Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από klainmaingr: “Παίζει να χρειάζεται πάνω απο 10-15 λεπτά για να πάρει μπρός; Να πάω απο miflash; ” Δεν παίζει να ανοίξει ποτέ αν δεν βάλεις τροποποιημένο boot.img ή άλλο twrpOfficial καλά είναι να βάζεις με miflash .. ” Ωραία το έβαλα με miflash και όλα κομπλέ. Τώρα το μόνο που έμεινε είναι το supersu. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό απο την kenzo 8.0.1.0 GTV ή θέλει συγκεκριμένο για την 8.0.5.0 global? Για το adaway το θέλω και μόνο οπότε αν υπάρχει κάποια άλλη…
-
Για να πάμε απο την 8.0.1.0 GTV se global official ποια είναι η σωστή διαδικασία; Έκανα ένα full wipe απο twrp και μετά install απο sd την 8.0.5.0 global αλλα φαίνεται να σκαλώνει στο ΜΙ στην αρχή. Παίζει να χρειάζεται πάνω απο 10-15 λεπτά για να πάρει μπρός; Να πάω απο miflash;
-
Ναι εχω κανει και wipe system και ξαναμανα clean install. Αν δε κανω λαθος με ειχες βοηθησει και εσυ οταν καταλαθος εκανα wipe τα παντα μαζι με system και εκανα ενα υπερclean install. Να το ξανακανω αλλα νιωθω οτι ειναι θεμα χρονου να ξαναξεκινησει το προβλημα και τζαμπα θα φαω ταλαιπωρια με τα flash. Αν μη τι αλλο θα το αφησω για οταν βγει η επομενη. Οσον αφορα το deep sleep, 52% απο τις τελευταιες 58 ωρες ηταν σε deep sleep και 30% σε 691. Τα υπολοιπα ψιλα σε αλλες συχνοτητες. Governor interac…
-
To gsam μου εβγαζε αντιστοιχα android και android system με 40-50% το καθενα. Wipe και factory reset τεινουν να κανουν το τηλεφωνο να λειτουργει για μερικες μερες και μετα προς το drain τραβά. Αν κρινω απο το google ολοι κατηγορουν το google play services αλλα ουτε το κιν ουτε το gsam ουτε αλλα battery managers το απομονωνουν για να το επιβεβαιωσω. Αλλα και να το επιβεβαιωσω δεν ξερω ποια θα ηταν η λυση. Να πω οτι πραγματικα τα παντα ειναι κλειστα. Sync auto-updateκτλ ουτε για αστειο. Για το dee…
-
Καλο χρυσο το note 3 pro, αλλα με αυτο το battery drain θα με αναγκασει να το δωσω. Το πηρα για την μπαταρια του και οταν θυμαται να drainαρει ριναι πραγματικα απογοητευτικο. 3 το βραδυ 100% φορτιση. 9 το πρωι 75% και λεω και ευχαριστω. δεδομενα, wifi, brightness τα ΠΑΝΤΑ κλειστα γιατι το εκανα για δοκιμη. Κανενα app autostart και κανενα app στο φοντο με fresh reboot πριν πεσω για υπνο. Android και android service οι υπευθυνοι. Θα ρωτουσα αν υπαρχει καποια λυση αλλα πραγματικα δεν ξερω τι αλλο μ…
-
Απο σημερα το πρωι και σε μενα και στη γυναικα εκανε update το calendar και μας βγαζει notifications φτιαγμενα μεσα στο calendar σαν events/festivals για τις αντιστοιχες Ινδικες εορτες. Καλη φαση να ξερεις ποτε γιορταζει ο Βραχμαπουτρα, δε λεω, αλλα τι φαση να χτυπάει να σου πει πρωι πρωι οτι ειναι του αγιου shanazinambra! Και δεν απενεργοποιειται με τιποτα απο τα καλενταρ σετινγκς. Τελευταια ελληνικη stable 7.
-
Παράθεση από osalonikios: “Με router εμπορίου η πιθανότητα προβλημάτων περιορίζεται αισθητα. Κι επειδή στο ξαναλέω και τα router που δινουν οι πάροχοι κι αυτα εμποριου είναι αν α δαχτυλώσεις γλυτώνεις αρκετα €. Παθών είμαι με μια αηδία του ΟΤΕ, μια της Wind και μια της HOL. To ένα το έσπασα από τα νεύρα μου. Το 1 το έσπασα, το ένα το πήγα πίσω και πήρα άλλο και το άλλο το εστρωσα μονος μου αλλάζωντας του το firmware. Είναι πολύ ευκολότερο από τι νομίζεις. ” Ναι δεν έχω πρόβλημα να βάλω χέρι σε δ…
-
Τι να σημαίνει όμως δυσλειτουργία της wind; Δίκτυο είναι θα έπρεπε να μπορούμε να διευκρινήσουμε το λόγο που δεν κολλάει το κινητό με το εκάστοτε router/εταιρία και να προσαρμοστούμε ανάλογα. Γιατί άντε εγώ διόρθωσα το θέμα στο σπίτι αλλάζοντας ρουτερ. Το συγκεκριμένο όμως το δίνει η wind σε όλους τους συνδρομητές της σαν τελευταίο οπότε είναι πρόβλημα που αναγκαστικά θα επανέλθει σε άλλες συνθήκες που δε θα έχω και έλεγχο του ρούτερ/σύνδεσης. Τώρα που το σκέφτομαι και στις διακοπές σε ενοικιαζό…
-
