Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 485.
-
Καλημέρα, εμένα στο μειλ που ήρθε, δεν έχει για mi8 rom.
-
Μια ερώτηση. Στην xtrv με Android 9 10.8.11 μπορώ να γυρίσω πίσω μια ρομ ή όχι? Ή στην σημερινή μπορώ μετά να πάω στην προηγούμενη? Ισχύει arb?
-
Για θυμίστε μου, από xtrv dev σε stable και το αντίστροφο, θέλει μόνο wipes ή και factory reset? Είναι η τελευταία xtrv dev με china source που έχω. Τώρα το είδα, σε adroid 8 είναι για mi8? Η dev είναι σε 9.
-
@MIUI_ART καλημερα, δεν κλείνει το κινητό, ούτε με αυτή την ρομ ούτε με την προηγούμενη. Τι παίζει? Πατάω απενεργοποιηση και δεν κλείνει. Σβήνει και ανοίγει πάλι χωρίς να ζητήσει πιν κλπ.
-
Ρε παίδες, σε μι8, δεν κλείνει το κινητό. Πατάς απενεργοποιηση και δεν κλείνει. Ανοίγει καπάκι. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Το ίδιο και στην προηγούμενη έκανε.
-
Καλημέρα, σε μι8 η λειτουργία της απενεργοποιησης δεν λειτουργεί. Ούτε στην προηγούμενη δεν έκλεινε το κινητό. Τι γίνεται? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κλείνουμε το κινητό?
-
Η μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία που έχω δει στο mi 8 είναι με την συγκεκριμένη ρομ. Μπράβο παίδες. Και η πιο γρήγορη και smooth μην ξεχάσω!!! e82bea3afa3cef963ab7c6306c2f61ee.jpg
-
Δεν μπορώ να περάσω ήχο κλήσης μέσω audiko.... Το έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Βάζω default έναν ήχο, αλλά μετά στις ρυθμίσεις στο ήχο κλήσης το έχει χωρίς ήχο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, σε mi 8 δεν δουλεύει το μενού του power button για επανεκκίνηση, fastboot, recovery κλπ. Η εφαρμογή της αναβάθμισης κρασαρει πάλι. Η ρομ πάντως είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, πολύ πιο γρήγορη και smooth. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART καλημέρα, mail θα μας έρθει? Εμένα ο updater κρασαρει