δεν νομίζω να είναι το proximity sensor γιατί το έχει ακουμπήσει στο τραπέζι και φαίνεται κάτι να πατάει την οθόνη χαμηλά με συνέπεια να τερματίζει την κλήση
Καλημέρα ένας φίλος έχει το note 9S και μετά την τελευταία ενημέρωση 11.0.4 όταν τον περνούν τηλέφωνο πατάει από μόνο του τερματισμό κλήσης ή όταν μιλάει πατάει από μόνο του διαφορά στην οθόνη, Αυτό όχι συνέχεια αλλά είναι σπαστικό όταν το κάνει Τι λέτε να φταίει;έχει κάποιος το ιδιο θέμα;
Μια παρατήρηση που έκανα, στα στατιστικά της μπαταρίας Στο 45% είχα 4,5 ώρες οθόνη και τώρα στο 20% γράφει 3,5 ώρες οθόνη, σαν να μην μετράει σωστά, νομίζω ότι δεν δείχνει πάνω από 24 ωρες Γενικά μια χαρά η ROM σε RN7
Το ίδιο μου κάνει και σε εμένα, αλλά όταν κάνω αναβάθμιση του magisk. Έχω βάλει το magisk από τον φάκελο της xtrv rom και δουλεύει μια χαρά, θέμα έχω μόνο όταν κάνω αναβάθμιση από την εφαρμογή magisk
Παράθεση από Giannis stathopoulos: “Παράθεση από kostas1050: “ ” κατάργηση εγκατάσταση ενημερώσεων είναι σε αυτη την περίπτωση καλοδούλευτο : ” Ευχαριστώ Δεν μου έχει κάτι τέτοιο να κανω
Με την τελευταία xtrv rom δεν μπορώ να συνδεθώ με την τηλεόραση, ενώ πριν με την stable κανονικά και το RN5 με xtrv rom κανονικά Έχει κάποιος το ίδιο θέμα