Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.

• Βρε μήπως να το ξανασκεφτόσαντε οι mods της ψηφοφορίας και να την τερμάτιζαν κάπου εδώ, γιατί έχουμε αρχίσει και "φεύγουμε" κατά πολύ ?? Χαχαχα. Έτσι μπράβο παίδες.. να δουν ποια είναι πραγματικά η Ελληνική κοινότητα MIUI ! Αν μη τι άλλο : Ισοπεδωτικοί so far...

• + 1 ως ghosthunt . Μακάρι φέτος να κατακτήσουμε την πρώτη θέση!

• Άντε να τους πάρουμε την πρώτη θέση εφέτος !!! Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά ...Έβαλα κι εγώ το "λιθαράκι" μου.Η ψήφος δόθηκε με το ίδιο username που έχω εδώ

• Τελικά το πρόβλημα λύθηκε !! Αφού το "ξεσκόνισα" στην κυριολεξία, βρήκα μια ρύθμιση: Οθόνη / Προεπιλεγμένος Launcher /Mi Home / Κράτημα στη μνήμη / το οποίο ήταν ανενεργό ,και τέρμα τα κολλήματα πλέον Το κινητο "πεταει" και παλι ! Παρά την παλαιότητά της ,η rom, "αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει" ,χαχα

• Ευχαριστώ caesar για την άμεση ανταπόκριση Ναι όντως, χαχα, το γνωρίζω!Απλά είναι τόσα πολλά αυτά που έχω ρίξει επάνω από εφαρμογές (ενδεικτικά, παραμετροποιήσεις για streaming,mirroring με hacks από xda και δε συμμαζεύεται..) ,που σκέφτομαι τι παίδεμα με περιμένει μετά για να το "ξαναστήσω" από την αρχή κ συνέχεια το αναβάλλω.. Έχω "μείνει πίσω",γιατί σε αυτή τη rom τα updates δυστυχώς δεν δουλεύουν... Να μην κουράζω όμως.. Ευχαριστώ και πάλι για τη συμβουλή, καλό βράδυ

• Καλησπέρα σε όλους τους φίλους... Δεν βρήκα κάτι παρόμοιο στο φόρουμ γι αυτό και ανοίγω θέμα εδώ.. Έχω την έκδοση 4.4.2 με miui GTV-3.13.0 και εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχω πρόβλημα με τα εικονίδια των εφαρμογών στο τηλέφωνο.. Πολλά από αυτά, με τυχαία σειρά, εμφανίζονται με μαύρο χρώμα μεσα σε φακέλους.. Έχω ήδη δοκιμάσει λύσεις όπως,επαναφορα εργοστασιακού θέματος, clear cache και στη συσκευή αλλά και στις εφαρμογές ξεχωριστά (άλμπουμ, θέματα, thumbnails κλπ) Ούτε η επανεκκίνηση δείχνει να δ…

• Κανένας φίλος που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και να βρήκε λύση ??

• Παιδιά καλησπέρα..Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου στο κινητό της κοπέλας μου..Έχω δοκιμάσει με αλλεπάλληλα reboots, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση flight mode καθώς επίσης και αλλαγή των sim στα slots ,χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία..Κάποιες φορές σε επαναφορά από flight mode διαβάζει και τις 2 αλλά μετά από λίγη ώρα ,την χάνει πάλι..Παίζει να φταίει η έκδοση rom της συσκευής ? Aν και μου φαίνεται περίεργο να εμφανίσει τέτοιο πρόβλημα τόσους μήνες μετά..(το κινητό αγοράστηκε πέρυ…

• Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Λύθηκε το πρόβλημα !

• Καλησπέρα σε όλους !! Εδώ και λίγο καιρό αντιμετωπίζω ένα ,μάλλον εκνευριστικό, πρόβλημα στην επιφάνεια εργασίας του mi3...Μετά από κάθε εγκατάσταση εφαρμογής στη συσκευή μου,το εικονίδιο άφηνε μια θέση κενή με αποτέλεσμα να χρειάζεται να το σύρω για να τα έχω όλα σε σειρά.Σήμερα η απόσταση μεταξύ τους αυξήθηκε κατά 2 κενά !!Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να διορθωθεί αυτό ??Δοκίμασα με reboot αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε...

