καλησπερα παιδια μια ερωτηση!!! εχω την σταθερη global 10.0.2.0 την οποια εκανε το κινητο τ μονο τ αναβαθμιση απο την 0.1 !!! εχω καιρο να ασχοληεθω μ το τηλ μ κ σημερα ειδα πως στο επισημο site της miui υπαρχει η σταθερη 10.0.4.0 !!! γτ δν την εκανε το κινητο την αναβαθμιση? ευχαριστω!!!
αυτο ειδα ναι κ μ κινησε την περιεργια κ θελω να κανω εγκατασταση την σταθερη...βασικα ειχα την σταθερη 9 κ μολις βγηκε η 10 σε ντεβελοπερ την εβαλα στο κινητο μεχρι να βγει η σταθερη κ τωρα θελω να την βαλω κ δν ξερω αν εχω καποιο θεμα με το να μπριικαρει η συσκευη θα το κανω με το xiaomo tool
καλησπερα!!! για τον φιλο π δν ανοιγε το πληκτρολογιο μου το εκανε κ εμνα μολις!!! γραψε τον κωδικο του wifi εκει π σ ζηταει να βαλεις τον κωδικο για τπν λογαροασμο κ κανε τον αντιγραφη επικολληση εκει π σ ζηταει αν συνδεθεις στο wifi εγω αυτο εκανα κ ολα κομπλε!!!
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) ακολουθησε τον οδηγο αλλα θα χασεις τ αρχεια σου ολα! κ μετα θα πρεπει απο την αρχη να στεισεις το τηλεφωνο σου!!! (ξεκλειδωμα bootloader κ τα λοιπα!)
καλησπερα παιδια!!!...μετα απο λιγο ψαξιμο η καλυτερη ρομ για το τηλ μ ειναι η xtrv ΤΕΛΟΣ!!!....Χωρις πολλες κ περιττες εφαρμογες κ το κινητο ρολαρει αψογα!!!..αντε να δουμε ποτε και ΑΝ θα ξεκολλησουμε εμεις απο το lollipop!!!
καλησπερα ολα καλα σε hennessy απλα εχω θεμα με αυτο το θεμα ακομη κ αν το κανω επιλογη κατα την εγκατασταση της ρομ μετα απο λιγο μ το πεταει!!! κ επισης δν ανοιγει η εφαρρμογη του φορουμ!