Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 247.

• οχι δεν ζητάει τιποτα

• Παράθεση από amavroudis: “Αν κάνεις επανεκκίνηση σε twrp βλέπεις τη μνήμη ” Αν εννοείς την internal, ναι κανονικά την βλέπω.

• Τελικά το πέρασα με το twrp που είχα πάνω απο usb flashακι χωρίς format data. Δεν μου ζητησε κωδικό την περασε κανονικά. Κατά το φλασαρισμα ειδα πως εκανε decrypt αλλά οταν έγινε το boot στο σύστημα βλέπω η συσκευή ειναι κρυπτογραφημένη. Πως θα γίνει αποκρυπτογράφηση;

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε να την κάνεις όπως είσαι με αυτό το twrp. ” geoanto εννοείς με το twrp που έχω πάνω και οχι μ αυτό που μου προτεινε ο amavroudis; Να την κανω απο τον updater ή να την περάσω στο φλασάκι οπως κανω συνήθως;

• Έχω συγχρονισμους miui, Google. Ουσιαστικά μόνο τις τράπεζες ,paypal κ.α. παρόμοια πρέπει να ξαναπεράσω.Ευχαριστω για την άμεση βοήθεια.

• Ευχαριστώ πολύ. Λίγο με το format data με σκότωσες.

• Τελευταία Ελληνική σταθερή έχω πάνω, προσπαθώ να εγκαταστήσω την αναβάθμιση που μου έβγαλε ο updater και έχω το twrp 3.3.0.0 berillium img

• Μέσω updater λέω να κάνω την αναβάθμιση. Την εχω κατεβάσει και όταν παω να κάνω εγκατάσταση μου λέει πως ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι κρυπτογραφημενος και πρέπει να εισάγω τον κωδικό ξεκλειδωματος στο twrp. Προχωρώ κανονικά ή θα έχω θέμα;

• Ευχαριστώ. θα κανω την αναβάθμιση αργότερα μέσα στην ημέρα που θα εχω χρόνο για στήσιμο των εφαρμογών. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tsigpan - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν κάνεις το format data θα φύγει η κρυπτογράφηση...σε περίπτωση που δεν έχει ήδη κάνει...” Δεν το κατάλαβα. Αν κάνω format data θα είμαι decrypt; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καμιά βοήθεια ρε παιδιά. Με ολα τα wipes +format data θα υπάρξει πρόβλημα να κανω την μετάβαση; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή την στιγμή έχω στο poco την Ελληνική 11.0.5.0 που είναι android 9 για να περάσω στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V11.0.4.0.QEJMIXM_v11-10.zip που είναι android 10 μεσω twrp έχει λυθεί το προβλημα με το decrypt; Αν όχι κάνοντας όλα τα wipes και format data απο twrp θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tsigpan - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έγινε σήμερα 02/02/2020 η διανομή νέας διορθωμένης ROM για τo Poco F1 για το πρόβλημα εγκατάστασης (error 6) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Καλησπέρα.Εχω στο poco εγκατεστημενη την Ελληνική 11.05 σταθερή.Το σημερινό διορθωμένο update το περνάω απο twrp χωρίς wipe ή μέσω updater; Λύθηκε το πρόβλημα με το decrypt; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πρόβλημα λύθηκε μέσω Magisk.

• Καλησπερα. Με την τελευταια Ελληνικη stable και magisk εγκατεστημένο, στον ελεγχο του safetynet μου βγαζει το ctsProfile:false και στο playstore η συσκευη λεει δεν ειναι πιστοποιημενη. Υπαρχει καποια λυση γι αυτο;

• Παράθεση από lak100: “σε poco ολα τελεια απ΄λα συνεχιζει το θεμα μου με τον updater ενω μου εμφανιει οτι υπαρχει νεα εκδοση οταν απταω για ληψη μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι ηδη ενημερωμενη ” Το ίδιο παρουσιάζει και εμένα με την ενημέρωση.

• Καλησπέρα. Έκανα το Update της Ελληνικής stable μέσω twrp χωρίς wipe, όλα δουλεύουν καλά. Θα ήθελα μια βοήθεια σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω από καιρό. Σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση που έχει σχέση με την ανάλυση της οθόνης και δεν μου εμφανίζει όλο το περιεχόμενο της οπως αυτο που παραθετω στη φωτό.Να πω πως χρησιμοποιώ gestures. Ευχαριστώ.

• Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και με την Ελληνική rom άλλα και με επίσημη miui. Όταν το τηλέφωνο δημιουργεί αντίγραφα ασφάλειας τοπικά ή στο miui cloud τα chrome shortcuts που έχω στην επιφάνεια σε φακέλους ή χύμα εξαφανιζονται. Λύση δεν βρήκα. Ευχαριστώ.

• RE:

tsigpan - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από leriban: “μπορεις να στειλεις το λινκ με τον οδηγο? ” TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Σου λέει τι πρέπει να κάνεις! Edit: Τελικά μάλλον μαλακία έκανα που πέρασα την άλλη... Ενώ περνάει κανονικά την recovery μπαίνει στην mi recovery... Τα ξαναπερνάω όλα από την αρχή!” Official rom και twrp δεν πάνε μαζί.Αφού περαστεί twrp χρειάζεται να περαστεί custom ROM για να έχετε twrp αλλιώς γυρνάει στο mi recovery.Την πάτησα και εγώ και έμαθα.

• Αναμένουμε μήπως μπορέσει να γίνει port dev rom από άλλη συσκευή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk