Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 586.
-
Παράθεση από anasmel: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από anasmel: “Eχθές πήρα και γω το mi band 4 . Η γλώσσα του μενού είναι Αγγλικά και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά σχεδόν στα ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω εισερχόμενη κλήση ΔΕΝ εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, παρά γράφει incoming call. Ούτε με το MI FIT ούτε με το mi band notify & fitness κατάφερα να το λύσω. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ ” Mi band tools; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” …
-
Παράθεση από anasmel: “Eχθές πήρα και γω το mi band 4 . Η γλώσσα του μενού είναι Αγγλικά και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά σχεδόν στα ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω εισερχόμενη κλήση ΔΕΝ εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, παρά γράφει incoming call. Ούτε με το MI FIT ούτε με το mi band notify & fitness κατάφερα να το λύσω. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ” Mi band tools; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chainsawcharlie: “Παράθεση από 3ftw: “Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή του Facebook και το redmi note 5 μου. Έχει 2 μέρες που Μόνο στο fb, κολλάει και κομπιαζει λίγο το σκρολαρισμα. Σε καμία άλλη εφαρμογή δεν το κάνει. Έσβησα εντελώς και ξανά έβαλα την εφαρμογή 3-4 φορές, κατέβασα την πιο προχωρημένη έκδοση beta και έκανε πάλι τα ίδια. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχεις περασμένη custom rom;”…
-
Παράθεση από Killingeve: “Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το mi band 4...εν τέλει υπάρχει θέμα με τα ελληνικά με την chinese version? Αλλά φαντάζομαι η chinese version υποστηρίζει αγγλικά ε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!” Αγγλικά υποστηρίζει 100%. Ελληνικά σε επίπεδο mi band 3 όχι και λένε τα παιδιά πως προς το παρόν είναι δύσκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από mohito6: “Γενικότερα υπάρχει ένα θεματάκι με τους server. Εγώ κάτοχος του mi band 4, δεν έχω ακόμα χρησιμοποιήσει το ελληνικό mi fit. Παρόλα αυτά, 2 φορές μου έτυχε το πρόβλημα να μη μπορώ να συνδεθώ. Προσπάθησα ακόμα να κάνω και καινούριο account αλλά δε με άφηνε. Μετά από λίγη ώρα ξεμπλόκαρε μόνο του. Δοκιμάστε επανεγκατάσταση της εφαρμογής, καθαρισμό δεδομένων και cache. Αν δεν δουλέψει, θα πρέπει να περιμένετε να ξεμπλοκάρει μόνο του.” Κατάφερα και έκανα καινούργιο λογαριασμό γι…
-
Εγώ ήμουν συνδεδεμένος κανονικά. Βάζω τα firmware και res (κάποιον λόγο μου μπρικαρε το band) και τώρα δεν μπορώ να μπω καν στο mi fit να το κάνω κατάργηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Για κάποιον λόγο, μετά από αλλαγή έκδοσης mi fit (από play store στην ελληνική) δεν με αφήνει να κάνω log in με τίποτα. Σαν να μην έχει ίντερνετ η εφαρμογή καθόλου. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Έχω τι mi band 3 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή του Facebook και το redmi note 5 μου. Έχει 2 μέρες που Μόνο στο fb, κολλάει και κομπιαζει λίγο το σκρολαρισμα. Σε καμία άλλη εφαρμογή δεν το κάνει. Έσβησα εντελώς και ξανά έβαλα την εφαρμογή 3-4 φορές, κατέβασα την πιο προχωρημένη έκδοση beta και έκανε πάλι τα ίδια. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi Band 4
ΜήνυμαΠαράθεση από teopanta1: “Το παρήγγειλα και εγώ από Banggood στα 29 ευρώ. Η International έκδοση. Shipped out μου λέει 18/7 έχει παραγγείλει κάποιος από Banggood να μου πει σε πόσο καιρό θα παραλάβω περίπου; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από banggood εγώ. Παραγγελία 3/7. Σήμερα το πακέτο έγραψε arrived in a country of destination. Θεωρητικά μέχρι Παρασκευή θα έχω παραλάβει. Priority έβαλα όμως. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Ναι γίνεται σαν καινούριο ,πάρε back up σίγουρα από φωτογραφίες να μην τις χάσεις εκτός και αν τις βάλεις στη micro sd. Αλλά για μένα πάρε back up και στήσε το τηλέφωνο από την αρχή , θα δεις διαφορά και στην ταχύτητα” Μόνο φωτογραφίες θα τραβήξω back up. Όλα τα άλλα από την αρχή.
