Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 218.
-
Σε kenzo δεν αλλάζει η περιοχή (είναι Ελλάδα, αλλά θέλω να βάλω Ινδία για να εχω carousel & mi message). Υπαρχει κάποιος τρόπος? Φυσικά έγινε factory reset πριν την εγκατάσταση.
-
Έβαλα μετά από πολύ καιρό (είχα μείνει στη τελευταία global) στο helium την χτεσινή aroma που είναι και πάλι global (αφού έκανα τα απαραίτητα backup, ετσι για να βρίσκονται) και χωρις reset λειτουργούν όλα. Επίσης είπα να δοκιμάσω για πρωτη φορά την google camera. Τώρα έχω και τις δυο κάμερες (google & miui), η δε google έχει άπειρες ρυθμίσεις και με εχει πελαγωσει. Δεν ξέρω αν θα καταφερω να την ρυθμίσω στη μεγιστη δυνατη ποιότητα.... Αν αποφασίσω να την αφαιρέσω πως το κάνω?
-
Στο heliυm είχα μείνει με την 8.10.18 γιατί μετά γυρίσαμε σε china source και δεν ήθελα να κάνω reset. Επειδή νομίζω είναι global/eu με την καινούρια δοκιμαστική, δεν θα χρειαστεί reset, σωστά?
-
Στον σερβερ με τις aroma για vip εχει 2 ρομ για HMNote3pro: 1. xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_8.12.27-6.0.zip και 2. xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote3Pro_8.12.27_v10-miui-hellas-XTRV-HMNote3Pro_8.12.27_v10-6.0.zip Ποια απο τις δυο ειναι (η aroma) για το kenzo ?
-
Πέρασα στο kenzo την port aroma. Πρώτη παρατηρηση (θετική) ειναι οτι δουλευει (επιτέλους) ξανα το mi cloud
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΥπάρχει καμία περίπτωση, να ασχοληθεί κάποιος με το κακόμοιρο το cappu (mi pad 3) και να του φτιαξει μια ρομ με miui 10 dev ή stable με ελληνικά? Είδα οτι οι Ιταλοί έχουν κανονικά multilingual rom την τελευταια dev (8.11.22). Δεν θελω να βαλω την δικια τους, εμεις γιατι το σνομπαραμε ετσι?
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΠαράθεση από pointer_p: “Κάνεις unlock το bootloader και βαζεις οτι θες. Προχθές το ξεκλείδωσα και έβαλα global unofficial rom απο xiaomi.eu για να έχω ελληνικά στο menu. ” Επιβεβαιώνεις ότι η η ρομ για το clover κάνει ΚΑΙ για το mi pad 4 plus (με την 10.1 οθονη, εκτος απο το 8αρι). Σωστά?
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΑν παρω με china rom θα μπορεσω να βαλω την δικια μας, αφου ειναι ιδια για το pad 4 και για το pad 4 plus, η θα ειναι κλειδωμενο μονο για την china και δεν θα παιρνει αλλη?
-
Xiaomi Mi Pad 4 Plus
ΜήνυμαΞέρει κανείς αν έχει βγεί το global μοντέλο του mi pad 4 plus 128? (και κανένα λινκ απο μαγαζι...)
-
-
Η Aroma σε helium μέχρι στιγμής λειτουργεί οκ
-
Aroma σε helium όλα καλά μέχρι στιγμής!
-
-
-
-
Περαστηκε σε helium μέσω updater από Παρασκευή βράδυ. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
-