Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 247.
-
ναι ρε παιδια τα εκανα. Θα σκασω miflash 2017.4.25 χρησιμοποιω
-
δεν το ειχα βαλει στο c αλλα στην επιφανεια εργασιας. Τωρα προχωραει στο laptop η διαδικασια αλλα στο κινητο δεν βλεπω να κανει κατι μενει στο fastboot
-
Αυτη που μου εδωσες εβαλα την alioth_eea_global_images_V12.5.6.0.RKHEUXM_20210907.0000.00_ και δεν ειχα επιλεξει κληδωμα. με το miflash 2017.4.25
-
Παιδες τι κανω λαθος ξεκινησε η διαδικασια με την alioth_eea_global_images_V12.5.6.0.RKHEUXM_20210907.0000.00_11.0_eea_49620aedc3.tgκαι μου βγαζει error antirollback. Η συσκευη ειχε πανω την 12,5,6
-
Ειχα κατεβασει την alioth_global_images_V12.5.4.0.RKHMIXM_20210908.0000.00_11.0_global_88f67782bc δεν κανει; Επίσης δυσκολευομαι στην διαδικασια με το mi flash. Πρεπει να ακολουθησω τα βηματα Ξεκλείδωτος bootloader με πρόσβαση σε fastboot mode: Σε περίπτωση που έχουμε ξεκλείδωτο bootloader, μπαίνουμε σε fastboot mode Συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή σε θύρα usb 2 Ανοίγουμε ως διαχειριστές τερματικό παράθυρο εντολών ADB Πληκτρολογούμε την εντολή fastboot oem edl Κοιτάμε στη διαχείριση συσκευών…
-
Παιδες για βοηθατε ξαναπηρα το λαπτοπ που εχει usb 2. Τώρα ειμαι στ προσωρινο twrp. Τι πρεπει να δωσω για εντολή; Εχω πελαγωσει.
-
Εχω μεινει απο τις 4 χωρις κινητο. Δεν γινετε να περασω oficcial fastboot με miflash;
-
Σε usb 3 ειμαι γιατι το pc εχει μονο usb 3. Ειχα δοκιμασει και απο το laptop me 2 αλλα τα ιδια. Το pc εχει AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor. Δοκιμασα και με hub αλλα και αυτο ειναι usb 3
-
Μου το αναγνωριζει αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση το twrp με τον τροπο που λεει ο miui art δηλαδη μεσω fastboot να δωσω την εντολή fastboot flash recovery twrp-aliothin.img λεει waiting for any device... τι διαολο γινετε; Τωρα μου βγαζει Sending 'recovery' (71964 KB) OKAY [ 1.667s] Writing 'recovery' FAILED (remote: '(recovery_a) No such partition')
-
Καμια βοηθεια παιδες εχω ακομη το κινητο σε fastboot και περιμενω.
-
Το γυρναω σε fastboot. Το γυρισα. Λοιπον το αρχειο adb που πρεπει να κατεβασω ονομαζετε platform-tools_r31.0.3-windows το κατεβαζω και το κανω extract μετονομαζοντας το σε adb και ριχνοντας το στον c. διεγραψα τον παλιο φακελο adb και εβαλα το latform-tools_r31.0.3-windows που το μετονομασα σε adb. Ξανα δεν το βρισκει σαν adb device αλλα σαν fastboot το βρισκει.
-
Κατι κανω λαθος εξ αρχης. Δεν μου το βρισκει το κινητο σαν adb device αλλα οταν γραφω την εντολή fastboot devices το βρισκει. Εδωσα την εντολή fastboot flash recovery twrp-aliothin.img και μου λεει wating for any device..
-
Το εχω σε usb otg. Παω install select storage, επιλεγω το usb , install image, επιλεγω το twrp-aliothin.img και μου δινει να επιλεξω 1 απο τις 4 επιλογες και επολεγω την 4η install recovery ramdisk. Error unpacking image μου βγαζει. Τι προβλημα ειναι αυτό θα σκασω, δεν περναω πρωτη φορα twrp. Μήπως φταιει το twrp; To twrp-3.6.0_11-0-alioth.img προσπαθω να κανω εγκατασταση.Δοκιμασα και αλλo recovery απο pixel experience τα ιδια, Error unpacking image.
-
Καλησπέρα. Μολις ξεκληδωσα το poco f3 και δυσκολευομαι να περασω twrp και xtrv. Εχω φτασει εκει που εχω κάνει boot στο twrp απο fastboot. Μετά το προσωρινό twrp επιλεγω να κάνω εγκατασταση ξανα το twrp3.5.2 alioth Nebrassy.img απο το usb stick και μου βγαζει 3 επιλογές "select partition to flash image: persist, super(system,product....) και install recovery ramdisk. Πρεπει μετα το προσωρινο twrp να κανω format data και μετά την 3η επιλογή install recovery ramdisk; Αυτό εκανα και μου βγαζει Ε:Err…
-
Παίδες καλησπέρα. Εκανα μετάβαση σε Poco f3 και το poco f1 το εδωσα στην γυναικα μου με περασμενη pixel experience με android 11. Μπηκα στον miui λογαριασμο μου και αφαιρεσα το poco f1 απο τις συσκευες μου. πως θα προσθεσω στο λογαρισμό miui της γυναικας μου το f1; Ειναι απαραιτητο να γινει αυτο γιατι δεν σκοπευω να γυρισω αμμεσα σε miui;