Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 456.
-
Λειτουργία κάμερες
ΜήνυμαΤελικά ο πρώτος φακός δουλεύει όταν το ζουμ είναι κάτω από 1.0x όπως 0.9x ή x0.6x
-
Λειτουργία κάμερες
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν έτσι δουλεύουν οι κάμερες, αλλά παρατήρησα ότι σαν κύριο φακο δουλεύει ο δεύτερος, για κοντινές λήψεις ο τέταρτος και με την εφαρμογή gcam ο τρίτος στη ρύθμιση depth. Το παρατήρησα κλείνοντας το κάθε φακο. Ο πρώτος φακός δεν βλέπω να δουλεύει. Έτσι δουλεύει το τηλέφωνο;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Δεν εμφανίζει ημερομηνία στην οθόνη κλειδώματος στο poco f2. ” Άλλαξε την διαμόρφωση ρολογιού οθόνης κλειδώματος
-
Όλα καλά με την εγκατάσταση σε RN8 ,και δουλεύει και το volte vowifi που πριν δεν δούλευε Και το magisk 22.0
-
Παράθεση από xnikos: “@giannnis12 ok, μόνο με cosmote (μάλλον) δουλεύει... ” Αλλά τώρα στο RN8 δεν δουλεύει
-
Παράθεση από xnikos: “με ποια εταιρία σου δούλευε το vowifi στο RN7???σε RN8 φίλου με official, έχασε το vowifi μόλις πήγε σε mimiui 12 ” cosmote εχωκαι στο RN7 είχα την xtrv 12,5
-
Δεν δουλεύει έτσι σωστά, γιατί ενεργοποιεί τον πομπό χειροκίνητα και όταν κάνεις επανεκκίνηση δεν δουλεύει Κάτι άλλο φταίει γιατί στο RN7 που είχα δούλευε κανονικά
-
Σε RN8 σας δουλεύει το volte vowifi με την συγκεκριμένη Rom; Δεν ξέρω αν φταίει η rom η το τηλέφωνο
-
Note 8 xtrv
ΜήνυμαΛύθηκε το πρόβλημα, δεν έκανα επανεκκίνηση του twrp μετά το format Ευχαριστώ, τρέχει την τελευταία και όλα μια χαρα
-
Note 8 xtrv
ΜήνυμαΠροσπαθώ να εγκαταστησω στο redmi note 8 την τελευταία xtrv και συνέχεια μου κάνει επανεκκίνηση στη recovery. Ενώ την σταθερή global 12.03 την περνάει κανονικά Recovery έχω δοκιμάσει την τελευταία από εδώ μέσα και την orange fox Τώρα έχω την 12.0.3 που την έβαλα με recovery
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
giannnis12 - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα για redmi note 8 πιο recovery να βάλω για να εγκαταστήσω την τελευταία 12,5 ; Το αρχείο recovery bin πως γίνεται εγκατάσταση; Προσπάθησα με orange αλλά στο τέλος της εγκατάστασης της rom μου βγάζει error και κοκκινίζει ολα
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΛύθηκε μετά από απεγκατασταση ενημέρωσης αλλά δεν είχα κάνει επανεκκίνηση, κομπλέ Ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαι με το chrome και με cm browser, έκανα εκκαθάριση, απεγκατασταση ενημέρωσης, τίποτα Δικαιώματα κανονικά, πιο παλιά δεν είχα θέμα, νομίζω ξεκίνησε με την 12,5
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλημέρα, θέλω να ανεβάσω κάποια αρχειο ή φωτό σε ένα site και όταν πατάω το εικονίδιο της εφαρμογής Αρχεία μου κρασαρει το ίδιο και εδώ, φοράω την τελευταία miui 12,5
-
Όλα καλά με το update RN7
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝαι τα ξέρω, συνήθως με fastbooot rom το κάνω αλλά έλεγα για ευκολία την recovery Σε αναμονή να ξεκλειδώσει το νέο (used) τηλέφωνο, να σεταρεστει και προχωράω Ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα θέλω να δώσω το τηλέφωνο μιας και πήρα άλλο και θέλω να δώσω με την official stable rom. Να την περάσω με recovery ή fastbooot; Με την recovery rom θα παίρνει update; Τώρα φοράει την xtrv dev την τελευταία
-
Όλα καλά στο RN7