλέφωνο μου το λέει Google pixel 2 και νομίζω αυτό το λέει από την στιγμή που έβαλα xtrv ROM
-
Όλα καλά σε RN10 με την 13.0.5, μόνο που έκανε μια επανεκκίνηση από μόνο του όπως και στην προηγούμενη αλλά μετά όλα εντάξει
-
@MIUI_ART στο redmi note 10
-
Μου ήρθε αυτό, τι κάνουμε πάμε πίσω ή το αγνοούμε;
-
Αυτο γιατί όταν το έβαλες και άνοιξε σε recovery έπρεπε να κάνεις format data και επανεκκίνηση recovery Αντί του twrp βάλε το orange recovery
-
Τώρα έχεις twrp με την miui13;
-
Όταν το αποσυμπίεσης δεν βρήκες το recovery.img ; Και βάλτο στο adb φάκελο
-
Δηλαδή δεν έχεις ξανά βάλει recovery twrp ή orange; Xiaomi Redmi Note 10 Pro (sweet) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
-
@stauros2653 το δικό μου είναι το note 10, πήρα το zip αρχείο που είναι για εγκατάσταση μέσω recovery το orange fox και πήρα από μέσα το img αρχείο και το έβαλα στο adb φάκελο και κανείς την διαδικασία όπως σε άλλα recovery αλλά δίνεις εντολή fastboot boot recovery.img και προχωράει και ανοίγει στο recovery, μετά έχεις το zip αρχείο του recovery στη sd και κανείς εγκατάσταση, restart recovery και όλα εντάξει, τώρα βλέπει και την internal storage. Καλό είναι όμως να έχεις κάνει backup τα αρχεία σ…
-
Το βίντεο το είδες; Έτσι το κάνεις και εσύ; Πατάς διπλό κλικ στο αρχείο "windows_fastboot_update_rom.bat" και δεν κάνει τίποτα; Αυτό το παράθυρο το ανοίγει μόνο του και όταν τελειώσει κάνει reboot μόνο του, αργεί λίγο όλοι η διαδικασία
-
Μετα από μερικές ημέρες χρήση της miui 13 βλέπω ότι πάει όπως και η προηγούμενη μια χαρά, Εγκατασταση κάνοντας update και όχι καθαρή εγκατάσταση, για μην χάσω τα αρχεία, έβαλα και orange fox recovery, χωρίς να κάνω format και magisk , όλα μια χαρά
-
Παράθεση από polychronis: “Για το mi 11 lite 5G συγκεκριμένα για να βάλω την 13.Χ rom πατάω το windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat ??? Το κάνω και δε γίνεται τίποτα ( υπόψιν ειναι ξεκλειδωτο, φοράει ήδη custum fastboot rom) ” youtu.be/kgjtz3Y7MqY
-
Διάβασα στο ίντερνετ ότι οι εκδόσεις miui 13 δεν είναι σταθερές και πως θα βγουν τον άλλο μήνα,
-
@stauros2653 να ρωτήσω, έχεις βάλει την διορθωμένη rom 25/1 Γιατί σε ένα βίντεο είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα με αυτό το update Εγώ πάντως φοβάμαι να κάνω restart
-
Παράθεση από stauros2653: “συμβαινει και σε αλλον? οταν κανω επαννεκινηση για χ λογους δεν ξεκιναει και θελει ξανα εγκατασταση και μαλιστα καθαρη,ξανα στησιμο τηλ κλπ. ” το δικό μου Note 10 έκανα επανεκκίνηση και μόλις άνοιξε ξανά μετά από λίγο έκανε επανεκκίνηση από μόνο του. Ελπίζω να ήταν τυχαίο
-
Παράθεση από giannnis12: “Μου βγάζει αυτό πατώντας το "windows fastboot update r ” Τελικα έγινε η ενημέρωση, άργησε λίγο αλλά τελικά προχώρησε και άνοιξε