Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 247.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν κάνεις το format data θα φύγει η κρυπτογράφηση...σε περίπτωση που δεν έχει ήδη κάνει...” Δεν το κατάλαβα. Αν κάνω format data θα είμαι decrypt; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή την στιγμή έχω στο poco την Ελληνική 11.0.5.0 που είναι android 9 για να περάσω στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOF1_V11.0.4.0.QEJMIXM_v11-10.zip που είναι android 10 μεσω twrp έχει λυθεί το προβλημα με το decrypt; Αν όχι κάνοντας όλα τα wipes και format data απο twrp θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έγινε σήμερα 02/02/2020 η διανομή νέας διορθωμένης ROM για τo Poco F1 για το πρόβλημα εγκατάστασης (error 6) >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας << *** Xiaomi Miui Hellas Team ***” Καλησπέρα.Εχω στο poco εγκατεστημενη την Ελληνική 11.05 σταθερή.Το σημερινό διορθωμένο update το περνάω απο twrp χωρίς wipe ή μέσω updater; Λύθηκε το πρόβλημα με το decrypt; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lak100: “σε poco ολα τελεια απ΄λα συνεχιζει το θεμα μου με τον updater ενω μου εμφανιει οτι υπαρχει νεα εκδοση οταν απταω για ληψη μου λεει οτι η συσκευη μου ειναι ηδη ενημερωμενη ” Το ίδιο παρουσιάζει και εμένα με την ενημέρωση.
-
Καλησπέρα. Έκανα το Update της Ελληνικής stable μέσω twrp χωρίς wipe, όλα δουλεύουν καλά. Θα ήθελα μια βοήθεια σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω από καιρό. Σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση που έχει σχέση με την ανάλυση της οθόνης και δεν μου εμφανίζει όλο το περιεχόμενο της οπως αυτο που παραθετω στη φωτό.Να πω πως χρησιμοποιώ gestures. Ευχαριστώ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tassosmer: “Παράθεση από leriban: “μπορεις να στειλεις το λινκ με τον οδηγο? ” TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Σου λέει τι πρέπει να κάνεις! Edit: Τελικά μάλλον μαλακία έκανα που πέρασα την άλλη... Ενώ περνάει κανονικά την recovery μπαίνει στην mi recovery... Τα ξαναπερνάω όλα από την αρχή!” Official rom και twrp δεν πάνε μαζί.Αφού περαστεί twrp χρειάζεται να περαστεί custom ROM για να έχετε twrp αλλιώς γυρνάει στο mi recovery.Την πάτησα και εγώ και έμαθα.