Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.

• Μiui 12

klgrpls - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Σε όλα. Αν περαστεί fastboot με το persist.img μέσα πας σε l3. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. ” Δηλαδή ξεχνάμε τη fastboot εντελώς; Ακόμη και τη μαμά rom σε untouched τηλέφωνο; Γίνεται να περάσουμε fastboot ενώ έχουμε αφαιρέσει το persist.img;

• Μiui 12

klgrpls - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Παράθεση από makaroni: “Τι είναι αυτό το L1. έχει σχέση με τα βίντεο ; ” Ναι. υπαρχουν εφαρμογες, netflix, amazon prime κτλ, που χρειαζοντε το επιπεδο ασφαλειας να ειναι στο L1 για να μπορουν να παιξουν σε hd...το widevine αλλαζει σε L3 αν βαλουμε καποια fastboot, γιατι μας περναει και το persist.img που ειναι υπευθυνο για την αλλαγη. Οπως επισης αν εγκαταστησουμε χειροκινητα το persist.img για να λυσουμε συνηθως προβληματα με αισθητηρες. Μετα απο τα παραπανω δεν υπαρχει γι…

• Παράθεση από NasDriver: “Εκτός και εάν πάρεις συμβατή άλλης μάρκας, πχ κατά καιρούς έχουν ακουστεί καλά λόγια για τις nohon ” Ok. Θα το κοιτάξω.

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχουν γενικότερα γνήσια ανταλλακτικά...εκτός και εάν βρεις κανένα χαλασμένο και το πάρεις για ανταλλακτικά ” Ευχαριστώ. Οπότε καλύτερα με την ήδη υπάρχουσα.

• Καλημερα. Γνωρίζουμε εάν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες στην Ελλάδα για το τηλέφωνο και αν ναι από πού μπορούμε να πάρουμε;

• Παράθεση από ManosSk: “Καλημέρα, χτες πέρασα την 9.3.25 πάνω από την 9.3.7 που είχα πριν και το τηλέφωνο λειτουργεί το ίδιο απροβλημάτιστα. Γρήγορο και προπάντων σταθερό! Σήμερα, όταν βρω τον χρόνο θα την ξαναπεράσω με format τα πάντα όλα (όπως μου αρέσει να κάνω στις αλλαγές ρομ) για να δω αν θα βελτιωθεί και άλλο. ” Καλημέρα. Από μπαταρία πως το είδες; Εγώ γιαυτό ξαναγυρνάω στην 8.1 xtrv, σε 4 ωρες έχασα 4% με τα πάντα κλειστα και το στήσιμο που κάνω πάντα στο κινητο. Την πέρασα με format data…

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες σε fastboot mode , πατησε παρατεταμένα το power κ το vol - να βγει κ να ξαναμπεί. Έτσι θα είναι σε fastboot mode ” ευχαριστώ

• Καλημέρα. Πέρασα χθες βράδυ την 9.3.25. Σήμερα το πρωϊ προσπάθησα να γυρίσω με Fastboot στην global 10.2.2.0. αλλά το miflash δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο. Τα φώτα σας....

• Και στο δικό μου whyred αφού περάστηκε το zip, η αιθμομηχανη λειτουργεί κανονικά.

• Και στο δικό μου whyred η αριθμομηχανή δε δουλεύει.

• Καλησπέρα. Το ίδιο και σε μένα. Ανανέωσα την εξάμηνη που είχα χθες το απόγευμα αλλά μέχρι τώρα δε βλέπω κάτι.

• Παράθεση από Andreas Detsirapis: “Καλησπέρα. Έχει 1 εβδομάδα που πήρα το Pocophone F1. Σήμερα το πρωί ξεκλείδωσα επιτελούς τον bootloader. Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βάλω το twrp. Επίσης διαβάζω ότι έχετε πάρει Android 9 Pie. Σε έμενα ήρθε σήμερα το πρωί αυτή η ενημέρωση στις φώτο που σας στέλνω. Ποια rom μου πρωτείνετε να βάλω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ” Εδώ είσαι Εγκατάσταση Ελληνικής XTRV

• Παράθεση από proimos: “Μήπως είναι το, use app icons for notifications στο ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης. ” Ευχαριστώ, αυτό ήταν.

• Παράθεση από proimos: “Παράθεση από klgrpls: “Ειδοποιήσεις στα πλακίδια των εφαρμογών έχεις; Στην official είχα ενώ στην xtrv όχι. ” Καλημέρα, έχω xtrv 8.11.29 , έχω ειδοποιήσεις στα πλακίδια, (δοκίμασα και την eu 8.11.29 αλλά είναι σχεδόν ίδια). Δοκίμασα και Ros stable 8.12.6 (μάπα). Σιγά σιγά θα στρώσει το poco είναι στην αρχή, τώρα πέρασε σε android 9.Επειδή βαρέθηκα, θα περνάω μόνο τις δικές μας dev. Άλλωστε έχουμε και το καλύτερο φρεσκο Τwrp berillium 9 by Geoando 555.! Μετά την εγκατάσταση…

• Την πέρασα από χθες στο pocophone. Μέχρι τώρα όλα καλά εκτός από τις ειδοποιήσεις στα πλακίδια των εφαρμογών. Δε φαίνονται καθόλου ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Με τη global που είχα πριν φαίνονταν (αν και μόνο μια φισαλιδα, όχι όπως στο rn5 που μέσα σε αυτή φαίνεται και το πλήθος αυτών).

• Παράθεση από proimos: “Το poco δεν κυκλοφορεί Κίνα, αλλά Ινδία , συνεπώς δεν υπάρχει china rom, αλλά μόνο global, που διαθέτει και η xiaomi eu, που ναι μεν σε όλες έχει βάση την china εκτός του poco. Άρα και η ελληνική είναι η μόνη με global sourse που προέρχεται από xiaomi Eu, αφού μόνο αυτή υπάρχει. Όσο αφορά το backup, το mi cloud έχει θέματα και δεν μου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές με data. Για γρήγορο στήσιμο από την αρχή χρησιμοποιώ το superbackup που επαναφέρει επαφές, κλήσεις, μηνύματα …

• Παράθεση από proimos: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59836/Εδώ το είδα. (miui Eu roms download). Έχει ακριβώς τα ίδια bloatwares (20) όπως η global, που σβήνω κάθε φορά. Αυτό μόνο στo poco, στο mido που είναι china είναι πιο καθαρή. Τουλάχιστον αυτό νομίζω... ” Αν θα δεις εδώ Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM αναγράφεται ότι Όλες οι ROM έχουν πλέον Source από China/Xiaomi.eu. Μιλάω πάντα για την Ελληνική xtrv για την οποία έγραψα.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από proimos: “Νομίζω ότι όλες οι roms του EU είναι china source, εκτός του poco, που είναι απο global (γι'αυτό χάνει λίγα λάδια). Και η δικιά μας είναι από global. Κάνω λάθος; ” Απ΄ότι βλέπω china είναι.

• Καλησπέρα. Σήμερα πέρασα την Ελληνική xtrv. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να φαίνονται οι ειδοποιήσεις στα εικονίδια των εφαρμογών; Με τη global που είχα πριν φαίνονταν (αν και μόνο μια φισαλιδα, όχι όπως στο rn5 που μέσα σε αυτή φαίνεται και το πλήθος αυτών).