Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 218.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε helium η aroma, μια χαρά μέχρι στιγμής
-
-
Παράθεση από Nelias: “@kbougiouklis χωρίς να έχω την εμπειρία του @gkalen επειδή είδα ότι το καρουζελ το δουλεύεις με δεδομένα , ρίξε μια ματιά αν έχεις δώσεις το δικαίωμα στην εφαρμογή να δουλεύει με δεδομένα. Πήγαινε Ασφάλεια/Χρήση δεδομένων//περιορισμος χρήσης δεδομένων/στο τέλος Εφαρμογές συστήματος/Mi Wallpaper carousel.. δες αν είναι ενεργοποιημένο, αν όχι ενεργοποίησέ το ” Είναι όλα ρυθμισμένα σωστά, δούλευε κανονικά πριν λίγες μέρες και με data και με wifi. Ξαφνικά δεν συνδεόταν στον ser…
-
Παράθεση από gkalen: “@kbougiouklis Για πήγαινε στις Ρυθμίσεις/Οθόνη κλειδώματος..../Ταπετσαρία carousel/ ... Και δες αν είναι ενεργό .. Αφού αλλάξεις region σε Ινδία πρώτα .. ” Ενεργό είναι. Απλά δεν συνδέεται στους σερβερς για να κατεβάσει wallpapers. Κοίτα το screenshot
-
Το carousel στην οθόνη κλειδώματος λεει χωρις συνδεση. Εχω αλλαξει το region σε ινδια (δοκιμασα και Ελβετία), αλλα τιποτα. Ξερει κανεις κατι?
-
Σε helium όλα καλα
-
Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία. Πότε είναι καλύτερα να γίνεται το wipe cache & dalvik cache, ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ την εγκατάσταση της rom;
-
-
Σε helium όλα καλά μεχρι τώρα
-
-
Παράθεση από narutog7: “Δεν δουλεύει το Πες Βρες! εδώ και αρκετές βδομάδες.. Εχω δοκιμάσει clear all data, redownload αλλά κολλάει πάντα στο "Αρχικοποίηση εφαρμογής" Δεν είναι και ΤΟ πρόβλημα, αλλά άμα γίνεται να διορθωθεί κάπως, θα το εκτιμούσα αφάνταστα! ” Αν εχεις το adaway δοκιμασε να το απενεργοποιησεις για λιγο και δες αν δουλευει
-
Παράθεση από nassos_GR: “Όλα καλά σε Mido. Αναρωτιέμαι όμως ποτέ θα προστεθεί το bokeh effect στην default camera. ” Στο helium πάντως το λέει "Αλλαγή κλίσης"... τρέχα γύρευε δηλαδή!
-
Στο helium πάντως η 8.8.9 μέχρι στιγμής καλά πάει (δεν χρησιμοποιώ dual apps)
-
-
-
Δεν είναι δικό μου, αλλά το βάζω για όποιον ενδιαφέρεται. Εγκατάσταση από twrp.
-
Καλή τύχη!
-
Σε helium, μέχρι στιγμής όλα καλά