Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 485.
-
ολα κομπλε
-
που ακριβως τον δηλωνω?
-
Καλημέρα, προσπαθώ να ξεκλειδώσω ένα μι Μαξ 2 και μου βγάζει αυτό παρόλο που έχω βάλει τον ίδιο account και στο τηλ και στο mi unlock. Μπήκα στο mi cloud και την συσκευή την έχει περασμένη. Τι μπορεί να συμβαίνει? 684f6fb1e817a27f1ce2067bd64c056e.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΜόλις κάνω format data, κάνω rebbot στο ρικοβερι πάλι και μετά περνάω στο twrp την ρομ από το πισι έτσι? Και μετά φλας φυσικά. Λέω να κάνω format data πριν την miui 11.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@Octaviastikos θα έχουμε xtrv?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση το Σάββατο, πρώτη dev miui 11?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΡυθμίσεις--προβολή-λειτουργία πλήρους οθόνης
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΔεν υπάρχει λόγος φίλε να κατεβάσεις global dev διότι τις σταμάτησε η xiaomi για όλες τις συσκευές πλέον. Κάθεσαι με την stable όπως είσαι περιμένοντας update ή ξεκλειδωνεις bootloader, περνάς twrp και μετά την ελληνική xtrv με όλα τα καλά.
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
Jordan Nidis - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΤο mobile Internet τι λέει ρε παιδιά? Αξιζει? Έχουν μια προσφορά 30 γιγα με 20 ευρώ. Δυτική Αττική μένω. Αξίζει να δοκιμάσω ή τζάμπα τα λεφτά? Το μόνο αρνητικό είναι η διάρκεια που είναι 24μηνο. Αλλά σαν δίκτυο, αξίζει?
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Vodafone (Internet)
Jordan Nidis - - Vodafone (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, εχω ένα νούμερο cosmote και σκέφτομαι να βάλω μια κάρτα Vodafone Internet on the go στο mi 9 που έχω. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιησει ποτέ δύο κάρτες στο κινητό, θα μπορώ να σερφαρω με Vodafone και ταυτόχρονα να μιλάω στην cosmote? Αυτή δεν είναι η έννοια dual standbuy?
-
Έκανα factory reset και πέρασε τελικά.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δεν κάνεις ένα factory reset ? Δεν έχει τύχει ξανά κάτι παρόμοιο, μάλλον πορς πρόβλημα στη συσκευή-λογαριασμό σου δείχνει ” να κανω ενα factory reset , αλλα στις αλλες ρομ γιατι δεν το εκανε? Παράθεση από Octaviastikos: “@apo.stam Οταν με το κελί λάβουμε την miui 11 τότε θα ενεργοποιηθεί...ο διάκοπτης...ακόμα στην Κίνα δοκιμάζεται.... ” απο'τι θυμαμαι ειχες και εσυ προβλημα με το acount στην 9.8.29 .... τωρα την περασες κανονικα την 9.9.6 ? δεν σου ζητησε παλι acount?
-
Φίλε σε ευχαριστώ, αλλά από την στιγμή που κρασαρει η εφαρμογή 'find my phone' δεν ξεκολλάει με τίποτα. Ζητάει συνέχεια τον κωδικό. Το βάζεις σωστά και εκείνο ξανά μάνα τον ζητάει πάλι. Εννοείται συνδεδεμένος σε WiFi.
-
Ναι και ξαναζηταει τα ίδια πάλι