-
Καλημέρα. Οσο και αν ακουστεί αστείο, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάνω επαναφορά εργοστσσιακων ρυθμίσεων, θα χάσω φωτογραφίες και την μνήμη του τηλεφώνου; θα πρέπει να πάρω back up ; Δεν το έχω ξανά κάνει έτσι (πάντα με twrp έκανα στα παλαιότερα τηλεφωνα) Edit εδώ θα πρέπει να πάω; fbdfe9c7888ddc9fd38a9f6bcc565a08.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από juke: “Μετά το πέρασμα της pie είχα λαγκαρισματα και ανεβασμένες θερμοκρασίες και προχώρησα σε factory reset και όλα έστρωσαν συν ότι είναι πιο γρήγορο από πριν. Τελικά νομίζω είναι μονόδρομος το factory reset από 8 σε 9 android και ας είναι και ΟΤΑ και global” Και εγώ πρέπει να κάνω γιατί κάποιες στιγμές λαγκαρει άσχημα το τηλέφωνο. Πήγα βίαια όπως είπε ένα παιδί παραπάνω και καταλαβαίνω διαφορά στην απόδοση. Όχι στην μπαταρία. Εκεί είμαι στα ίδια επίπεδα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ManosSk: “Τελικά με ένα factory reset και ξαναπέρασμα την Ρομ το dark mode δουλεύει και στο αυτόματο!” Το αυτόματο dark mode ισχύει μόνο για τις beta; για την τελευταία global stable δηλαδή όχι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Γεια σας παιδιά! Έκανα πρόσφατα update σε 10.3.1.Ενεργοποιώ το ambient display αλλά δεν λειτουργεί ούτε μου εμφανίζει επιλογές για το ρολόι.Ξέρετε τι φταίει; Μήπως παίζει ρόλο ότι έχω region Ινδία; Ευχαριστώ!!” Νομίζω αυτό είναι μόνο για amoled οθόνες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Businessman: “Official νομίζω.” Γιατί δεν περνάς την ρομ ξανά όπως είναι; εγώ την πέρασα και εξαφανίστηκαν εντελώς κάτι περίεργα λαγκακια που έκανε.. Έγραψα 10 ώρες sot σχεδόν. 556297d56e004ba9785561943727c748.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από fanismarg: “Μετά το update σε pie υπάρχουν λαγκ... Να φταίει που επανέφερα ένα buck up που είχα στο Mi clound; όταν πάω να γυρίσω στην αρχική με swipe παγώνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν αλλάζουμε έκδοση android καλό είναι να μην επαναφέρουμε backup για θέμα συμβατότητας η παλαιών αμαρτιών!!!! :thumbsup:” Ούτε τις εφαρμογές;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@angarato_surion , στο 90% των περιπτώσεων θα έχεις παντού 4G, αν έχεις πρόβλημα θα είναι σε απομακρυσμένες περιοχές...προσωπικά έχω δει την διαφορά της B20 μόνο στην περιοχή του Γυθείου και αυτό πάνω στο χωριό... :)” Πίστεψε με μόνο στις πόλεις θα έχει. Οπουδήποτε πάει σε παραλίες χωριά κτλπ δεν θα έχει τίποτα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από fanismarg: “Έκανα το update... Δε μου ζήτησε factory reset... Μέχρι τώρα καλά το βλέπω... Ούτε lag ούτε τίποτα... Θα δω κ την μπαταρία τις επόμενες μέρες... Dark theme ωραίο... Να βρω κ ένα θέμα καλό να ταιριάζει τώρα κ όλα καλά... Καμία πρόταση; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το vowifi δουλεύει;Μόλις έκανα την αναβάθμιση και το vowifi δουλεύει ” Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από angarato_surion: “ενα …