Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 485.
-
Τελικά ρε παιδιά τι γίνεται με αυτή την ιστορία που κρασαρει η εύρεση συσκευής? Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από Κίνα? Και στην 9.8.29 και στην 9.9.6 το ίδιο πράγμα. Και στην 9.8.15 κρασαρουν άλλες εφαρμογές.....τι γίνετε? 50be640d6677e73f3a51f1d643fd34ee.jpg
-
Υπάρχει κάποιος να μου πει αν από την 9.8.22 πέρασε την 9.9.6 σε mi9 και δουλεύει χωρίς πρόβλημα? Γιατί εμένα δεν ανοίγει πάλι το κινητό. Ζητάει συνεχώς ξεκλείδωμα του mi account.
-
@kostas234 πως την πέρασες? Δεν είχες θέμα με το να σου ζητάει ξεκλείδωμα στο mi acount? Ποια ρομ είχες πριν?
-
Τα ίδια, πάλι πετάει το λογαριασμό mi να βάλω. Τέλος πάντων
-
Μι9 τα ίδια πάλι. Πρόβλημα με το mi account. Κρασαρει το find my phone και δςξ ανοίγει.
-
@amavroudis ευχαριστώ. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα. Γιατί όταν από την 9.8.22 κάνοντας downgrade στην 9.8.15 μετά το φλασαρισμα ανοίγει στην lockscreen για λίγο και μετά επιστρέφει στο twrp? Δλδ δεν ανοίγει καν. Για mi9 μιλάω.
-
Καλημέρα, στις 24/9 γίνετε η παρουσίαση του miui 11. Εκείνη την εβδομάδα να περιμένουμε λογικά και την πρώτη beta? Λογικά η μετάβαση από 10 σε 11 θα χρειάζεται και format data έτσι?
-
@MIUI_ART θα γίνει κάποιο φιξ της ρομ?
-
Τίποτα, κρασαρει η εύρεση συσκευής και δεν αναγνωρίζει τον κωδικό mi. Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα με μι9?
-
Αυτό λέω παιδιά, βάζω τον σωστό κωδικό mi και δεν ανοίγει. Συνδεδεμένος σε δίκτυο. Κάνει load και μετά βγάζει την ίδια κάρτα. Τώρα ξανακατεβάζω την ρομ από υπολογιστή και θα ξανακάνω πάλι προσπάθεια.
-
@MIUI_ART Καλημέρα, σε mi9 η ρομ μόλις βάλω το πιν της κάρτας σιμ, μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Βάζοντας τον σωστό κωδικό δεν ξεκλειδώνει. Αναγκαστικά επιστρέφω στην προηγούμενη ρομ. Την έχω κατεβάσει και δεύτερη φορά, την έχω φλασαρει πολλές φορές και συμβαίνει πάντα το ίδιο. Ενώ στην προηγούμενη όλα καλά. Το έχει το πρόβλημα και άλλος με mi9? Θα γίνει κάποιο φιξ της ρομ? 91b5b6db75894bdfccb47226d0416963.jpg
-
Το screen cast mode που το έχει ρε παιδιά και δεν το βρίσκω?
-
@Bill00 Redmi K20 (Mi 9T): MIUI 10 v10.3.6.0 Global Stable ROM (Fastboot & Recovery) | MIUI Blog
-
Σε mi9 δεν δουλεύει ξανά το ΟΤΑ και η συλλογή κρασαρει όπως και στο battery usage stats, όταν πατάς οθόνη να δεις χρόνο, δεν δείχνει. Λογικά αν αποφασίσω επιστροφή στην ρομ της προηγούμενης εβδομάδας, δεν θα έχω πρόβλημα έτσι? Έτσι εμφανίζεται η συλλογή fbe477b2d5de00b9ad4139630b668884.jpg
-
Xiaomi MIUI Official Forum Εδώ είναι όλες, ανά συσκευή.
-
Σε μι9 με αντροιντ 10 δεν δουλεύουν τα οτα. Φλασαρα το φιξ του οτα που είχατε στείλει, έκανα και εκκαθάριση δεδομένων, αλλά τίποτα. Εκτός αν αυτό το φιξ είναι για αντροιντ 9 και όχι για 10
-
Ακριβώς το ίδιο και εγώ.