• Ελληνικα σε ΜΙ-3

ghosthunt - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Να'σαι καλά φίλε μου και καλές γιορτές να έχεις !!

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

Παράθεση από shinig: “Μια ερωτηση επειδη σε λιγο καιρο θα παραγγειλω και εγω το mi3,τη emmc εχει(κατηγορια)?4.5 η 5.0?” Φίλε μου το Mi3 έχει emmC 4.5

• Ελληνικα σε ΜΙ-3

Μήνυμα

Όταν λες "κάτι δεν πάει καλά" τι ακριβώς εννοείς ? Συνήθως οι συσκευές αποστέλλονται με μια οποιαδήποτε custom rom που υποστηρίζει τη γλώσσα του πελάτη/αποδέκτη ..Τουλάχιστον η δική μου ,όταν ήρθε από Merimobiles,ήταν αρκετά ελλιπής,στην Ελληνική μετάφραση...Οποιαδήποτε νεότερη ROM βάλεις από αυτή που είχες θα είναι σίγουρα καλύτερη (αυτονόητο ) αρκεί να είναι stable για να μη σου βγαζει bugs... Σε ότι αφορά αυτή που είχες,δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δε γνωρίζεις τι version ήταν ..Φαντάσ…

• Ελληνικα σε ΜΙ-3

Μήνυμα

Δηλαδή φίλε μου το κινητό σου τώρα τι έκδοση "φοράει" ? Δεν έχεις Ελληνικά ? Φαντάζομαι ότι όταν σου ήρθε θα είχες MIUIv5 όπως κι εγώ.. Οπότε είτε πας εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/Category/37-XIAOMI-Mi-3/ και επιλέγεις την τρίτη ROM κατά σειρά καθότι οι 2 προηγούμενες δεν υποστηρίζουν Ελληνική γλώσσα, είτε επιλέγεις από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ μια από τις ROM's που έχει μεταφράσει πλήρως στα Ελληνικά η ομάδα διαχείρισης της κοινότητας μας

• Μια μάλλον χαζή ερώτηση!

Μήνυμα

Φίλε μου η διαφορά μεταξύ των 2 είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταδίδονται τα δεδομένα μεταξύ κεραίας κινητής τηλεφωνίας και κινητού τηλεφώνου.. Τα δίκτυα WCDMA χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη ενώ τα TDMA σε Αμερική και Κίνα... 'Οσον αφορά τη συσκευή που παρήγγειλες, θα πρέπει να δεις στα αναλυτικά χαρακτηριστικά του site ,για το MI3, με ποιο δίκτυο δουλεύει, αν και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να σιγουρευτείς πριν προβείς στην παραγγελία To Mi-3W είναι το WCDMA

• Συμπληρωματικά και χωρίς φόβο πλέον ,να παραθέσω περισσότερα στοιχεία σχετικά... Στις σελίδες 7 και 8 αναφέρει τα μοντέλα των συσκευών που βρέθηκαν να έχουν τη μόλυνση,τις Rom's που εντοπίστηκαν,όπως επίσης και τα κακόβουλα αρχεία... Για απλή πληροφόρηση πάντα,και ίσως για κατόχους των συγκεκριμένων συσκευών που μπορεί να τυγχάνουν μέλη της κοινότητας unit42-cool-reaper.pdf

• Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...Βασικά αγχώθηκα λίγο γιαυτό και το ανέβασα,με σκοπό την ενημέρωση όλων και καλή πρόθεση..!! Όπως πάντα ..keep up the good work !!

• Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί στην κοινότητα,θεώρησα σωστό όμως να ενημερώσω όλα τα μέλη...Συγγνώμη αν το post είναι σε λάθος section..Παρακαλώ τον Admin να το μεταφέρει στις ειδήσεις ώστε να ενημερωθούν όλοι,και να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους των συσκευών τους.Δυστυχώς το άρθρο είναι στα Αγγλικά.. Built-In Backdoor Found in Popular Chinese Android Smartphones - Hacker News

• Συγχαρητήρια στους νικητές!! Χρόνια πολλά σε όλους και να'στε πάντα καλά παιδιά!!Kαι εις άλλα με υγεία...;)

• Με το καλό να τα χαρούν οι νικητές !! Και εις ανώτερα παιδιά..Συνεχίστε το ίδιο δυνατά !