Χαιρετώ και πάλι το φόρουμ. Ο αδερφός μου κατάφερε να σπάσει το πλαστικό απο το charging port του redmi note 2 του και φυσικά καλούμαι να βγάλω το φίδι απο την τρύπα. Νόμιζα οτι το πρόβλημα ήταν αλλού αλλα τελικά φαίνεται οτι απλά δεν κάνει καλή επαφή (εώς καθόλου). Τη διαδικασία αλλαγής νομίζω την χώνεψα μιας και το άνοιξα όλο και φαίνονται απλά πραγματάκια και μερικές βιδούλες αφού αλλάζεις όλο το pcb. Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site για να πάρω το ανταλλακτικό; Κάποια που είδα στο a…
-
Παράθεση από osalonikios: “Αν είσαι Θεσσαλονίκη έλα να σου δώσω όσα router θελεις. Ένα είναι και Asus αλλά δεν είναι modem. Δλδ πρέπει να παρει ίντερνετ από άλλο μεσω ethernet και το στέλνει σε wifi και LAN. Εννοείται δωρέαν. ” Σε ευχαριστώ πολύ και μόνο για τη διάθεση. Θα δοκιμάσω το καινούριο μόλις πάω σπίτι να δώ αν όντως είναι θέμα ρουτερ και αν τυχόν έχω κάποιο νέο θα ενημερώσω. Πρίν απο αυτό θα απαιτήσω και νέα ρούτερ απο τη wind αν φανεί οτι πράγματι φταίει αυτό. Πέρα απο αυτά πάντως μου …
-
Ανάλογα την ώρα έχω απο 3 μέχρι 6 συσκευές συνδεδεμένες. Και 7-8 να βάλω άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Τα μόνα που χάνουν το ίντερνετ είναι τα note. Το router είναι πράγματι ένα ZTE του κιλού απο την wind. Πρίν λίγα λεπτά με πήραν οτι έχει έρθει ένα πιο ανθρώπινο asus που έχω παραγγείλει και ελπίζω να μου λύσει τα προβλήματα. Το θέμα είναι οτι το ίδιο zte έχω και σε άλλους δύο χώρους και δεν είναι και ότι πιο λογικό να αλλάξω τα router παντού Έβαλα και 2.4 και στις δύο συσκευές και έκανα r…
-
Yeah. Ήταν καλό όσο κράτησε. Κανένα απο τα δύο note δεν έχει internet. Όλες οι άλλες συσκευές στο σπίτι συνδέονται κανονικότατα. Με forget network δε γίνεται τίποτα. Ακόμα και με restart router. Που και που θα παρει ίντερνετ το ένα μετά απο restarts/forgets/reboots στο κινητό. Που και που το άλλο. Μόνο τα notes. Άλλα κινητά συνδέονται κανονικά. Μπλεχ. Και πάλι. Συνδέονται. Έχουν Ip. Δεν έχουν internet. Factory reset δεν έκανα ξανά απο τότε αλλα δε νομίζω οτι είναι λύση να κάνω fr στο router κάθε…
-
Πρόσθεσα και το Note για καλό και για κακό. Channels είχα αλλάξει ναι και ήταν και ρυθμισμένα για πολύ καιρό με Inssider για όσο πιο καθαρό channel γίνεται. Αλλα στο note είτε με auto είτε στα καθαρά κανάλια δεν είχα καμία διαφορά. Πέρα απο αυτό είναι κινητό με καθαρότατη εγκατάσταση ελληνικής rom. Πιο καθαρή δε γινόταν πραγματικά μιας και μετά την κινέζικη dev και το unlock είχα κάνει καταλάθος τα πάντα wipe και το install έγινε απο sd. Anyway τόση ώρα μετά to factory reset του router και της α…
-
Παράθεση από pechr: “@klainmaingr στο παρελθόν μου είχε συμβεί αυτό ακριβώς που περιγράφεις. Νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το wifi του router μου αλλά διαφορετικά κινητά μπορούσαν να σερφάρουν.. το δικό μου τίποτα. Ενώ μου έδειχνε ότι ήταν συνδεδεμένο δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.. σαν να ήταν χωρίς συνδεση. Έκανα FR αλλα τίποτα. Φλάσαρα ξανά την ROM αλλα πάλι τίποτα. Αντιλήφθηκα ότι το πρόβλημα δεν ήταν ούτε στο data αλλά ούτε στο system partition, προφανώς ήταν σε άλλο partition. Έτρεξα Fastboot ROM…
-
Έκανα ένα factory reset στο router και άλλαξα και το device name στο about του ενός κινητού. Δεν είμαι σίγουρος τι απο τα δύο έπιασε ή τι άλλο σκαλωμα θα φάει στο μέλλον αλλα προς το παρόν έχω wifi σε όλες τις συσκευές στο σπίτι (μάλλον). Κάτι που παρατήρησα πρίν το reset είναι οτι δεν κρατούσε lease time στο ένα κινητό ενώ το είχα ορίσει στο 999999. Παρόλο που είναι τέρμα καθυστερημένο να βλέπει την συσκεύη απο το device name και όχι απο το ssid ένα router δε θα πώ οτι εκπλήσσομαι. Θα κάνω κάνα…
-
Τώρα δεν δίνει κάν ip στο ένα κινητό. Πρίν αρχίσω να πειράζω settings έδινε και στα 2 διαφορετικές ip φυσικά αλλα όχι ίντερνετ. Αλλα ξαναλέω δεν είναι 100% θέμα conflict. Και μόνος να είμαι σπίτι τρώει το ίδιο σκάλωμα. Επίσης δε φαίνεται να παίζει πρόβλημα με άλλα κινητά. Μόνο όταν είναι και τα 2 note. :\ edit: Τώρα με καρφωτή είμαι συνδεδεμένος σε μοναδική ip φυσικά αλλα δε παίρνω ίντερνετ.