Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 456.
-
Εγκατάσταση σε RN8, όλα καλά
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@MiltosDelis τι να πω, δεν ξέρω τι να φταίει. Άλλος με RN8 πως συμπεριφέρεται
-
[Miui 12.5 - 21.5.20/21] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές (Ανανεώθηκε η λίστα)
Μήνυμα@MiltosDelis έχεις magisk; περνάει τον έλεγχοsafty net; μήπως φταίει αυτό
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MiltosDelis: “Δεν παίζει ακόμα η εφαρμογή σαρωτής στο μενού έγγραφα δεν έχουμε ακόμα δακτυλικό κλείδωμα με ασφάλεια widevine L1 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στο δικό μου μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή σαρωτής και έγγραφα διαβάζει Αυτό για την ασφάλεια είναι αυτό;
-
Μήνυμασε Gingko τι βλέπετε και λετε είναι χαλια γιατί εγώ δεν βλέπω κατι
-
Μήνυμααυτό το recovery εχω καιρό τώρα Xiaomi Redmi Note 8 (ginkgo) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
-
ΜήνυμαΤελικά περάστηκε μέσω updater,έχω orange recovery. Θα δούμε πως θα πάει, μέχρι τώρα όλα καλά
-
ΜήνυμαΣε gingko τι κάνουμε, την περνάμε κανονικά ή έχει θέματα;
-
πήρες το αρχείο magisk.zip αρχείο από τον φάκελο της ROM;
-
επιβεβαιώνω αυτό για τις ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης με την τελευταία ROM
-
Καλημέρα περάστηκε και η νέα στο RN8 αλλά το magisk μου βγάζει αυτό(φωτό 1) Από ότι διάβασα η Google έχει μπλοκάρει το magisk, ενώ με άλλη εφαρμογή δείχνει μια χαρα(φωτό 2)
-
Δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις ώστε να βάλω μια οθόνη επάνω στην άλλη, έχει καταργηθεί; Να έχω μια εφαρμογή σε μικρό παράθυρο πάνω στην άλλη Το βρήκα, το έχουν αλλάξει, πατάς πάνω στο αναδυόμενα παράθυρα
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση σε RN8 ενημερώθηκε και ο magisk 22.1, επιβεβαιώνω το θέμα με τις ρυθμίσεις στην κάμερα
-
Παράθεση από kostas1alina: “@giannnis12 Από τον updater την πέρασες; ” Όχι την κατέβασα και κατευθείαν από recovery, γιατί κολλάει και αργεί να κατέβει , όλο σφάλμα
-
την προηγουμενη τελικα εκανα format dataολα καλά μέχρι τωρα
-
προβλημα σε RN8, μου κανει boot σε recovery, εκκινηση με τιποτα. Δεν ξερω γιατι, πρωτη φορα μου το κανει και δεν θελω να κανω format
-
Όταν στο magisk μας βγάζει η πιστοποίηση απέτυχε τι κάνουμε; Σε RN8
-
Όλα καλά στο RN8