Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-586 από 586.
-
Παράθεση από DrSaG: “@pavlidisc Μετα την 7.3.5 Global stable η μπαταρία έπεσε δραματικά. Πλέον είμαι στις 4.5-6 ώρες SoT με το ζόρι ενώ με την 7.2.3.0 έπιασα 9 ώρες για πλάκα. Δεν έχω χρόνο να βάλω την ελληνική τώρα να την δοκιμάσω Έχει βρει κανείς λύση για την οθόνη που κλείνει κατα την κλήση; Πιάνει ο αισθητήρας, κλείνει η οθόνη για εξοικονόμηση αλλά μετά μόλις τερματίσω την κλήση δεν ξανά ανοίγει και πρέπει να την ξεκλειδωσω. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Κάνε recalibrate τους…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SeRGiOPaOk4: “για να μην ξεφευγουμε κι ολας ενα τελευταιο το NL δεν εχει τελωνεια σωστα; και παλι ευχαριστω” Σε δέμα που έρχεται με ΕΛΤΑ στην Ελλάδα δεν έχεις θέμα. Τώρα αν βάλεις DHL κτλπ πας 99% τελωνείο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SeRGiOPaOk4: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από SeRGiOPaOk4: “Καταρχας ευχαριστω που βρεθηκες και με βοηθας, αυτο θελω να αποφυγω γιατι ακουω δυσκολο και δυσκολο να φλασαρεις απο αυτη τη ρομ και δεν ξερω τι να περιμενω. Ειναι ευκολο; ή να τους πω να το αφησουν ετσι(εαν γινεται) ” Αν έχεις windows 7 χ64 είναι σχετικά εύκολη διαδικασία.Βέβαια το πιο εύκολο είναι να το πάρεις με dev ρομ. Δες εδώ αλλαγή από multi σε dev.” οποτε καταλειγουμε σε vickmall που τωρα τελευταια δεν ακουω …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SeRGiOPaOk4: “Καταρχας ευχαριστω που βρεθηκες και με βοηθας, αυτο θελω να αποφυγω γιατι ακουω δυσκολο και δυσκολο να φλασαρεις απο αυτη τη ρομ και δεν ξερω τι να περιμενω. Ειναι ευκολο; ή να τους πω να το αφησουν ετσι(εαν γινεται)” Μου έχουν πει ότι με dev rom είναι πιο απλή η διαδικασία γιατί ξεπερνάς κάποια άλλα βήματα. Επίσης η dev ενδείκνυται για καθημερινή χρήση μέχρι πχ να έρθει ο κωδικός για unlock bootloader. Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SeRGiOPaOk4: “παιδια το εχει παρει κανενας απο Gearbest με ποια ρομ ερχεται;” Επειδή και εγώ από εκεί θα το έπαιρνα, δεν είδα επιλογή να βάλει την dev rom και έτσι προτίμησα το vickmall. Προτιμώ να μην μπαίνω σε μεγάλες διαδικασίες φλασαρισματος για να φτάσω επιτέλους στην ελληνική. Εφόσον υπάρχει τρόπος προτιμησα την dev.